1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Denizli
    Yaş
    31
    Mesajlar
    6,289

    Default

    Tiago Alves büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.Bu kadroyla en az 10 sene devam edersin hocam

  2. #2
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    875

    Default

    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tiago Alves büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.Bu kadroyla en az 10 sene devam edersin hocam
    Valla hocam amacım bu adamlarının hepsinin emekliliğini görmek

    UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu PSG Maçları

    Gol makinesi takımım bu maçlarda acemiliğine yenildi,normalde leblebi gibi gol attıkları pozisyonları bu maçlarda kaçırdılar çok pisipisine gittik desem yeridir artık rota tamamen lig.


    Aha oldu eleyeceğiz dedim ama olmamış


    Avrupa serüvenimizde noktalandı artık sırada şampiyonluk grubu var bu statünün amacını ben anlayamadım bir türlü 6 takım ve 10 maç var kendimizi mutlu sona yakın hissediyoruz.Evimizde Anderlecht ile başlıyoruz.


    Fizik-Kondüsyonumuz,dinamizmimiz,gençliğimiz,futbol arzumuz ligde ki başka bir takım bu rakipten bu durumda puan çıkarabilirmiydi bilmiyorum,takımım kesinlikle tahminlerimin çok ötesine geçmiş durumda.


    İkinci maçta evimizde Lokeren'i 3-2 ile geçtik maçlar zorlaştı ve sırada Brugge deplasmanı var.


    Rakipte Akpala ilk kez 11'de başlamış adam bizi yıkıyordu az kalsın neyse ki KAdlec-Zeman-Khalil'den oluşan 3 silahşörlerimiz sazı ellerine aldılar.


    Üzerimize oyunlar oynanıyor,şampiyonluğumuz engelleniyor,kahrolsun federasyon Yine 10 kişi kaldık,son dakikalar iyi ter döktük ama kazandık hem de deplasmanda bu bize şampiyonluğun habercisi.

    Aradaki maçlarda iyi form gösterdik yine lider olarak 9.maça geldik evimizde çekiştiğimiz takım S.Liege ile oynayacağız.Biz yenersek şampiyonluğu ilan edeceğiz Liege yenerse lider olarak son maça çıkacak.Sezon açılışında Liege'i evimizde hezimete uğratmıştık bunu tekrarlamamamız için hiçbir sebep yoktu...


    Cristal Arena'da 25000 taraftarımız önünde erken skoru bulduk,üzerimize geldiler 2 tane daha attık ve işi bitirdik,ilk yılımızda bu genç kadro ile müthiş futbol oynayarak bu başarıyı hakkettik benim ilk sezon hedefim ilk 2 idi,işler yolunda gitmese de 3. oluruz diyordum ama herşey beklediğimden iyi gitti.AMR özelliği bulunmayan Kadlec sezon boyu o bölgede rakiplerine korkulu rüya gördürdü çok iyiydik.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •