Newcastle Geremi'yi elinden çıkarmak istiyor.Bir ara ilgilendiğimiz için Beşiktaş'a satabiliriz diyorlar...
Ama bizim Geremi ile alakamız yok...
Printable View
Newcastle Geremi'yi elinden çıkarmak istiyor.Bir ara ilgilendiğimiz için Beşiktaş'a satabiliriz diyorlar...
Ama bizim Geremi ile alakamız yok...
Martins transferini gerçekleştirmişler sonunda Wolfsburg'a Anıl'ın da dediği gibi Geremi'yi de bize kakalamaya çalışıyorlar :)
martinse 10,5 milyon € vermisler bence cok fazla :)
Chelsea Milan'dan Pirlo'yu bitirmek üzere. acaba Pirlo'yu alırsalar izin verirler mi Deco'nun gidişine?
Kartal'ın Deco inadı
Beşiktaş, Chelsea'nin süper yıldızı Deco'da ısrarını sürdürüyor. İngiliz külübü ise Milan'dan Pirlo'yu transfer etmesi durumunda Portekizli Deco ile yollarını ayıracak. Pirlo'nun İnter maçından sonra, "Bu benim son derbimdi" demesi ve Chelsea'ye yeşil ışık yakması, siyah-beyazlıların Deco umutlarını iyice artırdı. Chelsea'nin, Milan'dan 5 milyon euro kazanan 30 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusuna yıllık 6.5 milyon euro teklif ettiği açıklandı.
Deco'der çözülüyor
Chelsea, Pirlo için Milan'a servet teklif etti İtalyanlar kabul ederse Deco serbest kalıyor.
Son derbimdi!
Beşiktaş'ın peşinde olduğu Deco konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Chelsae'nin hocası Angelotti'nin bir süre önce yaptığı, "Pirlo'yu alabilirsek Deco'yu gönderebiliriz" açıklamasının ardından; 30 yaşındaki Pirlo'nun İnter maçı sonrası takım arkadaşlarına, "Bu benim son derbimdi" demesi Pirlo'nun seneye Chelsea'de
oynayacağı şeklinde yorumlandı.
Para+2 futbolcu
Chelsea'nin Pirlo için Milan'a, 14.5 milyon euro artı Pizarro ve Mancienne'yi de kiralık olarak önerdiği ifade edildi. Milan kulübünün düşünmek için süre istemesi, Pirlo'nun Chelsea'ye gideceği; Deco'nun da serbest kalacağı anlamına geliyor. Bu transfer gerçekleşirse, her türlü fedakârlığı yapacak Beşiktaş yönetimi, İngiltere'ye giderek Deco ile masaya oturacak.
Pirlo,Pazartesi imzalıyomuş Chelsea ile bir şansımız var :)
Dos Santos ile anlaşılmış,tek engel Delgado...
Süper haber.İnşallah en kısa sürede hallederler Delgado meselesini.
Eğerki Dos Santos gelecekse Delgado yu yollamalılar. Gerekirse sponsor bulunmalı. Eğer Bjk bu transferlerden birini yapsın lig süper geçer. 100 yılın ligi olabilir bu yıl. Düşünsene, Dos Santos, Elano, KEita, Deco yada Dos Santos (ama bu Giovanni olanı) :D
Tebrikler Beşiktaş, Dos Santos'u Türkiye'de izlemek müthiş olacak.
Anıl kaynak ne ?
Rijkaard'ın eski ögrencisini alarak nispet yapıyor Beşiktaş vay vay vay :D
Birde gidip Barça'daki kardeşini alıyorlarmış. Ama bana göre Giovanni daha iyi bir oyuncu.
Delgado kesinlikle dondurmucam sözleşmemi devre arasına kadar bekleyin iyileşmezsem transfer yaparsınız demişti galiba yanlışmıyım?
Delgado dondurmaz ise kendisi kaybeder.Sonu Appiah'tan farksız olmayacak.
O istediği kadar desin. Türk geleneklerine göre yapılan transferleri bilmiyor.Quote:
Delgado kesinlikle dondurmucam sözleşmemi devre arasına kadar bekleyin iyileşmezsem transfer yaparsınız demişti galiba yanlışmıyım?
Bir fıkra:
Bjk li Delgaado bir gün evine gelen falcıya falına baktırır. Kahveyi ters kapatıp İspanyolca tercümana ne görüyor ileri ile ilgili der. Tercümanı falcıya sorar. Ne görüyorsn bunun hakkındaileriye döük olrak der; Falcı; Abe abey söyle abecime müjdeler olsun Beşiktaj ile CAS yolu görünüyor. PAra görüyom. İleride davalar kazanacak. PAralar alacak. der.. Kendim attım.
Sanrım herşey açık :D :D
İstediği parayı ver bakalım nasıl donduruluyor...
Birde bunun gibi adama kaptanlık vermişler,yazık...
benim anlamadığım Delgado nun sözleşmesi dondurulunca da para alacak , dondurulmasa da..ayrıca takım kaptanı olan bir oyuncudan biraz fedakarlık yapmasını beklerdi sanırım herkes..hadi iyileştin İnönü ye çıkınca taraftar seni bağrına basacakmı tekrar..
Pirlo Chelsea'ye, Deco Kartal'a :)
Yönetim hatayı Delgado'nun bonservisini Ülker'den alarak yaptı.Delgado'nun bugüne kadar bize beklenilenleri verdiğini söylemek zor.2-3 ay oynayamayacak ve geldiğindede bize katkı sağlayacağı şüpheli.Aslında şüphelide değil..
Keşke bu transfer işlerini biraz gizli yönetse yönetim.Çünkü beklenti içine giriyorum.Şu sıralar sık sık Ntvspor'u yoklamaktan sıkılmaya başladım.
Transfer olaraksa Deco gelirse daha iyi olur tabii.Chelsea Pirlo'yu alırsa belki bir şansımız olur.Dos Santos olursada fena olmaz.Hayırlısı olur inşallah..
Ben günler oncesinde yazdım dos Santos ile anlastgimizi, Delgado'nun sözleşme sorunu çözülür çözülmez , ilk deco için ugrasiyorlar o olmaz ise dos santos gelicek
:D bende 3 yıl önce diyordum ah keşke bjk dos Santos'u alsa diye bak alıyoruz :D böyle yorumlar yapmayalım arkadaşlar :) yapıyorsak ta gözle görülür, elle tutulur, somut bi kaynak gösterelim. gazetelerdeki gibi yapmayın, ben söylemiştim, ben atmıştım tuttu diye.
İyide arkadaşlar Dos Santos Deco kadar etkili olur mu AMC mevkinde?? Yani tam mevkisinin adamını almazsan yine sorun yaşayabilirsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hani Dos Santos'ta gelsin ama Deco gibi olur mu o bölgede bilmiyorum. En iyi çözüm yolu ikisini bir almaktan geçer :D Yada ikisinide alma Yusufu koy :D :D
sen de o zaman bilip bilmeden yorum yapma, gozle gorulur elle tutulur kaynak istiyorsan gozlerini acip yorumlara baksaydin. ben buraya yorum yapmadan kafama gore atip diyordum demiyorum.
bkz.1983. mesaj
bkz 2020. mesaj
daha oncesinde dos santos haberi cikmadan demisim bunu hatta. dos santosun kesin gelecegini ben kendi yorumumla soylemedim, bir yoneticiden aldigim ve onun kesin lafini aktardim. hala daha kesin gelicek demiyorum ama burda dos santos girisimini ilk aktaran benim sonucta ;)
Dün Fox spikeri maçı anLatırken bir dipnot oLarak ekLedi ve şaşırdım.''Bu arada DeLgado nun sözLeşmesi resmen donduruLdu dedi'' Bu demek oLuyor ki bir yıLdız geLicek. Hadi bakaLım.
Yıldız olayında da Dos Santos'la her konuda anlaşıldı ancak Deco'yu bekliyorlar.Deco olmaz ise Dos Santos gelecek.Ama içimden bir ses Deco'nun transferinin olacağını söylüyor. :)
Deco geLicek. AnceLotti ısrarLa PirLo yu istiyor ve aLıcakLar. O zamanda Deco geLir.
-2 gün içinde kesinleşmesi beklenirken, Deco Beşiktaş’ın önerdiği yıllık net 4 milyon Euro’ya olumlu yanıt verdi.GEÇTİĞİMİZ sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, dünyanın en iyi orta saha oyuncularından Deco’yu renklerine bağlayarak, transferde de ezeli rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. Sakatlığı nedeniyle en az 4 ay daha sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun sözleşmesini dondurmak için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yöneticiler diğer yandan da Deco’nun transferi konusunda Chelsea ile görüşmelerde bulunuyor.
Pirlo gelirse Deco’yu veririz
İngiliz kulübünün yetkilileri Beşiktaş yöneticileriyle yaptıkları görüşmelerde, “Milan’dan Andrea Pirlo’yu alırsak, Deco’yu size verebiliriz” şartını öne sürdü. Chelsea’nin İtalyan futbolcu için önerdiği 8 milyon Euro artı Claudio Pizzaro takası Milan Kulübü tarafından reddedildi. Ancak Pirlo, eski teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin çalıştırdığı Chelsea’de oynamak istediğini belirterek, kulübüne rest çekti. Bu gelişmenin ardından Pirlo’nun Chelsea’ye transferinin 1-2 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.
Diğer taraftan Deco’nun bonservis bedeli konusunda Beşiktaş ile pazarlık yapan Chelsea’nin 8 milyon Euro istediği, siyah beyazlıların ise bu rakamı yüksek bularak ‘kiralama’ seçeneğine yöneldiği bildirildi.
4.5 milyon Euro alıyor
İngiliz ekibine, “Futbolcuyu bir yıllığına kiralık verin” önerisinde bulunan Beşiktaş’ın, Deco’nun kendisine de yılda net 4 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Halen Chelsea’den vergiler dahil yılda 4.5 milyon Euro alan yıldız oyuncunun Beşiktaş’ın bu teklifine sıcak baktığı da kaydedildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği Deco’yu alabilmek için bütün imkanlarını zorlayacaklarını belirterek, bu transferi bir hafta içinde bitirmeye çalışacaklarını söyledi.
İsmail Er
Deco bizim. Bana güvenin siz. En fazLa 3 gün veriyorum.