Teşekkür ediyorum.

Ben transfer işleri ile uğraşırken asistanım takımın başında hazırlık maçlarındaydı ben ise tribündeydim,iyi sonuçlar iyi futbol vardı gençlerimiz de bir de hazırlık turnuvası kazandık ve sezoan resmi olmasa da bir kupa ile başladık.Pilot klübümüz olan L'pool'un reserv takımı ile oynadığımız maça biz de U19 takımımızla çıktık ve kazandık boynuz kulağı geçecek.

Önümüzde Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacağımız Motherwell maçı vardı ve o zamana kadar transferlerimizi bitirdik,geriye sadece uyum süreci kaldı...

Transferler

Genç yetenekleri topladık,Kirita'da orta sahada ki rotasyon darlığımıza ilaç olacaktır.Sao Paolo'dan Lucas ile de anlaşmıştım ama para yetmedi Galeano ile arasında tercih yapmak zorunda kaldım Galeano'ya daha çok ihtiyaç vardı,tercihte o oldu ama Lucas'ı ne yapıp edip alacağım.

Şimdi bu noktadan sonra maçları toplu koyacağım,bazı önemli maçları tek tek ekleyeceğim.

Motherwell maçlarının kolay geçmesini bekliyordum ama pekde öyle olmadı,rövanşta Khalil sahne aldı attığı 2 golle turu getirdi.Asıl bomba olan sezonun ilk maçında evimizde S.Liege karşısında alınan skor,Matoukou 2'si penaltıdan 3 gol attı diğer gol ise Khalil'den geldi yeni sezona dair umudumuz arttu.

Ardından 2 maçta ezilerek yenildik özellikle Mechelen yenilgisi beni çıldırttı.Adamlar sene sonunda Rennes'e gidecek olan yıldızları Benteke ile bizi eziiiiiipp geçtiler.Bu maçların moral bozukluğuna bir de Avrupa Ligi'nde çektiğimiz Napoli kurası eklendi.

Oynadığımız iki Napoli maçınıda da müthiş mücadele verdik deplasmanda ki kısır maçın ardından Napoli'yi elebileceğimize dair bir inanç oluştu bunu gerçekleştirdik,gerçekten müthişti zaten ilk Napoli maçının ardından bir çıkışa geçtik.
Ardarda gelen iki yenilginin takıma Match Prepation'dan çok yoğun atak çalıştırdım bunun etkisi var sanırım sonuçlarda.

UEFA Avrupa Ligi Grup kuraları çekildi ve Zenit,Beşiktaş ve Rosenborg ile aynı gruba düştük.Napoli gibi bir takımı elediğimiz için kendimize güveimiz tam herşey olabilir diyoruz.
Yakaladığımız müthiş ivme bize acayip skorlar aldırttı.UEFA'da bir Zenit'e gücümüz yetmedi zaten onlarada yetmemizi beklemiyordum ezdiler bizi ama biz de diğer iki rakibimizi ezdik,Lig Kupası'nda ise bir amatör takım ile eşleştik U-19 oyunculardan kurulu takımımız da onları dağıtmayı başardı.Bu periyotta ki en ilginç maç Club Brugge maçı oldu aha ezdik aldık dedğim maçta 90+'da 1 puanı zor kurtardık.

Brugge takımının attığı ilk golde bizim çocuklar resmen elleri bellerinde geziyorlardı birşeyler olacağını sezdim ama ne yaptıysam engel olamadım ne zaman yenik duruma düştük o zaman canlandık yazık oldu giden puanlara.