Originally Posted by
Muhammet Celik
Ben sizin gibi Fenerbahçe'nin bütün maçlarını seyretmedim fakat seyrettiğim maçlarda da Baroni vasat bir DM'den farkı yoktu.
Barcelona'da Toure basit pas yapıyor demişiniz, o takımda o kadar teknik pas verecek adam var ki zaten Toure'nin pas vermesi salakça olur... Toure'nin Barcelonaki konumuyla Fenerbahçe'deki Cristianın konumunu kiyaslamısınız ya helal olsun!
Aurelio ile niye kıyaslıyorsunuz? Ben burada Aurelio, Cristian'dan iyi ya da kötü demedim. Bana göre Cristian'nın özellikleri tam oturmuş.
Cristian dikine oynuyor yazmısınız, bunu okuyunca bir tane arkadaşımı hatırlattınız, arkadaşım diyor ki (tam bir fanatik fenerbahçe'li) Volkan dünyanın bir numarılı kalecisi,Gökhan dünyanın en iyi sağ kanat oyuncusu, Lugano dünyanın en iyi defansı, RCarlos eski carlos,Aurelio dünyanın en iyi DM'si,Güize sayılı santraforlardan birisi ve alex ise gelmiş geçmiş en teknik futbolcusu. Şimdi de Cristian'a diyor ki ofans olarak Elano'nodan farkı yok defans olarakta Aurelio'dan...
Her neyse herkesin kendine göre doğrusu vardır fakat siz Fenerbahçe'nin maçlarını çok seyrettiğiniz için Cristian'ın pas özelliğinin 20 olacak diyorsanız doğrudur...