Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 158 sonuç

Konu: La Liga Ateşi Tuksportal'a Düştü!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Önerilerin için teşekkür edeirm
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Alican defansa iglanshevic mi ne öyle bir oyuncu var sende bilirsin sonra mika aaritalo, matias cahais, Henri Saivet, Dentinho(Corintihas), Sidnei(internacional) bunlara bakmanı öneririm...
    8.02'de Aaritalo çıkmıyor.
    Ignashevich'de yeni sözleşme imzalamış. Yani almak için 7.5 M $ gibi bir para vermek gerekiyor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben daha hazırlık maçı yapmadım. Birkaç transfer yaptım. Sürpriz olsun. Hepsi çok genç.

Onur'un işi çıkmış. Eğer gelirse bu akşam devam edicez.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Alican Zaragoza ile işin zor paran varsa Lugano veya Edu'yu kap bence iş yapar Bu arada nasıl bir taktik uygulamayı düşünüyorsun. Bence takımın çok gol yiyor tek forvet çift ön libero yap benim gibi )
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neden aaritalo çıkmıyor ki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Alican Zaragoza ile işin zor paran varsa Lugano veya Edu'yu kap bence iş yapar Bu arada nasıl bir taktik uygulamayı düşünüyorsun. Bence takımın çok gol yiyor tek forvet çift ön libero yap benim gibi )
    Evet yorumun için teşekkür ederim öncelikle...Çok gol atıp gol yiyiorum bazen bu deişiyor maçlarım asla 4 golden asagıya geçmiyor ilk maçta 2-0 2-2 yi yaptı onur arkadaşım benim takımımda söyle bir sorun war defansla orta saha iletişimi kopuk orta sahada ön libero olara bir garantör lasım dayanıklıgı yüksek olan her alana basabilen ve buda zapater...Ben alan daraltma konusunda çok ısrarcıyım hatta bu konuda stoperlerimide sık sık bu komut üzerine ama ben öne geçtigim maçların geri vermenin nedenini farkettim yorgunluk dogal olara oyundan düşüyouz maça 30 dk mükemmel başlıyoruz defansımda pres yapmak isterken bolsuklar veriyor rossi ve nihat vs hızlı olan adamlar kaçırmıyor.Yeni bir taktik yaptım ben tek forvet oynuyorum diego milito.Ve taktigim neler yapaibliyor görecegim inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nihat ve rossi den vazgeçmen kötü olmuş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Evet yorumun için teşekkür ederim öncelikle...Çok gol atıp gol yiyiorum bazen bu deişiyor maçlarım asla 4 golden asagıya geçmiyor ilk maçta 2-0 2-2 yi yaptı onur arkadaşım benim takımımda söyle bir sorun war defansla orta saha iletişimi kopuk orta sahada ön libero olara bir garantör lasım dayanıklıgı yüksek olan her alana basabilen ve buda zapater...Ben alan daraltma konusunda çok ısrarcıyım hatta bu konuda stoperlerimide sık sık bu komut üzerine ama ben öne geçtigim maçların geri vermenin nedenini farkettim yorgunluk dogal olara oyundan düşüyouz maça 30 dk mükemmel başlıyoruz defansımda pres yapmak isterken bolsuklar veriyor rossi ve nihat vs hızlı olan adamlar kaçırmıyor.Yeni bir taktik yaptım ben tek forvet oynuyorum diego milito.Ve taktigim neler yapaibliyor görecegim inşallah
    hmmm abi işin zor.Basan DMC arıyorsan bence PSG ve Marsilya'ya bak.O iki takımda sağlam ön liberolar mevcut.Tempon yavaştır sanırım eğer kısa pas oynuyorsan ki bence kısa pas oynaman mantıklı yavaş tempoda oynarsan pas yüzden artar.Başarılar.Başlayın da izleyelim artık
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

hmmm abi işin zor.Basan DMC arıyorsan bence PSG ve Marsilya'ya bak.O iki takımda sağlam ön liberolar mevcut.Tempon yavaştır sanırım eğer kısa pas oynuyorsan ki bence kısa pas oynaman mantıklı yavaş tempoda oynarsan pas yüzden artar.Başarılar.Başlayın da izleyelim artık
    Ya bugün başlıcaktık fakat benim yüzümden başlayamadık .Arkımın Doğum günü vardı.Bundan dolayı başlayamadık ama yarın başlıcaz inş yani

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet çok zor.Dmc aramıyorum ama ben PSG yi başarılardan başarıya taşımıstım abartmatk gibi olmasın ama...Clement,bourrillon,digard gibi çok kaliteli ön liberolar war kısa pas ve yavaş tempoda oynuyorum lakin oyuncu komutlarında defansın bütün hepsinin pas stili uzun çünkü kısa pasda en ufak konstrasyon lu oyuncular çok hata yapabiliyor defans haricinde kanatlarda uzun dmc ve amc kısa paslarla organize oluyorum.Yarın başlıyoruz İnaşallah.Çok teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya bu aarıtalo 8.02 de yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet aaritalo 8.0.2 de yok.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

gereksiz bi adamdı iyi ki yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ArkadaŞlar Tam Bu GÜn Karİyere Gİrİcektİk Hamachİ BaĞlanmiyor Hakİkate Çok Şansisiz İnŞallah Yarin Gİrerİz

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Yılan hikayesine dönüştü.Ben inşallah hafta sonu kesin başlar diye düşünüyorum )
    Bir Dost

Hellbells

Aaritalo 8.0.2'de çıkmıyor.Eğer çıkmasını istiyorsanız Data Base boyutunu en son seviyeye çıkarın.Ya da ekstradan Finlandiya ligini de açın.Sevilla favorim.

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Yılan hikayesine dönüştü.Ben inşallah hafta sonu kesin başlar diye düşünüyorum )
    Yok bugün başlıcaz biraz rötarlı olsada başlıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hadi başlayın artık yav.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başlayın bence çünkü sabrımız taşmaya başladı(şaka)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet karşınısdayım...

Hemen transfer haberleriyle başllıyayım

CANİZARES ZARAGOZA'DA

Evet kalemizi emin ellere teslim ettik arkadaşlar 37 yaşında ama çok tecrübeli ve müthiş bir kaleci deyim yerindeyse bir panter...Kulübümüze 1.6 Mn ye transfer olmustur kalemizde ona çok güveniyoruz...Cesar Vallejo ya güvenmiyoruzda deil ama yaptıgı hatalar ortada inşalllah canizares yararlı olacaktır takımımıza...

3.HAZIRLIK MAÇI

Evet 3.HAZIRLIK MAÇ'IMI villareal ile yapmak istedim.onur arkadaşımda kabul etti ve maçı 2-1 aldık yeni yaptıgım taktik meyvesini verdi.Canizares için kolay bir maç oldu...Onur arkadaşımı da tebrik ediyorum çok güzel oynadı...İnşallah ilerleyen günlerde bomba transferlerle ve maçlarla burada olucagaız bizi takip etmeye devam edin...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

lig ne zaman başlıyo bu arada hele şükür yenmişsin villareali tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    lig ne zaman başlıyo bu arada hele şükür yenmişsin villareali tebrikler

Evet teşekkür edeirm zor da olsa yendim.Ykında başlıyacaktır.HEdefim zaragoza deplasmanını rakipler için bir cehenneme çevirmek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Basarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Lige hepinize başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Basarılar.
    Çok teşekkür ederim kardeşim...

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Lige hepinize başarılar...
    Saolasın aykutcugum

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Transferlerimiz:

Wijnaldum - At.M RLC
    Simone Esposito - At.M RL

Gönderdiklerimiz:
    Capel - Villarreal (Kira)

Bütün transfer haberleriyle yarın burada olacağım....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya neden Hep Villarealle maç yapıyorsun azıcık da Sevilla ile yapsana Alican

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ya neden Hep Villarealle maç yapıyorsun azıcık da Sevilla ile yapsana Alican
    Tamam Yunus sen iste yeter ki hemen oynayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Wijnaldum ve Esposito transferleri çok iyi ancak.Kariyerin kısa süreceğini tahmin edersek full performans alman oldukça zor olacak.

Kariyerinzde başarılar dilerim hepinize.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Çok teşekkür ederiz Murat abi saolasın

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Wijnaldum ve Esposito transferleri çok iyi ancak.Kariyerin kısa süreceğini tahmin edersek full performans alman oldukça zor olacak.

teşekkürler murat abi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada maç ile ilgili konuşmak gerekirse gerçekten ilginç bir maçtı Ortasahamın top yapmadığını fark ettim bu bir sorun oldu Şimdi transferlere gelirsekkk
    1-kasper schmeichel(babasının oğlu dedik aldık )

2-pablo piatti

3-Barry Opdam(Biraz yavaş bir adam fakat hava toplarında iyi üstünlük sağlıyor =) )

Birde Ortasahaya transfer yapmayı düşünüyorum önerinizi bekliyorum =)
    Last edited by Onur123 : 06.Mart.2008 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri