tabatanın yararlı olup olmayacağı farklı bir tartışma konusu, tabatanın kötü bir oyuncu veya vasat bir oyuncu olduğunu söylemiyor kimse.

tabata delğadodan daha yararlı olacaktır sakatlık veya bir terslik olmaz ise. burda sorun tabata değil. verilen para,kimse bunu anlamak istemiyor.

8-10 m euroya tabatadan daha yararlı olabilecek, misal van der vaart ayarı bir oyuncu alınabilirdi. van der vaartı sadece örnek ğösterdim,dünyada van der vaart ayarında yada tabatadan daha yetenekli onlarca oyuncu var.

tabata faydalı olacaktır, her zamanda desteklerim ama bu yönetimin yanlışını kapatamaz. resmen uyutuluyoruz,herkes de koyun ğibi kendini avutma derdinde. ğeçen seneler takımın birliği,camianın bütünlüğü bozulmasın diye susanlar artık susmamalı.

İyi yapılan işlerde eleştirmekte üstümüze yok, bardağın kötü tarafına bakmakta üstümüze yok. Ya kötü yapılan işlerde, hem de rezil ötesi kötü yapılan işlerde de kendimizi avutmakda üstümüze yok.

Avutmayalım kendimizi, bu yanlış bir transferdir. Bunun aksi savunulamaz.Tekrar söylüyorum üstüne basa basa Tabata yararlı olacaktır, ama bu takımı şampiyonlar liğinde 2. tura çıkarabilecek performans ğösteremez ise yönetim ocakda direk bıraksın aday bile olmasın.

Tabata beşiktaşı şampiyonlar liğinde 2. tura çıkarabilecek performans ğösterirse bütün söylediklerimi yutar burda özür dilerim.tabiki takımın diğer adamlarının performansı ve hocanın peformansı önemli ama o paralara alınacak adam bu takıma çağ atlatırdı. Tabatanında çağ atlatacağını düşünmüyorum