1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Genie Scout & 48 ay taksitli transfer hile mi?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    gerçek hayatta bu işleri bankadan para çekerek yapıyor büyük kulüpler. hangi kulüp taksitle oyuncu aldı kanıtın var mı? 48 ay olayı tamam ancak %10 çok saçma, 10m parayla 100m lik transfer yapıyosun.
    En yakın olarak Misimovic transferi taksitle yapılıyor. Sana kanıtlamak için araştırma yapmam çünkü değmez. 10 M parayla 100 M'lik transfer yap bakalımda görelim. Atıp tutuyorsun valla o %10'luk kısmı nasıl buldun merak ettim.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    En yakın olarak Misimovic transferi taksitle yapılıyor. Sana kanıtlamak için araştırma yapmam çünkü değmez. 10 M parayla 100 M'lik transfer yap bakalımda görelim. Atıp tutuyorsun valla o %10'luk kısmı nasıl buldun merak ettim.
    evet evet atıp tutmak o 48 ay taksiti yapmak için transfer fiyatının %10'unun senin kulübünde olması gerekiyor, bunun yükseltilmesi gerekiyor. o senin dediğin taksitle yapılanlar için banka teminat gösteriyor yani bir nevi bankaya borçlanıyorsun.

@cenk1905 ben bir genelleme yaptım tabii ki yapmayan da vardır. 4 yılda o oyuncuyla yakalayacağın başarıların haddi hesabı yoktur ama fiyatını 48e bölerek ay ay ödüyorsun zaten bir maç kazanınca ligine göre ortalam bi 250-300k euro alıyorsun. oyunu çok basit hale getiriyor.

Mesaj Yetkileri