Hele Demirören bir de Robinho'yu alabilse, Türk spor tarihinin en büyük transferi olur.
Hele Demirören bir de Robinho'yu alabilse, Türk spor tarihinin en büyük transferi olur.
jose antonio reyes lede ilgileniyormuşuz bize çok yakınmış.
Reyes'i istemem şahsen.
Fenerbahçe'nin 2 yıl önceki kondisyoneri, Aragones'in ekibinden, Carlos Cascallana Beşiktaş'ın kondisyoneriymiş, onun da etkisi vardır İspanyol futbolcuların transferinde. Schuster zaten ana faktör, Cascallana'nın da payı vardır.
Tamam uzatmayın yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Guti için İspanya'da bulunan Başkan ve yöneticiler Altidore için Villarreal ile görüşecekmiş...
Yuh ya ne Altidore'u![]()
Nobre oynasın o zaman hem de Türk![]()
Gelmesin şu adam ya dünyadaki stoperlerin bile çoğu daha golcü Altidore'dan![]()
Merak ediyorum guti ile'mi yabanci transferleri kapatacagiz yoksa bir transfer daha mi ve hangi oyuncu hangi takima gidecek.
Bobo gidecek yerine çok daha kaliteli güçlü bir forvet gelecek büyük ihtimalle.
Ama bu Altidor olmamalı.
Yılın en iyi transferi Quaresma
ESPN’nin internet sitesinde yapılan “2010 yazının en önemli 10 transferi” listesine, Ricardo Quaresma ilk sırada girdi.
ESPN’nin sitesinde Beşiktaş’ın yeni yıldızı için “Üstün yetenekli” değerlendirmesi yapılmasına karşın Q7’nin artık gelecek vaat eden genç yetenekler listesinde olmadığı da ifade edildi.
Quaresma’nın Barcelona ile Inter’de varlık gösteremediği ve Portekiz Milli Takımı’ndan da kesildiği hatırlatılan yazıda, Beşiktaş’ın ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu oyunun ise ümit verici olduğu belirtildi. Ayrıca bu sezonun Q7’nin büyük potansiyelini bütün yıl boyunca sahaya sürüp süremeyeceği konusunda gerçekleri ortaya koyacağı görüşüne de yer verildi.
EN ÖNEMLİ 10 TRANSFER
Ricardo Quaresma Inter-Beşiktaş
Angel Di Maria Benfica-R.Madrid
David Villa Valencia-Barcelona
Joao Moutinho S.Lizbon-Porto
D.Chygrynskiy Barcelona-S.Donetsk
Cesar Azpilicueta Osasuna-Marsilya
Sidney Govou Lyon-Panathinaikos
Mark Janko Salzburg-Twente
Leonardo Bonucci Bari-Juventus
Simon Kjaer Palermo-Wolfsburg
Bana kalırsa David Villa'dan sonra 2. olur..
David Villa'nın DK performansına bakarak bu listede ilk sırada olması gerektiğini düşünüyorum.
ESPN'nin yönetimi Türk ve Beşiktaşlı heralde.
İlk 5 içerisinde olabilir ama en iyisi değil yahu kandırmayalım kendimizi.
Bu arada haber zaten yalan.
Çok şükür elimizin altında internet var ESPN'nin sitesini açtım baktım. Bir sıralama söz konusu değil.
http://soccernet.espn.go.com/columns...nsfers&cc=5739
Bu arada haber kaynağı:
http://www.spor3.com/yilin-en-iyi-tr...591196-p2h.htm
anlaşılan spor3 sitesi editörleri bjk li![]()
bare insan villa'yı 1. quaresma'yı ikinci yaparda biraz gerçekçi olsun![]()
İşte iş ola beri gele. bunlarda haberci. Aydın adminimden bir yorum bekliyorum. Bu işler böyle mi yürüyor?
"Guti akşam bitiyor"
İspanyol futbolcu Guti’nin Beşiktaş formasını giymeye çok yakın. Önceki gün Madrid’e giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Schuster’in ısrarla istediği Guti transferi şu sıralarda bitirmek üzere. Başkan Yıldırım Demirören, “Kulübünden serbesttir yazısını almak için bekliyorum. Akşam saatlerine kadar bu işlemi de tamamlayacağım” dedi.
İspanyol futbolcu büyük bir ihtimalle yarın sabah Demirören’in özel uçağıyla Madrid’den İstanbul’a yola çıkacak.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şahsen Bobo'nun gitmesi Beşiktaş'ın yapabileceği en kötü hamle olur. Bobo'nun yaşında ve Bobo kadar yetenekli bir oyuncu Türkiye'ye gelmez. Hem Bobo Beşiktaş'ın en eski yabancısı ve ülkeye uyum da sağladı. Kaprisli değil, maaşı da çok değil(diğer yabancılara göre).
Bobo giderse yapılan tüm transferleri alır götürür yönetim. Bobo geçen sezon o orta sahayla bile 10 golü geçmişken şimdiki orta sahayla(Guti-Ernst-Delgado-Quaresma hatta Hilbert) 20-25 golü çok rahat bulur. Zaten golcü diye yırtınıyoruz, gidip de takımın en çok gol atan futbolcusunu satmazlar heralde, olmaz.
Bobo bu sezonda oynarsa zaten Türk vatandaşlığına hak kazanacak sanırım. Henüz milli takımda forma giymiş değil TFF'ye göre. Tello, Fink, Zapotocny ve Delgado-Tabata'dan birisi giderse Beşiktaş rahat nefes alır. Guti ve olası bir forvet takviyesi için kontenjanda açılmış olur. Holosko yedek için iyi bir alternatiftir bana göre, kalırsa Beşiktaş'ta hem sağ kanatta, hem forvette fırsat verildiğinde iyi işler yapar.
Beşiktaş Guti ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Büyük bir transfer , yaşı felan hikaye cok büük işler yapacak , Quaresma'dan kat kat verimli olacagına eminim.
Hayırlı Olsun , Beşiktaş'lılara.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bjk Altidore ile de anlaşmış sanırım.
(/s)
Ve Guti Beşiktaş'ta
Beşiktaş Real Madrid'in yıldızı Guti ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Beşiktaş'ta beklenen gelişme oldu. Siyah beyazlılar aylardan beri peşinde koştukları Real Madrid'in yıldızı Guti'yi renklerine bağladı.
NTVSPOR.NET
http://www.ntvspor.net/haber/turkcel...uti-besiktasta
Hayırlı olsun. Sırada golcü var.![]()