Leandro Damiao'yu falan alsa bari oralara kadar gitmişken :D
Printable View
Leandro Damiao'yu falan alsa bari oralara kadar gitmişken :D
2 Gün önce gazetede okumuştum Aybabanın Listesi :
Aranguiz
Francisco Castrox
Rodrigo Passebon
Luan Michel de Souza
Patrik Leonardo Silva
Romarinho
Arouca Marcos
Rafael
Keirrison de Souza
Brezilya ligini ve Milli takımını takip etmediğimden bana tanıdık gelen oyuncu yok :)
Aybaba sanırım Brezilya karması yapacak :D Portekiz'den sonra yeni modaları olur artık :D
Ricardo Bueno'nun geleceği gerçekten parlak olduğu son 3 sezonda attığı 5 golden belli. (!) Haberi ilk spor servisinde duydum adamı stoper sandım. Allah Beşiktaş'lılara sabır versin.
Zaten Brezilya'dan nasıl iyi adam getirebiliriz ki ? İngiltere , İspanya , Almanya gibi büyük ligleri büyük takımlarının orda scout , gözlemci ekipleri var , İyi bir yetenek çıktığı anda adamlar direk işe giriyor , transfer ediyor.Brezilyada kalanlar Ortaseviye oyuncu bile kalmıyor Beşiktaş gidip brezilyadan getirebileceği maksimum oyuncu Baroni gibi bir oyuncu olur.
Brezilya eski popülerliğini kaybetti zaten. Bi Neymar bi Ganso'nun adı geçiyor devlerle. Artık Avrupalılar da anladı, çalışacak, disiplinli, fiziken güçlü adamları istiyorlar. Defansın olmadığı ligde şov yapanları değil. Yoksa çok isteselerdi Neymar'ı da Ganso'yuda 1000 kez almışlardı.
Brezilya pazarını hiç istemiyorum. Kaleye bonservisi olmayan Paul Robinson, forvete sözleşmesi seneye bitecek ve fazla bonservis istemeyeceklerini düşündüğüm Bragalı Lima'yı tercih ederim şahsen. Orta sahaya da Deretti alınsa çok iyi olur; ama bizimkisi de bir istek işte, gerçekleşeceğinden mi? :icon_neutral:
Samet Aybaba'nın bulacağı genç yetenekler en fazla orta seviyede genç yeteneklerdir. Zaten kimse üst düzey bekleyemez. Keza Brezilya'dan çıkacak üst düzey bir genç yeteneği kolay kolay getirecek bir durumda değiliz. Bu durumda tek yapacağımız bu konuda hocaya güvenmek olacak. Aslında sadece Brezilya pazarına dalmak bence filtreyi daraltmak anlamına geliyor. Sonumuz hayır olsun inşallah.
Şirketimiz, Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlük görevi için, Ulvi Güveneroğlu ve Recep Çetin ile 2 yıllığına sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak Ulvi Güneroğlu'na aylık 20.000 TL ve Recep Çetin'e aylık 20.000 TL'sı ödenecektir.
---
Şirketimizin profesyonel futbolcularından Korcan Çelikay'ın Sivasspor Kulübü'ne 200.000.TL sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır.
Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da :) Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım :)
Erkut Şentürk, Eskişehirspor ile 3 yıllık anlaşma yapmak üzere. Erkut'un bu akşam Eskişehirspor idmanına katılması bekleniyor.
Ben bu çocuğun gelişeceğine inanıyordum keşke kalsaydı.
Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi. :)
Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü. :uzgun:
Sezer Özmen de Eskişehirspor yolundaymış bu arada. Keşke Erkut'u bize bırakıp Sezer'i alsalar.
EDİT: Haberlerin kaynağı, haber1903.
