kesinlikle katılıyorum... adamın kafası yerden kalkmıyor, içeri kesiyor ama nereye?... saldım çayıra misali...
Printable View
bilmezmiyim... ama ismailin şuanda bursasporda rotasyon oyuncusu durumuna düştüğünüde bilirim biri takımın starı ve kaptanı diğeri rotasyon oyuncusu ayrıca bu ca tecrübeye göremi veriliyorki
bak bence coşkun ismailin ca en fazla 120 olur
o ca sıralamasında komik rakkamlar var kürşat gibi tolga seyhan gibi bunlar 3 senedir değişmedi artık yerlerini bekir ler yasinler egemenler almalı
Konumuz BJK araştırması, sapmamaya özen gösterelim.
ha bu konuyada değinelim ibrahim üzülmez milliyetçi bir arkadaş bazı siyasi görüşlerinde milli takımı seçmede rol oynadığını düşünelim arkadaşlar fatih terimin bir fotosu var eliyle kurt işareti yapıp tribünleri selamlıyor siyah eldivenleriyle
bakın belki tanıdık gelir alpay iyi bir ülkücüdür, ibrahim üzülmez de öyle emre belezoğluda öyle basın türübününe kolunu gösterir aynı kola kaptanlığıda takarlar
mesela ümit karanda alevidir ve yıllardır hakkettiği forma bir türlü verilmemiştir ümit belki son on yıl milli takımın değişmez forveti olmalıydı ama toplasan 10 maça zor çıktı
bu tip şeyler var milli takımda sistem doğrudur yanlıştır ona bişey diyemem ama bunlar yok diyenin alnını karışlarım
volkan yaman antalyaspordayken milli takıma alındı güvenilerek görev verildi oynatıldıda galatasarayın banko ilk onbiriyken ve iyi bir performansı varken neden alınmadı bazı çok iyi orta kesen arkadaşların yerine
ibrahim üzülmez için 2-3 ay önce orta kesme 1 olsun yazdım mübalağsıyla beraber biri çıktı şaka bir yana 10 olur 12 olur biri çıktı dedi delgado ya asist yaptı zurich maçında biri dedi haliil altıntopa asist yaptı malta maçında baktım en sonunda bir beşiktaşlı da dediki 14 yeterli aman allahım dedim kendi kendime şu taraftarlık ruhumuzu yenemediğimiz sürece ülkece sportif başarı bize haram
Dün arkadaşımda oyunu deneme imkanım oLdu.Beşiktaş`ı aLdım ve gözüme çarpanLar.
*Serdar özkan`a değinmek biLe istemiyorum onun hakkında konuşmak için bizim datanın çıkışını bekLemek gerek.
*İbrahim toraman ve Gökhan zan tam isteniLe düzeyde bence.Türkiye nin en iyi iki stoperi konumundaLar.
*TeLLo,Cisse yetersiz.Bu adamLarı araştıran kişiLer acaba araştırmaLarı yaparken nereye bakıyorLar.Ya da nasıL izLiyorLar bunu haLa anLamış değiLim.
*Ricardinho Takımın en iyisi.DeLgado ise ne zaman ne yapacağı beLLi oLmayan cinsten.GeneL oLarak özeLLikLeri iyi.
*Serdar kurtuLuş biraz daha iyi oLabiLirdi.
*Bobo bence çok iyi.Ligde ki en iyi yabancı santrafor diyebiLirim.Top taşıyabiLiyor.Karşı karşıyada güzeL son vuruşLar yapabiLiyor.
GeneL oLarak şu an itibari iLe 2007 e göre daha oynanabiLir bir beşiktaş var.Favori personeLLer de yerinde oLmuş.
Ama Cisse,TeLLo,Serdar Özkan kesinLik çok da üst seviyede oLmaLıLar.Umarım bizim çıkacak oLan data da böyLe oLur.
İbrahim akın ve Burak yıLmazda size kaLmış.Kötü başLıyorLar ama üstLerinde durup şans verdiğinizde özeLLikLeride artıyor Performansıda.Ligde 15 maç yaptım ve Burak yıLmaz Ricardinho ve Bobo dan sonra takımın en iyi 3. adamı oLarak göze çarptı bende.
Delgado fazla iyi olmus?
Aslında fazla iyi değil, oyunda bir sorun var, oyuncu özelliklerininin kimisini 1 puan yüksek gösteriyor.
CA'sı 140 ve geçen seneye göre fazla bir değişiklik yapılmadı. Fiziksel özelliklerinden kısmıştım sadece.
FazLa iyi oLmamış.Tam oLması gerektiği gibi oLmuş.
İbrahim Üzülmez, hücum anlamında çok yetersiz belki de Beşiktaş'ta oynamış en yetersiz sol beklerden biridir ama bunların da yanında hızıyla, savunma anlamındaki tecrübesiyle, kademeye girme özelliğiyle antrenörün tercihine göre forma alıyor. Ben böyle bir İbrahim'i takımıma almam ama şunu da kabullenmek lazım bu adamın hücum yönü ne kadar zayıfsa defansif yanı da bir sol beke göre o derece yüksektir, o yüzden onu tercih eden antrenörler olabilir.
İbrahimle alakalı düşüncemi yazdım zaten ama Yunanistan maçında İbrahim takımın en iyilerindendi. Gerek isteğiyle, gerek ortaya koyduğu performansla elinden gelenin en iyisini yaptı, fazlasını beklememek lazım zaten bu adamın kapasitesi bu kadar. Golde de hiç hatası yoktu, derslik bir şekilde ofsayt taktiğini uyguladı ama hakemin görememesiyle golü yemiş olduk.
Evet öyle olacaklar zaten, Serdar Özkan zaten düzeltilecek. Cisse ve Tello da kendi ülkelerindeki KÖTÜ araştırmacıların yüzünden bu durumdalar. Onlar da düzeltilecek.
Özellikle Tello berbat Koraycığım. Adamın CA 121 normalde ama 107 RCA'sı var, özellik bile dağıtmamışlar. Portekiz şefine mail attım ama cevap yok, izlediğine göre update edersin sen.
Tello,Cisse ve S.Özkan için ben de aynı şeyleri düşünüyorum.Bu kadar kötü değerleri haketmiyorlar.
Rüştü konusuna değinmek istiyorum birde.GeneL oLarak özeLLikLeri iyi gözüksede oyun hatasından mı özeLLikLerinden mi kaynakLanan bir durum var.GeneL oLarak bire bir ve yan topLarda rüştü iyi oLsada çaprazdan vuruLan her şutta bakıyor ve goL oLuyor.Beşiktaş iLe Ligin ikinci yarısındayım.Şu an`a kadar 6 goL yedim Ligde Avrupada çeyrek finaLdeyim yediği goLLerin hepsi çaprazdan geLen şutLar.
Bire birde bütün topLarı yakaLaması,çıkarması gibi çaprazdan geLen her topuda goL yemesi biraz mantıksız geLdi bana.Ki+ benim biLdiğim Rüştü çaprazdan geLen atıLan topLarda da çok etkiLi bir kaLeci.
Bunu açıkLayabiLecek birisi varmı ;)
halbuki hakan arıkanında rüştününde yan topları çok zayıf ama bire birde etkili
Bu yakın bir zamanda çıkacak mı? Yoksa Ocak ayınımı bekleyeceğiz?Quote:
Umarım bizim çıkacak oLan data da böyLe oLur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'ta Mustafa Doğan gönderildi ama oyunda Beşiktaş'ta.
Ben bir şey soracağım arkadaşlar? Henüz oyunu oynayamadım S. Özkan' ın Ca' sı oyunda kaç?
Bobo'nun kalecilik puanı artırılabilir.Dünkü maçta çok sırıtmadı kalede.
CA 115'e katılıyorum, ama PA -8 olmalı.
katılıyorum
ayrıca bu ligde sadece 3 tane star var carlos alex ve lincoln onun için bunlar dışında kimsenin ca sı 150-155 aralığında olmamalıydı bu üçlü dışında 145 150 arası sıralanacak ca oyuncularıda yok aslında yani bu üçlü dışındakiler daha bir düz oyuncu ricardinhonun ca sının 152 verilmesini taraftarlık psikolojisinden başka bir şeyebağlayamıyorum ben olsam ricoya 145 delgado ya 140 verirdim ayrıca toraman ve gökhanında 135 er olmalı bide tello nun ca sı 120 civarları galiba 138 e çekilebilirdi
Ricardinho yetenek bazında Beşiktaş'ta birinci sırada gelir. CA'sı geçen sene 158 idi hatta, ben bu sene onu 152'ye düşürdüm. Tello'nun CA'sını Portekiz Araştırmacıları iyi yapamamış maalesef. CA'sı 121 olduğu halde o kadar az dağıtmışlar ki özelliklerini, RCA'sı 107 normalde. Tello'nun CA'sı 130-135 olmalı.
