Sayfa 216 / 480 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
6,451 ile 6,480 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Aynen benim aklıma da hiç çalım gelmiyor. Gerçi hayatımda hiç izlemedim nasıl oynadığını. Ama gayet iyi tanıyor gibiyim. Atmamıştır Simao çalım
    Youtube'daki Simao vs Quaresma vidyolarında bazı çalımları, yardırışları gözüküyor. Tabii ki teknik kapasitesi çok yüksek bir isim olsa da Quaresma gibi olmasını beklememek lazım. Belki abartı gelir kimisine ama dünyada Quaresma kadar rahat adam eksilten oyuncu sayısı kısıtlı. Kaldı ki Simao daha ağır (Quaresmaya göre) ve daha zayıf yapılı bir kanat oyuncusu. Pasları, ortaları, şutları ve öldürücü frikikleriyle daha ön plana çıkacaktır. Quaresmadan çok daha etkili bir bitiricidir ve daha az bencildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simao'nun adam eksiltemeyen oyuncu olduğunu ilk dfa senden duyuyorum kardeş..
    Almeida'nın aldığı ücret fazla değil bence , Nobre'nin 2,5 milyon euro aldığı bir ortamda Almeida'nın 3 alacağını düşünürsek..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Simao Sabrosa hayırlı olsun Beşiktaş'a.

Atletico Madrid'in resmi sitesindeki haber;

Simão Sabrosa abandona el Atlético de Madrid y ficha por el Besiktas
    El luso se despedirá a las 12:30 horas en la Sala Vip del Calderón

El Club Atlético de Madrid, el Besiktas y Simão han alcanzado un acuerdo por el cual el futbolista portugués se desvincula de la entidad rojiblanca y pasa a formar parte de la plantilla del club turco. Simão se despedirá de los aficionados y los medios de comunicación en una rueda de prensa que ofrecerá el 23 de diciembre a las 12:30 horas en la Sala Vip del Estadio Vicente Calderón. El jugador portugués estará arropado como no podía ser de otra manera por el Presidente de la entidad, Don Enrique Cerezo.

Durante su estancia en el Atlético de Madrid, Simão ha demostrado sobradamente su compromiso con la entidad tanto dentro como fuera del terreno de juego. El internacional luso se convirtió en uno de los capitanes junto a Antonio López y Diego Forlán tras la marcha del argentino Maxi Rodríguez.

El Club Atlético de Madrid, en nombre de su Presidente, Don Enrique Cerezo, de su Consejero Delegado, Don Miguel Ángel Gil, y de todos los que forman parte de la entidad, expresa su más sincero agradecimiento a Simão por la entrega y profesionalidad mostrada mientras defendió la camiseta rojiblanca y le desea suerte en la nueva aventura personal y profesional que va a emprender.
    Bu da google translate çevirisi;

Simao Sabrosa Atletico Madrid bırakın ve Beşiktaş için imzaladı
    Luso Calderon ve VIP salonunda saat 12:30 'ilişiği kesilir

Club Atlético de Madrid, Beşiktaş ve Simao sayede kırmızı ve beyaz gövde ile Portekizli futbolcu split ve Türk kulüp personelinin bir parçası olur bir anlaşmaya vardılar. Simao Vicente Calderon Stadı'nın VIP salonunda 12:30 'de 23 Aralıkta sunmak için düzenlediği basın toplantısında taraftarları ve medya veda edecek. Bu şirket, Don Enrique Cerezo Başkanı tarafından aksi olabilirdi Portekizce oyuncu eşlik edecek.

Atletico Madrid Ziyareti sırasında, Simao hem de saha dışı örgüt için bir taahhüt göstermiştir. Luso Uluslararası Maxi Rodriguez ayrılmasından sonra Antonio Lopez ve Diego Forlan ile kaptanlarından biri oldu.

Club Atlético de Madrid, onun Başkanı Enrique Cerezo, onun CEO'su Don Miguel Ángel Gil ve devletin bir parçası, adına bağlılık ve profesyonellik görüntülenen tarafından Simao onun içten şükran ifade kırmızı ve beyaz gömlek savunan ve yeni profesyonel ve kişisel macera kendisine şans diledi yapılacak.
    Çok önemli bir transfer...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet gerçekten Simao Sabrosa gerek Türk futbol tarihinin gerek Beşiktaş tarihinin en büyük transferlerinden biri .. Hayırlı olsun Kartalıma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Beşiktaş önemli bi transfer yaptı ben Simao'yla Stoch'u stil olarak , fizik olarak hatta istikrarsız olmaları bakımından bile birbirine çok benzetiyorum tabi Simao şuanki durumda Stoch'tan rahat 1-2 gömlek üstündür orası ayrı Beşiktaş yönetimini bu transferden dolayı kutluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Beşiktaş önemli bi transfer yaptı ben Simao'yla Stoch'u stil olarak , fizik olarak hatta istikrarsız olmaları bakımından bile birbirine çok benzetiyorum tabi Simao şuanki durumda Stoch'tan rahat 1-2 gömlek üstündür orası ayrı Beşiktaş yönetimini bu transferden dolayı kutluyorum
    boy olarak benziyorlar sadece...

Sheriff Misafir

Simao Sabrosa'nın yararlı olacağını düşünüyorum, Beşiktaş'a hayırlı olsun. Rahat adam eksiltip eksiltemediğinide gelince hep birlikte görürüz artık. Youtube'de ki o video yu bende izledim ama hep Quaresma'nın çalımlarını gösteriyor. Simao'nun daha çok uzaktan golleri, ortaları ve frikikleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Simao Sabrosa'nın yararlı olacağını düşünüyorum, Beşiktaş'a hayırlı olsun. Rahat adam eksiltip eksiltemediğinide gelince hep birlikte görürüz artık. Youtube'de ki o video yu bende izledim ama hep Quaresma'nın çalımlarını gösteriyor. Simao'nun daha çok uzaktan golleri, ortaları ve frikikleri var.
    Simao'nun çok iyi top sürdüğünü ben de görmedim. Çizgi üstü bir tekniği var ama bir Quaresma değil. Guti'nin yokluğunda da iş yapar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Almeida gelmiyormuş sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

istikrarsiz falan diyen olmus , ilginc , neresinden bakarsaniz bakin ne kadar ''kiskanc'' bir yaklasiminiz olursa olsun en kaba deyimle Besiktas gecen senenin UEFA kupasi sampiyonu takiminin kaptanini aldi , basarili bir transfer , tutar , tutmaz gorucez ama kesinlikle sezonun ne iyi ilk 3 transferinden oldugu kesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3,5 sezonda 100 ün üstünde maç oynayıp kaptanlığa kadar yükselen bir oyuncu için istikrarsız deyimi biraz acımasızca veya keyfi olmuş sanki..
    @izmer96 katılıyorum abicim. Çok büyük bir transfer..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Serdar Adalı: Simao 2.5yıl bizimle olacak. Bonservisi 900 bin euro..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye'ye gelen starlarda genelde her zaman soru işareti olmuştur Ama Simao'da kesinlikle soru işareti yok gerçekten mükemmel transfer çok yararlı olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Beşiktaşın transfer çalışmalarına hayranım gerçekten. Simaoda gerçekten çok faydalı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Simao'nun Quaresma kadar özel yetenekleri yok ama kesinlikle iyi adam geçer, top sürmede çok beceriklidir.

Beşiktaş'ın en önemli iki eksiği, topu saklayabilen ve iyi dağıtabilen, havadan da becerikli ve kuvvetli bir forvet (Almeida) ve Quaresma dışında topu ayağında yönlendirebilen, top taşımada becerikli ve orta açmada iyi olan bir kanat idi (Simao).

Bunun yanında kanatlara ve ileriyle iyi pas atabilen, defansif yönü de olan bir orta saha (Manuel Fernandes) da tadından yenmezdi.

Transferler kesinlikle düşünülmüş, çalışılmış, takımın eksiklerine yönelik transferler. Schuster bu transferler sayesinde taktiğini daha iyi yönetebilecek.

Şimdi bana kalırsa tek eksik Türk pasaportu olan bir sağ bek. Ama Erhan Güven'den daha yetenekli olması gerekir.

Bol alternatifi olan iyi bir kadroya sahip oluyor Beşiktaş.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Peki arkadaşlar Uefa'da oynayabilecek mi ? Uefada oynayamacaksa benim için fazla değeri olmaz bu transferin çünkü ligten koptuk sayılır..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Uefa maçlarında Almeida oynayabiliyor sadece bu gelenlerden... Sanırım Avrupa maçlarında hucum üçlüsünü Bobo-Almeida-Q7 den kuracak... Tabi Bobo da problem çıkmazsa.

Türk bi sağ bek lazım bize... Şöyle eski formunda bi Serdar Kurtuluş ne iyi giderdi...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Simao,Kral Kupası'nda Espanyol'a karşı Atletico'nun tek golünü kaydetti.Kısacası golle veda etti Atletico'ya..Kesinlikle büyük bi topçu tartışmasız harika bir transfer yaptı Beşiktaş.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Dua edelim de İstanbul'a tatil için gelmesin. Her şey maç formuna göre belli olacak yararlı olup olmadığı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bonservis bedeli de göremeyenler için 900 bin euro.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yaptıkları transferler açısından devrim yaptı devrim. Tabata Simao'nun 8 katından fazlasına alındı bundan 1.5 sene önce. Bebbe'nin isimleri filan geçerken önceden bu sene Hugo Almeida,Robinho,Simao,Fernandes,Q7 çıktı birden. Robinho hariç hepsi de geldi(Hugo da gelir )

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen açıklamada Portekizli futbolcu Simao Sabrosa'nın transferi konusunda kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Atletico Madrid oyuncusu Simao Pedro Fonseca Sabrosa’nın transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile anlaşılarak, oyuncu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya sözleşme bedeli olarak 2010-2011 yarım sezonu için 2.200.000.€, 2011-2012 sezonu için 2.500.000.€ ve 2012-2013 sezonu için ise 2.500.000.€ ücret ödenecek olup; kulübü Atletico Madrid’e ise 900.000.€ sözleşme fesih bedeli ödenecektir."
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bu sezonki resmi maç performansı: 24 maç, 6 gol, 8 asist.

Bu bir de istikrarsız haliyse ben razıyım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALMEIDA'DA FLAŞ GELİŞME

Yıldırım Demirören'in yurt dışından dönmesi üzerine transfer görüşmelerini sürdüren Serdal Adalı'nın Almeida'daki prüzleri giderdiği öğrenildi.

Almeida'nın büyük ihtimalle bugün sözleşme imzalaması bekleniyor.

- HABER1903 -
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2 yıllık alacağımı verim gideyim demiş Holosko.Donmak istememiş.

Habertürk

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by vego View Post
    2 yıllık alacağımı verim gideyim demiş Holosko.Donmak istememiş.

Habertürk
    Gelsin GS'ye kapımız açık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simao, Atletico Madrid'e gözyaşlarıyla veda etti

Beşiktaş'ın bugün resmi olarak kadrosuna kattığını açıkladığı Simao Sabrosa, Atletico Madrid'e göz yaşları ile veda etti.

Bugün kendisi için Atletico Madrid'in Stadı Vicente Calderon'un VIP salonunda düzenlenen veda töreninde duygusal anlar yaşandı. İspanyol kulübünün başkanı Enrique Cerezo'nun da katıldığı basın mensupları karşısında gerçekleşen veda töreninde Simao " Bu kulübü bırakmak bana acı veriyor. Burası benim için büyük bir ailedi ve ben ailemden ayrılıyorum" dedi ve şunları söyledi.

"Bugüne kadar bana güvenenlere çok teşekkür ediyorum. Atletico'nun kırmızı beyaz formasını giydiğimden buyana bu takım için elimden geleni yaptım. Artık buradan ayrılma zamanım geldi. Atletico'dan ayrılmak bana acı veriyor. Konuşmak bana çok zor geliyor. Burası benim ailem oldu. Bir çok yeni arkadaş edindim ve burada kendimi büyük bir ailenin parçası gibi hissediyorum.

Bu bir veda değil. Ben Atletico taraftarı olarak yaşamaya devam edeceğim ve bir gün yeniden buraya döneceğim. Sözleşmemin bitmesine 6 ay kala Beşiktaş ile anlaştım. Kulübüme bana bu konu da gösterdikleri anlayış için de teşekkür ediyorum. Ben Atletico için son 3 buçuk yılda iyi işler yaptığıma inanıyorum. Burada hep iyi olarak hatırlanmak istiyorum. Dün akşam Espanyol maçından sonra tüm takım arkadaşlarım bana veda etmek için soyunma odasında bekliyorlardı. Onların yaptıkları bu jest beni çok duygulandırdı. Bugün olduğu gibi dün gece de gözyaşlarımı tutamadım. Vicente Calderon' da dün gece 40 bin taraftar benim adımı bağırarak bana veda ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum".

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bizede her gelen ağlıyor arkadaş Guti de ağlaya ağlaya gelmişti... Neyse bu da Guti gibi olsunda... Bu vakitten sonra ya Holosko donacak ya Ferrari yollanacak... Bobo dan ne zamandır haber yok ama tek bi tek Almeida ya güvenerek ikinci yarıya girmemeliyiz. Hem Bobo sezon sonu Türk vatandaşlığına geçebilirmiş. Yine Nobre ye Ali Küçik kalmak istemiyorum, Holosko da sakatken...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Niye ağlamasınlar ki? o kadar sene emek verdikleri takımdan ayrılıyorlar hadi bu neysede üstelik birde 2 oyuncuda takım kaptanlarıydı takımlarında.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Simao transferinin sonunda resmiyet kazanması güzel haber.İyi bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız vardı ve alabileceğimiz en iyi kanat oyuncularından birisini aldık.Emeği geçen herkese teşekkürler.Yeni transferimiz hayırlı olsun.Umarım sakatlık problemi vs. yaşamaz da takımımıza önemli katkıda bulunur.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri