Sayfa 333 / 480 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
9,961 ile 9,990 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Leandro Damiao'yu falan alsa bari oralara kadar gitmişken

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2 Gün önce gazetede okumuştum Aybabanın Listesi :
    Aranguiz
    Francisco Castrox
    Rodrigo Passebon
    Luan Michel de Souza
    Patrik Leonardo Silva
    Romarinho
    Arouca Marcos
    Rafael
    Keirrison de Souza

Brezilya ligini ve Milli takımını takip etmediğimden bana tanıdık gelen oyuncu yok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aybaba sanırım Brezilya karması yapacak Portekiz'den sonra yeni modaları olur artık

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ricardo Bueno'nun geleceği gerçekten parlak olduğu son 3 sezonda attığı 5 golden belli. (!) Haberi ilk spor servisinde duydum adamı stoper sandım. Allah Beşiktaş'lılara sabır versin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ricardo Bueno'nun geleceği gerçekten parlak olduğu son 3 sezonda attığı 5 golden belli. (!) Haberi ilk spor servisinde duydum adamı stoper sandım. Allah Beşiktaş'lılara sabır versin.
    2010 yılında o kadarda kötü değilmiş 19 maç 16 gol güzel bir istatistik sonradan sakatlık felanmı geçirmiş acaba :S

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    2010 yılında o kadarda kötü değilmiş 19 maç 16 gol güzel bir istatistik sonradan sakatlık felanmı geçirmiş acaba :S
    Şu an çoğu kişi Brezilya 1. Ligini iplemezken 19 maçta 16 gol attığı takım Serie D yani Brezilya 4.ligine tekabül ediyor. FM'de bile yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Şu an çoğu kişi Brezilya 1. Ligini iplemezken 19 maçta 16 gol attığı takım Serie D yani Brezilya 4.ligine tekabül ediyor. FM'de bile yok.
    Zaten Brezilya'dan nasıl iyi adam getirebiliriz ki ? İngiltere , İspanya , Almanya gibi büyük ligleri büyük takımlarının orda scout , gözlemci ekipleri var , İyi bir yetenek çıktığı anda adamlar direk işe giriyor , transfer ediyor.Brezilyada kalanlar Ortaseviye oyuncu bile kalmıyor Beşiktaş gidip brezilyadan getirebileceği maksimum oyuncu Baroni gibi bir oyuncu olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Brezilya eski popülerliğini kaybetti zaten. Bi Neymar bi Ganso'nun adı geçiyor devlerle. Artık Avrupalılar da anladı, çalışacak, disiplinli, fiziken güçlü adamları istiyorlar. Defansın olmadığı ligde şov yapanları değil. Yoksa çok isteselerdi Neymar'ı da Ganso'yuda 1000 kez almışlardı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Brezilya pazarını hiç istemiyorum. Kaleye bonservisi olmayan Paul Robinson, forvete sözleşmesi seneye bitecek ve fazla bonservis istemeyeceklerini düşündüğüm Bragalı Lima'yı tercih ederim şahsen. Orta sahaya da Deretti alınsa çok iyi olur; ama bizimkisi de bir istek işte, gerçekleşeceğinden mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba'nın bulacağı genç yetenekler en fazla orta seviyede genç yeteneklerdir. Zaten kimse üst düzey bekleyemez. Keza Brezilya'dan çıkacak üst düzey bir genç yeteneği kolay kolay getirecek bir durumda değiliz. Bu durumda tek yapacağımız bu konuda hocaya güvenmek olacak. Aslında sadece Brezilya pazarına dalmak bence filtreyi daraltmak anlamına geliyor. Sonumuz hayır olsun inşallah.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Samet Aybaba'nın bulacağı genç yetenekler en fazla orta seviyede genç yeteneklerdir. Zaten kimse üst düzey bekleyemez. Keza Brezilya'dan çıkacak üst düzey bir genç yeteneği kolay kolay getirecek bir durumda değiliz. Bu durumda tek yapacağımız bu konuda hocaya güvenmek olacak. Aslında sadece Brezilya pazarına dalmak bence filtreyi daraltmak anlamına geliyor. Sonumuz hayır olsun inşallah.
    Alex'i orta seviye olarak düşünürsek ortaseviye bile fazla gelir bizim için.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Brezilya eski popülerliğini kaybetti zaten. Bi Neymar bi Ganso'nun adı geçiyor devlerle. Artık Avrupalılar da anladı, çalışacak, disiplinli, fiziken güçlü adamları istiyorlar. Defansın olmadığı ligde şov yapanları değil. Yoksa çok isteselerdi Neymar'ı da Ganso'yuda 1000 kez almışlardı.
    kesinlikle öyle değil bu iş şans işi birazda, iyi bi jenerasyon çıkarsa mesela 94-2002 arasındaki brezilya gibi dağıtır şuanki ispanyayı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şirketimiz, Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlük görevi için, Ulvi Güveneroğlu ve Recep Çetin ile 2 yıllığına sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak Ulvi Güneroğlu'na aylık 20.000 TL ve Recep Çetin'e aylık 20.000 TL'sı ödenecektir.

---

Şirketimizin profesyonel futbolcularından Korcan Çelikay'ın Sivasspor Kulübü'ne 200.000.TL sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Brezilya pazarını hiç istemiyorum. Kaleye bonservisi olmayan Paul Robinson, forvete sözleşmesi seneye bitecek ve fazla bonservis istemeyeceklerini düşündüğüm Bragalı Lima'yı tercih ederim şahsen. Orta sahaya da Deretti alınsa çok iyi olur; ama bizimkisi de bir istek işte, gerçekleşeceğinden mi?
    Robinson imza atacak deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erkut Şentürk, Eskişehirspor ile 3 yıllık anlaşma yapmak üzere. Erkut'un bu akşam Eskişehirspor idmanına katılması bekleniyor.

Ben bu çocuğun gelişeceğine inanıyordum keşke kalsaydı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım
    Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi.

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü.

Sezer Özmen de Eskişehirspor yolundaymış bu arada. Keşke Erkut'u bize bırakıp Sezer'i alsalar.

EDİT: Haberlerin kaynağı, haber1903.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi.

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü.
    Tam olarak anlatamadım o zaman Şimdi şöyle, Samet Aybaba direk Brezilya odaklı düşünüyor. Halbuki futbol bir tek orada oynanmıyor. Tamam çok kaliteli isimler var ama başa gelir gelmez direk oraya gitti. Bu anlamda filtreledi dedim yanlış anlaşılma olmasın
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anladım Görkemciğim, tamam. Katılıyorum sana. İskandinav ülkelerine veya Afrika kökenli futbolculara da bakabilir bence. Fransa Ligi'nde çok genç ve potansiyelli futbolcular var; Almanya Ligi'nde bir dolu futbolcu var. Oralara da gidip araştırmalar yapabilir. 3-4 Brezilyalı alınacağına her ülkeden 1'er futbolcu alsa hem gruplaşma ve huzursuzluk olmaz hem de faydasını daha çok görürüz. Portekiz Çetesi'nden sonra Brezilya Çetesi hiç hoş gelmiyor kulağa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen demek istediğim de bu işte. Sen benim düşüncemi benden daha iyi anlattın
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Estağfurullah. Aklın yolu bir.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Robinson imza atacak deniliyor.
    İnşallah. Şu şartlarda, daha iyisini bulacak değiliz sonuçta.
    Last edited by footballer33 : 25.Haziran.2012 at 18:33

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erkut Eskişehirspor'da. Yazık oldu.

FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben bu adamı böyle esmer kara kuru kısa boylu birşey olarak hayal etmiştim. Bildiğin kız gibi çocukmuş valla .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Anladım Görkemciğim, tamam. Katılıyorum sana. İskandinav ülkelerine veya Afrika kökenli futbolculara da bakabilir bence. Fransa Ligi'nde çok genç ve potansiyelli futbolcular var; Almanya Ligi'nde bir dolu futbolcu var. Oralara da gidip araştırmalar yapabilir. 3-4 Brezilyalı alınacağına her ülkeden 1'er futbolcu alsa hem gruplaşma ve huzursuzluk olmaz hem de faydasını daha çok görürüz. Portekiz Çetesi'nden sonra Brezilya Çetesi hiç hoş gelmiyor kulağa.
    Portekiz Çetesi dağılmadıki Takımda türk kalmayacak Brezilyalı Portekizliler doldurulacak Alves gibi 3-4 tane daha Portekizli , Brezilyalı getirilir 5 sene sonra hepsi Türk oh
    Erkut Eskişehirspor'da. Yazık oldu.

Geçen sene 5 Yıl uzatılmıştı ucuza gitmiş olmasın bağre. Eskişehirden kazık yemekte üstümüze yok Batuhan , Erkut yakında Muhammed ve Atınçıda satarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ntvspor Sondakika: G.rangers kalecisi Allan Mcgregor'un menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İskoç kaleci Allan McGregor'ın menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a gelmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Rangers'in durumu ortada Beşiktaş bundan iyisini bulamazdı şu durumda tabi anlaşırlarsa kaleciyi FM'de çok seviyorum çok işimi görmüşlüğü var gerçekte de izledim Süper Lig için yeterli bi kaleci diyebiliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence rüştü bir sene daha durabilirdi en azından yabancı statüsü için önemli

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bence; Brezilya Ligi'nin ne idüğü belirsiz kalecilerine bakacağımıza, McGregor gelsin. G.Rangers'in kalecisi sonuçta. Paul Robinson veya McGregor'dan birini alırız umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş'ın başı büyük belada...

Beşiktaş'ta büyük bir rezalet yaşandığı ortaya çıktı.
    Beşiktaş transfer komitesinin yaklaşık 15 gün önce İsveçli ünlü teknik direktör Göran Eriksson'la sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Beşiktaş transfer komitesinin bu durumu başkan Fikret Orman'dan bile sakladığı iddia edildi.
    Transfer komitesi yıllık 1.3 milyon euroya ünlü teknik adamla sözleşme imzaladı ancak daha sonra Eriksson'a "Biz bu transferden vazgeçtik" mesajını iletti. Ancak Eriksson Beşiktaş yönetimine başvurarak,, "Sizin vazgeçmeniz beni ilgilendirmez. benimle çalışıp çalışmamanız çok umrumda değil. Madem imzalar atıldı ve siz vazgeçtiğiniz o zaman bir yıllık ücretimi isterim" diye karşılık verdi. İsveçli teknik adamın avukatları geçtiğimiz gün bu parayı tahsis etmek için Beşiktaş kulübü'ne başvurdu. Büyük şok yaşayan yönetim kurulu olayı kapatmak için harekete geçti.

Tamer Kıran Milano'ya gitti
    Beşitaş yöneticisi Tamer Kıran bu rezaleti örtbas etmek için İtalya'nın Milano kentine uçtu. Kıran yarın sabah saat 11.00'de Göran Eriksson'la pazarlık masasına oturacak ve İsveçli teknik adamın elindeki sözleşmeyi almaya çalışacak.

http://www.kartalhaber.com/haber/130...r-rezalet.html

Mesaj Yetkileri