Huguain oyunda çok abartılmiş benım oyunumda 24 hafta 26 golu var özeliikleride çok iyi
Rodrigo Tello'nun özelliklerini biri SS ile koyabilirmi acaba az önce bir spor programında Tello için Alex ile Aurelio'nun birleşmesi Tello eder dendi ve bence kısmen doğru...
Tellonun duran top özelliği 14 az 18 olmalı
hangi duran top
Belki çok küçük bir hata ancak oyunda MERT NOBRE değil de MARCİO NOBRE yazıyor.
Ayrıca Aurelio'yu da kontrol ettim onda MEHMET AURELİO yazıyor.
Bunu da düzeltelim elimize imkan geçince.
Bu is biraz dert verici acikcasi. Simdi atiyorum Nobre 3 ay sonda bir Alman takimina satilsa acaba Mert Nobre olarak mi anilacak, yoksa Marcio Nobre olarak mi? Ayni sekilde Mehmet Aurelio olarak mi anilir yoksa Marco Aurelio olarak mi.
Bu top oyuncular icin bence bir standart uydurulmasi lazim.
Benim teklifim:
Ilk isim: Marco Mehmet
Soy Isim: Aurelio
Bilinen Isim (Common Name): Aurelio
Ilk isim: Marcio Mert
Soy Isim: Ferreira Nobre
Bilinen Isim: Nobre
vs. seklinde olmasi en dogrusu olur. Bu sekilde oyuncunun gercek veya cocuklukta verildigi ismini tamamen ortadan kaldirmamis oluruz.
Ek olarak Bobo'ya PPM olarak "avoids using weaker foot" verilmeli.
Ömer Abi, böyle bir özelliği hiç dikkati çekmedi. Sanırım Liverpool maçında sağ ayağıyla kaçırdığı gol için böyle düşünüyorsun ama ben katılmıyorum. Bobo gerektiği zaman sol ayağını kullanıyor, şut da çekiyor orta da açıyor. Bence bu özellik bariz bir şekilde zayıf ayağını kullanmayan Tello, İ.Üzülmez ve İ.Akın için ideal.
yok üstad bir maçlık bir değerlendirme yapmak sana yakışmıyor bu takımda o özellik tello ve ibrahim akına değil ama ibrahim üzülmeze kesinlikle verilmelidir
ayrıca o pozisyonu tekrar izleme fırsatı bulursan dikkat et topa vurmadan hemen önce top sekiyor ve bu sayede havalanıyor halbuki top sekmese boş köşeye doğru yuvarlanan nefis bir vuruş olacaktı (yıllarca santrafor oynamış sağ ayaklı biri olarak söylüyorum :D )
Aslında katılıyorum Ömer abiye, sadece 1 maçlık değil ama daha fazla dikkat etme fırsatımız oldu.Bobo kullanıyor ama cesaretli değil zayıf ayağını kullanmakta.
PPM'de eklenebilir.Ama yeni çıkacak dataya kadar bu konuyu biraz daha araşştıralım:)
yapma lütfen murat o zaman bir hafta önce bordeux maçında ümit karan sol ayağı değilde sağ ayağınıın dışıyla topa vurup ggol kaçırdığı için onada ppm ekleyelim
ama ben bu adamın hazırlık maçında 2 sene önce çek cumhuriyetine sol ayağıyla VOLE vurup gol attığını bilirim pozisyona göre ve o anki özgüvene görede olur bu işler birkere adam ters ayağıyla vurdu diye onu eklersek iki ayağını birden kullanmayan herkese eklememiz gerekir
beşiktaş takımın da sadece ibrahim üzülmeze eklenmeli
Sinan, sadece sağ veya sol değil.
Zayıf ayağına güvenememesi için sol ayağını sadece yürümek amaçlı kullanacak anlamı çıkmasın.
Sol ayağı olacak tabi ama kullanmaktan kaçınması olabilir.Ama daha erken yine de.Daha fazla üzerinde durmak lazım bu konunun.
DeLgado mümkünse yeni çıkacak yamada eLLeniLmesin.Çünkü güzeL bir idman programı sayesinde PA sına tam erişiyor ve müthiş performans sergiLiyor.İLk sezon beni kanser etti ama forumdan indirdiğim antreman paketi sayesinde özeLLikLeri müthiş arttı ve sezonu 21 goL 25 asist gibi yüksek rakamda tamamLadı :)