1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım
    Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi.

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü.

Sezer Özmen de Eskişehirspor yolundaymış bu arada. Keşke Erkut'u bize bırakıp Sezer'i alsalar.

EDİT: Haberlerin kaynağı, haber1903.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi.

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü.
    Tam olarak anlatamadım o zaman Şimdi şöyle, Samet Aybaba direk Brezilya odaklı düşünüyor. Halbuki futbol bir tek orada oynanmıyor. Tamam çok kaliteli isimler var ama başa gelir gelmez direk oraya gitti. Bu anlamda filtreledi dedim yanlış anlaşılma olmasın
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri