1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

On baglari kopmustu.
    Zamaninda milyon eurolar sacmis olabilirler, ama son 1 senedir artik bunu yapmiyorlar, goruyoruz. Hatalarindan donmusken tekrar hata yapmaya gerek yok. Tabata 2 sene evvelinde kaldi. Yeni Tabatalar olmasin diye vermesin diyoruz zaten. Bana gore 4 milyon bile astronomik ve fazla bir para.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bağları koptu diye biliyorum Ersan'ın. Uğur bu sakatlıktan dolayı 1,5 senedir çekiyor. Aynı şekilde Eren Güngör'de 2 yıldır bu sakatlığın pençesinde. Kasları kuvvetli olmayan oyuncuların toparlanması zor oluyor. 6 milyon € vermekte intihar.
    Yukarıdaki mesajı düzenlemiştim ama yine söyleyeyim. Yırtığın derecesi bu durumda çok önemli, kaslardan çok eklem kapsülündeki bağların ne durumda olduğu iyileşmeyi belirler.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    On baglari kopmustu.
    Zamaninda milyon eurolar sacmis olabilirler, ama son 1 senedir artik bunu yapmiyorlar, goruyoruz. Hatalarindan donmusken tekrar hata yapmaya gerek yok. Tabata 2 sene evvelinde kaldi. Yeni Tabatalar olmasin diye vermesin diyoruz zaten. Bana gore 4 milyon bile astronomik ve fazla bir para.
    Bu bilgiler göz önüne alınınca haklı olabilirsin.

Mesaj Yetkileri