Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
Yanlış anlama olduysa herkes den özür dilerim...

Evet, Baroni çok isabetli pas yapıyor fakat pasların %100'ü boş paslar. Yan paslarla pas yüzdesini arttırsa ne yazar? Önemli olan ileri dönük paslar değil mi? Şimdi Baroni'nin pas yüzdesi yüksek diye passing 17 olsun dersiniz?

Baroni ofansa ne kadar katkı sağlıyor? Nerede duracağını çok iyi bilse gerektiği yerlerde ofansa çıkması gerekmiyor mu?

Maalesef ki oyuncu özellikleri takımların attıklarıyla veya yedikleriyle verilmiyor. Evet, Fenerbahçe bu sene çok az gol yedi fakat,bunun nedeni Baroni değildir, Daum'un 1-0 olsun bizim olsun mantığındandır.

Bu arada Baroni'nin Selçuk'tan çok daha iyi bir profili var.
Baroni Fenerbahçe'nin Aurelio dahil son yıllardaki en iyi ön liberosu..
Kaç Fenerbahçe maçı izledin bu sene? Ben Fenerbahçe'nin bütün maçlarını izledim ve bir iki maç dışında Baroni'ye hayran kaldım.

Ön libero mevkiinde oynayan oyuncu ne yapsın? Üç, beş çalım atıp, 30-40 metreden sürekli şutlar mı çeksin? Senin o boş pas dediğin şeylerin aynısını dün Barcelona'lı Toure'de yapıyordu. Ön libero zaten garanti oynamalıdır, şut pozisyonu bulduğunda kaleyi yoklamalıdır. Cristian Aurelio'dan daha çok dikine oynuyor dikkatlice izlemeni tavsiye ederim. Ayrıca çok iyi ani çıkışları var.. Son hareketi yapmak konusunda sıkıntı yaşıyor gördüğüm kadarıyla.. Onu da arkadaşlarıyla tam uyumu yakaladığı zaman atlatacağını düşünüyorum.

Cristian'ın profilini Brezilya'lı araştırmacılar yaptı.. Biraz daha izledikten sonra üzerinde ufak tefek oynamalar yapılabilir..