1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yahu burdaki konu bir forvet oyuncusunun tekniği. Sen ise kaleciden tut defans bekler falan örnek verip duruyorsun , hayır bir yere de vardığın yok

Javier zanetti ağır bek öylemi ?

Hızlı oyuncular çeviktir iyi orta yapamazlar demişsin . Sen hiç Yattara'nın adrese teslim ortalarını izlemedin mi ? Şu an Umut Bulut beceripte vuramıyor ama Fatih Tekke'ye attırdığı mükemmel kafa gollerini de izlemediysen M.United'den C.Ronaldo'nun mükemmel orta yaptığını bilirsin belki .

Artık takımını belli ettin zaten Galatasaray. Bir de bana diyorsun taraflı yorum yapıyorsun diye . Heinz'i ne kadar izledin süper orta yaptığını ? Batista'lar , Sabri'ler , Hele Bratu da diyorsun.. Ama doğru şu an tartıştığımız kişi Hakan Şükür için mükemmel tekniği var diyen birisi .. ee normal yani

Avrupa futbolunu izliyorsun öyle artık forvet arkası kalmadı cnm .. Alex gibi. Bütün takımlar hızlı ve teknik oyuncuları kullanıyor. Diego gibi ,Kaka gibi

Kanat oyuncuları berbat orta keserler diye örnek vermişsin. Ama kanat ve bek oyuncularının en büyük görevinin forveti sağdan soldan besleyip , orta yapmak olduğunu bilmiyorsun heralde. Verdiğin örneğe bakılırsa İbrahim Üzülmez diyorsun , Hakan Ünsal diyorsun hayal dünyan çok küçük

Artık lütfen frenle kendini extensor. Ömer Rıza'dan konuyu nelere getirdin. Keşke demeseydim kötü olmuş diye. İçinde ne var ne yok hepsini döküyorsun o engin bilginle

yav be kardeşim ilk genellemeyi sen yaptın hızlı oyuncular ağır oyunculara göre daha tekniktir dedin bende sana bunun böyle olmadığını açıklayan bir çok örnek verdim kaleciden tut forvete kadar bir çok ağır oyuncunun hızlı olan oyuncudan çok daha teknik olduğunu gösteren bir sürü örnek verdim

ayrıca neden sürekli yalan atma gereği hissediyorsun ben hakan şüküre süper tekniğimi var dedim tekniği çok kötü değil soğukkanlılığı çok kötü dedim
    bratu hızlı ve kazma dedim ömer rıza gibi balili gibi övmedim yani
    ibrahim üzülmez hızlı ve kazma dedim hakan ünsalda öyle öyle olmayanlarda var tabi messi ronaldinho c ronaldo nani kaka vs vs ama senin yaptığın saçma sapan HIZLI OYUNCULAR YAVAŞ OYUNCULARA KARŞI DAHA TEKNİKTİR genellemesine bende hayır öyle değildir böyleleride vardır dedim

ya senin okuma yazman yok yada mesajları okuma saatine dikkat etmiyorsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Bitiricilik ve kafa vuruşları çok iyi bence hızı orta seviye ayrıca bencil davranıyor çoğu zaman
    bilgin gökberk bana göre iyi bir yorumcudur ama anlayabilecek zekası olabilen için sana göre değil yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cok, ama cok kotu bir genelleme.
    bakın ilk sayfanın son mesajında bu sitenin en çok saygı gören isimlerinden birisi olan ve araştırma şefi olan insan senin saçma genellemene ne demiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Hızlı oyuncuların teknik olmamasına bir çok örnek sayabilirim. Bakınız Serkan Balcı, Lazetic, Erman Kılıç. Sanırım yeterli olmuştur. Gökdeniz de pek teknik değil bence ama tartışabiliriz. Hızlı oyuncular daha iyi dribling yapabildiklerinden adam geçebiliyorlar biz de bunu aa ne teknik oyuncuymuş diye algılayabiliyoruz. Bu yüzden oyuncuları daha fazla izlemeliyiz. Bu da demek değildir ki her hızlı oyuncunun tekniği kötüdür. Oyuncular için genelleme yapmak çok mantıklı değil.
    yine bakın bu sitenin bana göre araştırmaya en çok katkısı bulanana adamı ve bu sitede bana göre herkesten çok canli trübünden tv den maç izlemiş futbolcu değerlendirmesinde bulunmuş kişisi senin bu saçma genllemene ne şikilde cevap vermiş

benim tek sorunum seni kale alıpta örnekler verirek sana bunun böyle olmadığını göstermekti ama yaptığım yanlış senin mesajlara hangi gün aralığında baktığını bilmemekti

beni eleştirenlerin bazıları senin o saçma genellemeni görmediği ve konuyu başından beri takip etmediği için eleştirirken
    bazısı konuyu öğlenden öncemi okuyacağı sonramı okuyacağı konusunda karar yanlışına düştüğünden hata yapıyor
    Last edited by extensor : 01.Mart.2008 at 12:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri