1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Genie Scout & 48 ay taksitli transfer hile mi?

Hybrid View

hayır napolide 2. sezondayım 52m bütçe verdiler. neresi hile değil %10 olayı çok saçma bence bütün parayı göstermen gerekiyor önce 10m€ ile 100m€ luk bi transfer saçma tabi ama 10m€ ile 10m€ yaparsan sorun olmaz. ben 48 ay taksit olayını kullanmıyorum 10m transfer bütçesi varsa alacağım oyuncu 12mse kullanırım ama onu da peşin veririm zaten bu 48 alanlar genelde save-load da yaapr onun için parayı yerine koymak zor olmaz onlar için.

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    hayır napolide 2. sezondayım 52m bütçe verdiler. neresi hile değil %10 olayı çok saçma bence bütün parayı göstermen gerekiyor önce 10m€ ile 100m€ luk bi transfer saçma tabi ama 10m€ ile 10m€ yaparsan sorun olmaz. ben 48 ay taksit olayını kullanmıyorum 10m transfer bütçesi varsa alacağım oyuncu 12mse kullanırım ama onu da peşin veririm zaten bu 48 alanlar genelde save-load da yaapr onun için parayı yerine koymak zor olmaz onlar için.
    o save load olayıda zaten nasıl birşeydir ya. yakın arkadaşım yapıyor onu neden oynuyosun madem. kazanana kadar sil baştan sil baştan öyle öyle şampiyonlar ligini alıyorsun ne zevki kaldıki.
    10 kusur senedir oynarım 1 kere uefa finalinde save load yaptım kupayı aldım sonra bütün isteğim gitti hemen kapamıştım o kariyeri

Genie Scout olayını hiç kullanmadım ne işe yaradığını da bilmiyorum açıkçası

48 ay taksit bana da hile gibi geliyordu aslına bakarsanız ama 2011 ilk kariyerimde fransa 3.ligden sc bastia ile uğraşıyorum...parasızlık derdini çözmek üzere iş yapabilecek ve başka kulüplerin ilgilendiği bir iki oyuncumu satılığa çıkardım...fransa 1 liginden takım geliyor değeri 250k euro olan adama 48 ay taksit önerdi hem de sıfır peşinat

yapay zeka bunu kullanıyorsa bize de haktır bence

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    ben 48 ay taksıtı sonuna kdr kullanırom fm2005den berı o save load yapmadım yapmamda bukdr basıte ındırmek cok sacma sonucta ekonomıyı bozarsak ılerde cezasını yıne bız cekerız karıyerlerım hep uzun soluklu olmustur bı yere kdr taksıt cok mantıklı artık bu konuyu tartısmanın anlamı yok kurallar ıcerısındedır hıle fılan kesınlıkle degıldır sonucta o para kasadan cıkıyor hanı 50 gol sonra 100 mılyon dolar fılan boyle seylere bende karsıyım ama taksıt kesınlıkle hıle degıldır.

Mesaj Yetkileri