1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: La Liga Ateşi Tuksportal'a Düştü!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Evet yorumun için teşekkür ederim öncelikle...Çok gol atıp gol yiyiorum bazen bu deişiyor maçlarım asla 4 golden asagıya geçmiyor ilk maçta 2-0 2-2 yi yaptı onur arkadaşım benim takımımda söyle bir sorun war defansla orta saha iletişimi kopuk orta sahada ön libero olara bir garantör lasım dayanıklıgı yüksek olan her alana basabilen ve buda zapater...Ben alan daraltma konusunda çok ısrarcıyım hatta bu konuda stoperlerimide sık sık bu komut üzerine ama ben öne geçtigim maçların geri vermenin nedenini farkettim yorgunluk dogal olara oyundan düşüyouz maça 30 dk mükemmel başlıyoruz defansımda pres yapmak isterken bolsuklar veriyor rossi ve nihat vs hızlı olan adamlar kaçırmıyor.Yeni bir taktik yaptım ben tek forvet oynuyorum diego milito.Ve taktigim neler yapaibliyor görecegim inşallah
    hmmm abi işin zor.Basan DMC arıyorsan bence PSG ve Marsilya'ya bak.O iki takımda sağlam ön liberolar mevcut.Tempon yavaştır sanırım eğer kısa pas oynuyorsan ki bence kısa pas oynaman mantıklı yavaş tempoda oynarsan pas yüzden artar.Başarılar.Başlayın da izleyelim artık
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    hmmm abi işin zor.Basan DMC arıyorsan bence PSG ve Marsilya'ya bak.O iki takımda sağlam ön liberolar mevcut.Tempon yavaştır sanırım eğer kısa pas oynuyorsan ki bence kısa pas oynaman mantıklı yavaş tempoda oynarsan pas yüzden artar.Başarılar.Başlayın da izleyelim artık
    Ya bugün başlıcaktık fakat benim yüzümden başlayamadık .Arkımın Doğum günü vardı.Bundan dolayı başlayamadık ama yarın başlıcaz inş yani

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Evet çok zor.Dmc aramıyorum ama ben PSG yi başarılardan başarıya taşımıstım abartmatk gibi olmasın ama...Clement,bourrillon,digard gibi çok kaliteli ön liberolar war kısa pas ve yavaş tempoda oynuyorum lakin oyuncu komutlarında defansın bütün hepsinin pas stili uzun çünkü kısa pasda en ufak konstrasyon lu oyuncular çok hata yapabiliyor defans haricinde kanatlarda uzun dmc ve amc kısa paslarla organize oluyorum.Yarın başlıyoruz İnaşallah.Çok teşekkür ederim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri