1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Daniel Guiza

Hybrid View

Quote Originally Posted by bnmv View Post
    arkadasım bence yanılıyorsun. Eskiden de Türkiye'deki menejerlere yada teknık dırektorlere boyle kasetler gosterılırdı..Kasetlerde oyuncunun tum guzel hareketlerı vardır ama hıc kotu oyunları yoktur..senın dedıgın mantık da aynen buna uyuyor..Eger hala bunları dusunuyorsan sana tavsıyem bir de guıza'nın kacırdıgı tum golleri,%100 luk pozısyonları,ıskaları,altıpastan yapılan bombos vurusları,birebirleri izle...İzlediysen soruyorum sana bitiriciligi 18 olan hangı oyuncu bunların hepsını bırden kacırır?
    Bitiriciligin 18 olmasi yetmiyor arkadas. Forumda bir topik gormusum, biri yazdiydi ki Guiza profili mukemmel olmus, inanilmaz pozisyonlar kaciriyor, tam kalecinin uzerine vuruyor, 10 oyundur golu yok fln. Ama attiginda da guzel goller atiyor. Yani hayata uygun yansitilmis oyuna. Dediginiz gibi 15-16 olsaydi birak 10 maci sezon boyunca atamazdi ki cok yanlis olurdu, gecen sene takip etmiyordum ama 14 golu fln vardi galiba.

Quote Originally Posted by MetSel View Post
    Bitiriciligin 18 olmasi yetmiyor arkadas. Forumda bir topik gormusum, biri yazdiydi ki Guiza profili mukemmel olmus, inanilmaz pozisyonlar kaciriyor, tam kalecinin uzerine vuruyor, 10 oyundur golu yok fln. Ama attiginda da guzel goller atiyor. Yani hayata uygun yansitilmis oyuna. Dediginiz gibi 15-16 olsaydi birak 10 maci sezon boyunca atamazdi ki cok yanlis olurdu, gecen sene takip etmiyordum ama 14 golu fln vardi galiba.
    Bildiğin gibi oyundan oyuna değişiyor...o arkadasın oyununda oyle olabılır ama ben kuzenlerde oynadım Guiza döktürüyodu valla.. Gercekte hıc olmadıgı kadar bitirici..Benim demek istedigim cok gol atıp atmaması degıl zaten.Sadece bitiricilik olarak yanı"ceza sahası ıcınde gol atma becerisi" olarak Guizan'ın bitiriciliginin 18 olmaması...Zaten ben 11-12 olsun demiyorum ki 15-16 olsun dıyorum.

Mesaj Yetkileri