-
Abi Berkini izlemedim hic, sadece u17 macinda izledim. -9 diyorsan sen daha cok izlemissindir ve olabilir.Teknik becerisine hic lafim olmaz,ama cok erken bana gore -8 idealdir.Necip yillardir bagira bagira geliyorum diyor ama -9 u daha bu sene aldi.
Ama Berkin icin yasi daha genc su yuzden -9 alir derseniz ben katilamam,Batuhaninda yasi daha Sercandan genc ,Sercan kadar ispatlayamamissa o da -9 alir daha kucuk oldugu icin.
Dusmesi gereken oyuncu sayarken ilk 2 de Batuhani saymissin hayret ettim.Batuhan Turkiyede Sercan ile birlikte,Avrupada saydiginiz wilshere gibi isimler ile birlikte tek -9 pa alabilecek oyuncu eger digerleri dusurulucekse. Bunun aksini soylemek anlamsiz bana gore.
Herneyse 2 si dusmesi gerekirse ,3 u dusmesi gerekirsenin mantigi anlamsiz bence.Bu siralamayi boyle yaptigina gore demekki, su an Turkiyedeki en potansiyelli oyuncu Sercan Yildirim ve Berkin.Berkini 1 kere u 17 macinda izledim biraz. .Ama Batuhandan daha fazla potansiyeli olduguna inanmiyorum.
Necipde umit milli takimin banko oyuncusu ve kendisine sans vericek teknik direktor olursa Besiktastada 1-2 sene icinde Emre Belozoglunun ilk cikis ani gibi etki gosterecek bir oyuncu buna eminim.
Bana sorarsan 1-Sercan,2-Batuhan,3-Necip,4-Emre Colak,5-Berkin
Mesaj Yetkileri