Dün arkadaşımda oyunu deneme imkanım oLdu.Beşiktaş`ı aLdım ve gözüme çarpanLar.
*Serdar özkan`a değinmek biLe istemiyorum onun hakkında konuşmak için bizim datanın çıkışını bekLemek gerek.
*İbrahim toraman ve Gökhan zan tam isteniLe düzeyde bence.Türkiye nin en iyi iki stoperi konumundaLar.
*TeLLo,Cisse yetersiz.Bu adamLarı araştıran kişiLer acaba araştırmaLarı yaparken nereye bakıyorLar.Ya da nasıL izLiyorLar bunu haLa anLamış değiLim.
*Ricardinho Takımın en iyisi.DeLgado ise ne zaman ne yapacağı beLLi oLmayan cinsten.GeneL oLarak özeLLikLeri iyi.
*Serdar kurtuLuş biraz daha iyi oLabiLirdi.
*Bobo bence çok iyi.Ligde ki en iyi yabancı santrafor diyebiLirim.Top taşıyabiLiyor.Karşı karşıyada güzeL son vuruşLar yapabiLiyor.

GeneL oLarak şu an itibari iLe 2007 e göre daha oynanabiLir bir beşiktaş var.Favori personeLLer de yerinde oLmuş.

Ama Cisse,TeLLo,Serdar Özkan kesinLik çok da üst seviyede oLmaLıLar.Umarım bizim çıkacak oLan data da böyLe oLur.

İbrahim akın ve Burak yıLmazda size kaLmış.Kötü başLıyorLar ama üstLerinde durup şans verdiğinizde özeLLikLeride artıyor Performansıda.Ligde 15 maç yaptım ve Burak yıLmaz Ricardinho ve Bobo dan sonra takımın en iyi 3. adamı oLarak göze çarptı bende.