Quote Originally Posted by THEFM View Post
Güzel kardeşim, yöneticilerimizde söylemişti, nedenlerini yazmadan olur olmaz demenin araştırma yönünden katkısı yoktur diye, o sebeple yukarıdaki mesajı yazdım.

İkincisi ben zaten olur olmaz demiyorum orası tartışılır dedim. Sadece 17 olmamasının sebepleri veya olmasının sebepleride yazılırsa okuyanda yazanda daha iyi katkı yapabilir. Yanlış anlama.
Sebeblerini belirtmeme gerek yok maçı seyrettiğimde sahada ne zaman nerede duracağını çok iyi bilen biri olduğu açıkça gözüküyor yoksa fenerbahçenin bu kadar az gol yemesinin sadece savunma ile alakası olduğu kanısında değilim bu adamın hiç mi iyi özelliği yok yahu selçuk şahinden daha kötü bir profile sahip hemen istatistiklerle cevap vereyim ligin en çok topla oynayan oyuncularından biri en çok isabetli pas yapan oyuncusu bildiğim kadarıyla top kapma konusundada çok üst seviyelerde tüm bu özelliklerinin ortalama altında olduğunu düşünürsek bu adamın başka bir özelliği olmalı ki tüm bunları yapabilsin nasıl oynanması gerektiğini sahada nerde nasıl durulacağını iyi bilmesinden kaynaklanıyor bu istatistikleri yakalaması he benim düşüncelerime karşı çıkabilirsin sende o zaman karşı bi tez ortaya koymalısın şu şu maçta kontra atakta yerinde değidi dönen topta fenerbahçe gol yedi vs bir şeyler söyle ki savunduğun görüşü ispat edebilesin.Çok düz mantık bakıyorsun essien 16 baroniye nasıl 17 verilsin diyorsun.