1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar...

şampiyonluk güzel olmuş...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    başarılar...

şampiyonluk güzel olmuş...
    Teşekkürler.

Kariyere devam ediyoruz,sezonun bu noktasında tam bir kırılma maçı ile başlıyoruz,ŞL gruplarında 5.maçımızda evimizde Chelsea ile karşılaştık ve o an benim için inanılmazı gerçekleştirdik,şampiyon olduğum maçtan daha çok sevindim buna.

Ardından...

Olimpiakos'u tekrar devirdik ŞL'de ve UEFA Avrupa Ligi'ne kaldık yine Kupa 2'deydik.ligde zaten rakipsiz gibiyiz bol gollü maçlar oynuyoruz,oyuncularıma teklifler yağmaya devam ediyor,gitmek istiyorum diyene "gideceksen git,kalacaksan kapa çeneni işine bak" tarzındaki çıkışlarımla ezdiğim gençlerden sorun yaratan yok henüz.Belçika Kupası'nda dolu dizginiz UEFA'da ise rakibimiz AEK oldu,rahat bir tur olacağını düşünüyorum.

AEK'yı 2 maçta da ezdik,büzdük,3'e çarpıp 5'le böldük ama para etmedi bir türlü atamadık ve iş penaltılara kadar geldi.Bİz 4'te 4 attık,onlar 5'te 4 attı ve son penaltımız için topun başına Rever geldi.Tamam attı bitti bu iş dedim ama direğe nişanladı 6.penaltıları iki tarafta gole çevirdi,7.penaltıyı onlar kaçırdı biz de ise Casemiro golü yaptı ve Cristal Arena yıkıldı.

Sırada Avrupa'da Udinese maçları ligde ise 30 maçlık normal sezonu tamamladık.Açık ara lideriz.

Mesaj Yetkileri