1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Bu mantikla yola cikarsak Fenerbahce'yi yenen Bursaspor'u da tepelere cikartmamiz gerekir. Edu ve Lugano'yu rahatsiz etmeyi basaran Sinan'i bu iki oyuncudan daha iyi veya benzer seviyede yapmamiz gerekir. Ama bir gercek var ki, Bursaspor'un ilk yapmak istedigi rakibini oynatmamak sonra da gol bulmakti. Benzer bir futbolu Fenerbahce Sevilla karsisinda oynadi.

abi sen ezbere mi yorum yapıyorsun...bursaspor maçında as takımdan sadece aurelio oynadı...oda maldonado ısınırken sakatlandı...

yani yazdıkların acaba bilerek mi yazıyorsun yoksa feneri sevmediğin için mi tam çıkartamadım...(hangi takımı tuttuğunu bilmiyorum)

herkes uğur hakkında olumlu görüş bildirirken sen tek başına savunuyorsun...yani avrupa şişirirken bizimkilerin altta kalması türkiye ligini oynanmaz hale getiriyor avrupada nefret ediyorum çünkü futbolcuların özelliklerine baktığımda...kaç senedir de böyle...adamlar şişirdikçe şişiriyor...lütfen artık bırak doğruculuğu adamlar her sene böyle yapıyor...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    abi sen ezbere mi yorum yapıyorsun...bursaspor maçında as takımdan sadece aurelio oynadı...oda maldonado ısınırken sakatlandı...

yani yazdıkların acaba bilerek mi yazıyorsun yoksa feneri sevmediğin için mi tam çıkartamadım...(hangi takımı tuttuğunu bilmiyorum)

herkes uğur hakkında olumlu görüş bildirirken sen tek başına savunuyorsun...yani avrupa şişirirken bizimkilerin altta kalması türkiye ligini oynanmaz hale getiriyor avrupada nefret ediyorum çünkü futbolcuların özelliklerine baktığımda...kaç senedir de böyle...adamlar şişirdikçe şişiriyor...lütfen artık bırak doğruculuğu adamlar her sene böyle yapıyor...
    Ezbere degil, sadece son 2-3 maca bakmadan yaziyorum. Fenerbahce'yi sevmemem gibi bir durum da yok acikcasi. Alex'in abartili oldugunu savunan bir cok Galatasaray taraftari bu konuda yazarken, Alex'in cok mantikli seviyede oldugunu da yazan bendim..

Bu sefer Ugur iki mac iyi oynadi diye birdenbire herkez ortaya cikti. Sezon baslarken de Ugur'un hazirlik maclarindaki performansina bakarak herkez Ugur bu takimin en iyi oyuncusu demeye kadar getirildi. Yarin Ugur cok kotu performans gostermeye baslayip, takimdan yollanirsa veya sezon sonunda teknik direktor degisikligi olup Ugur forma yuzu gorememeye baslarsa da bu sefer abartili oldugunu iddia eden kisiler ortaya cikacaktir.

Mesaj Yetkileri