Tiago Alves büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.Bu kadroyla en az 10 sene devam edersin hocam![]()
Tiago Alves büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.Bu kadroyla en az 10 sene devam edersin hocam![]()
Valla hocam amacım bu adamlarının hepsinin emekliliğini görmek
UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu PSG Maçları
Gol makinesi takımım bu maçlarda acemiliğine yenildi,normalde leblebi gibi gol attıkları pozisyonları bu maçlarda kaçırdılar çok pisipisine gittik desem yeridir artık rota tamamen lig.
Aha oldu eleyeceğiz dedim ama olmamış
Avrupa serüvenimizde noktalandı artık sırada şampiyonluk grubu var bu statünün amacını ben anlayamadım bir türlü 6 takım ve 10 maç var kendimizi mutlu sona yakın hissediyoruz.Evimizde Anderlecht ile başlıyoruz.
Fizik-Kondüsyonumuz,dinamizmimiz,gençliğimiz,futbol arzumuz ligde ki başka bir takım bu rakipten bu durumda puan çıkarabilirmiydi bilmiyorum,takımım kesinlikle tahminlerimin çok ötesine geçmiş durumda.
İkinci maçta evimizde Lokeren'i 3-2 ile geçtik maçlar zorlaştı ve sırada Brugge deplasmanı var.
Rakipte Akpala ilk kez 11'de başlamış adam bizi yıkıyordu az kalsın neyse ki KAdlec-Zeman-Khalil'den oluşan 3 silahşörlerimiz sazı ellerine aldılar.
Üzerimize oyunlar oynanıyor,şampiyonluğumuz engelleniyor,kahrolsun federasyonYine 10 kişi kaldık,son dakikalar iyi ter döktük ama kazandık hem de deplasmanda bu bize şampiyonluğun habercisi.
Aradaki maçlarda iyi form gösterdik yine lider olarak 9.maça geldik evimizde çekiştiğimiz takım S.Liege ile oynayacağız.Biz yenersek şampiyonluğu ilan edeceğiz Liege yenerse lider olarak son maça çıkacak.Sezon açılışında Liege'i evimizde hezimete uğratmıştık bunu tekrarlamamamız için hiçbir sebep yoktu...
Cristal Arena'da 25000 taraftarımız önünde erken skoru bulduk,üzerimize geldiler 2 tane daha attık ve işi bitirdik,ilk yılımızda bu genç kadro ile müthiş futbol oynayarak bu başarıyı hakkettik benim ilk sezon hedefim ilk 2 idi,işler yolunda gitmese de 3. oluruz diyordum ama herşey beklediğimden iyi gitti.AMR özelliği bulunmayan Kadlec sezon boyu o bölgede rakiplerine korkulu rüya gördürdü çok iyiydik.