Tam olarak anlatamadım o zaman :) Şimdi şöyle, Samet Aybaba direk Brezilya odaklı düşünüyor. Halbuki futbol bir tek orada oynanmıyor. Tamam çok kaliteli isimler var ama başa gelir gelmez direk oraya gitti. Bu anlamda filtreledi dedim yanlış anlaşılma olmasın :)
Anladım Görkemciğim, tamam. :) Katılıyorum sana. İskandinav ülkelerine veya Afrika kökenli futbolculara da bakabilir bence. Fransa Ligi'nde çok genç ve potansiyelli futbolcular var; Almanya Ligi'nde bir dolu futbolcu var. Oralara da gidip araştırmalar yapabilir. 3-4 Brezilyalı alınacağına her ülkeden 1'er futbolcu alsa hem gruplaşma ve huzursuzluk olmaz hem de faydasını daha çok görürüz. Portekiz Çetesi'nden sonra Brezilya Çetesi hiç hoş gelmiyor kulağa.
Aynen demek istediğim de bu işte. Sen benim düşüncemi benden daha iyi anlattın :)
Erkut Eskişehirspor'da. Yazık oldu.
http://img137.imageshack.us/img137/9365/605403805.jpg
Ben bu adamı böyle esmer kara kuru kısa boylu birşey olarak hayal etmiştim. Bildiğin kız gibi çocukmuş valla :D.
Portekiz Çetesi dağılmadıki Takımda türk kalmayacak Brezilyalı Portekizliler doldurulacak :D Alves gibi 3-4 tane daha Portekizli , Brezilyalı getirilir 5 sene sonra hepsi Türk oh :D
Geçen sene 5 Yıl uzatılmıştı ucuza gitmiş olmasın bağre. Eskişehirden kazık yemekte üstümüze yok Batuhan , Erkut yakında Muhammed ve Atınçıda satarız.
Ntvspor Sondakika: G.rangers kalecisi Allan Mcgregor'un menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.
İskoç kaleci Allan McGregor'ın menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a gelmiş.
Rangers'in durumu ortada Beşiktaş bundan iyisini bulamazdı şu durumda tabi anlaşırlarsa :D kaleciyi FM'de çok seviyorum çok işimi görmüşlüğü var gerçekte de izledim Süper Lig için yeterli bi kaleci diyebiliriz...
bence rüştü bir sene daha durabilirdi en azından yabancı statüsü için önemli
Bence; Brezilya Ligi'nin ne idüğü belirsiz kalecilerine bakacağımıza, McGregor gelsin. G.Rangers'in kalecisi sonuçta. Paul Robinson veya McGregor'dan birini alırız umarım.
Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş'ın başı büyük belada...
http://www.kartalhaber.com/images/us...0657020905.jpg
Beşiktaş'ta büyük bir rezalet yaşandığı ortaya çıktı.
Beşiktaş transfer komitesinin yaklaşık 15 gün önce İsveçli ünlü teknik direktör Göran Eriksson'la sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Beşiktaş transfer komitesinin bu durumu başkan Fikret Orman'dan bile sakladığı iddia edildi.
Transfer komitesi yıllık 1.3 milyon euroya ünlü teknik adamla sözleşme imzaladı ancak daha sonra Eriksson'a "Biz bu transferden vazgeçtik" mesajını iletti. Ancak Eriksson Beşiktaş yönetimine başvurarak,, "Sizin vazgeçmeniz beni ilgilendirmez. benimle çalışıp çalışmamanız çok umrumda değil. Madem imzalar atıldı ve siz vazgeçtiğiniz o zaman bir yıllık ücretimi isterim" diye karşılık verdi. İsveçli teknik adamın avukatları geçtiğimiz gün bu parayı tahsis etmek için Beşiktaş kulübü'ne başvurdu. Büyük şok yaşayan yönetim kurulu olayı kapatmak için harekete geçti.
Tamer Kıran Milano'ya gitti
Beşitaş yöneticisi Tamer Kıran bu rezaleti örtbas etmek için İtalya'nın Milano kentine uçtu. Kıran yarın sabah saat 11.00'de Göran Eriksson'la pazarlık masasına oturacak ve İsveçli teknik adamın elindeki sözleşmeyi almaya çalışacak.
http://www.kartalhaber.com/haber/130...r-rezalet.html