1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Cristian Baroni

Hybrid View

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Baroni Fenerbahçe'nin Aurelio dahil son yıllardaki en iyi ön liberosu..
    Kaç Fenerbahçe maçı izledin bu sene? Ben Fenerbahçe'nin bütün maçlarını izledim ve bir iki maç dışında Baroni'ye hayran kaldım.

Ön libero mevkiinde oynayan oyuncu ne yapsın? Üç, beş çalım atıp, 30-40 metreden sürekli şutlar mı çeksin? Senin o boş pas dediğin şeylerin aynısını dün Barcelona'lı Toure'de yapıyordu. Ön libero zaten garanti oynamalıdır, şut pozisyonu bulduğunda kaleyi yoklamalıdır. Cristian Aurelio'dan daha çok dikine oynuyor dikkatlice izlemeni tavsiye ederim. Ayrıca çok iyi ani çıkışları var.. Son hareketi yapmak konusunda sıkıntı yaşıyor gördüğüm kadarıyla.. Onu da arkadaşlarıyla tam uyumu yakaladığı zaman atlatacağını düşünüyorum.

Cristian'ın profilini Brezilya'lı araştırmacılar yaptı.. Biraz daha izledikten sonra üzerinde ufak tefek oynamalar yapılabilir..
    Ben sizin gibi Fenerbahçe'nin bütün maçlarını seyretmedim fakat seyrettiğim maçlarda da Baroni vasat bir DM'den farkı yoktu.

Barcelona'da Toure basit pas yapıyor demişiniz, o takımda o kadar teknik pas verecek adam var ki zaten Toure'nin pas vermesi salakça olur... Toure'nin Barcelonaki konumuyla Fenerbahçe'deki Cristianın konumunu kiyaslamısınız ya helal olsun!

Aurelio ile niye kıyaslıyorsunuz? Ben burada Aurelio, Cristian'dan iyi ya da kötü demedim. Bana göre Cristian'nın özellikleri tam oturmuş.

Cristian dikine oynuyor yazmısınız, bunu okuyunca bir tane arkadaşımı hatırlattınız, arkadaşım diyor ki (tam bir fanatik fenerbahçe'li) Volkan dünyanın bir numarılı kalecisi,Gökhan dünyanın en iyi sağ kanat oyuncusu, Lugano dünyanın en iyi defansı, RCarlos eski carlos,Aurelio dünyanın en iyi DM'si,Güize sayılı santraforlardan birisi ve alex ise gelmiş geçmiş en teknik futbolcusu. Şimdi de Cristian'a diyor ki ofans olarak Elano'nodan farkı yok defans olarakta Aurelio'dan...

Her neyse herkesin kendine göre doğrusu vardır fakat siz Fenerbahçe'nin maçlarını çok seyrettiğiniz için Cristian'ın pas özelliğinin 20 olacak diyorsanız doğrudur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Ben sizin gibi Fenerbahçe'nin bütün maçlarını seyretmedim fakat seyrettiğim maçlarda da Baroni vasat bir DM'den farkı yoktu.

Barcelona'da Toure basit pas yapıyor demişiniz, o takımda o kadar teknik pas verecek adam var ki zaten Toure'nin pas vermesi salakça olur... Toure'nin Barcelonaki konumuyla Fenerbahçe'deki Cristianın konumunu kiyaslamısınız ya helal olsun!

Aurelio ile niye kıyaslıyorsunuz? Ben burada Aurelio, Cristian'dan iyi ya da kötü demedim. Bana göre Cristian'nın özellikleri tam oturmuş.

Cristian dikine oynuyor yazmısınız, bunu okuyunca bir tane arkadaşımı hatırlattınız, arkadaşım diyor ki (tam bir fanatik fenerbahçe'li) Volkan dünyanın bir numarılı kalecisi,Gökhan dünyanın en iyi sağ kanat oyuncusu, Lugano dünyanın en iyi defansı, RCarlos eski carlos,Aurelio dünyanın en iyi DM'si,Güize sayılı santraforlardan birisi ve alex ise gelmiş geçmiş en teknik futbolcusu. Şimdi de Cristian'a diyor ki ofans olarak Elano'nodan farkı yok defans olarakta Aurelio'dan...

Her neyse herkesin kendine göre doğrusu vardır fakat siz Fenerbahçe'nin maçlarını çok seyrettiğiniz için Cristian'ın pas özelliğinin 20 olacak diyorsanız doğrudur...
    güzel kardeşim; toure'nin barcelona'da oynaması, cristian ile aynı mevkiide oynadığı gerçeğini değiştirmez. ikisi de takımlarında aynı görevi yapıyorlar. tabiki de toure cristian'dan kat be kat daha iyi oyuncu. ben oyuncuları bire bir kıyaslamıyorum ki, oynadıkları mevkiinin gereğini yaptıklarını ima etmeye çalışıyorum.

defansın önünde oynayan oyuncular istemeseler de yan pas yapmak zorundalardır. td'ler tarafından onlardan istenen bu. topu kesip hatasız şekilde en uygun arkadaşlarına aktarmaları. gerektiği zaman elbette riskler almalılar. şutlar çekip, ara paslarıyla skora da katkıları bulunabilir. fakat bunlar herzaman olmaz, gayri ihtiyari olur.

cristian'ın dikine oynamasını belirtmemle, fanatik arkadaşınızın dediklerinin uzaktan yakından alakası yok.. bence biraz daha düşünerek yazmalısın. sırf uzun uzun yazıp güzel Türkçe kullanmakla karşındaki insanı etkileyemezsin

pasları 20 olması gerekiyor diye birşey de demedim.
    12 değeri cristian'a göre az. biraz daha izleyip emin olduğumda kaç alması gerektiği konusunda fikrimi belirtirim.

Mesaj Yetkileri