Bu bölümde S.Liege evinde bizden intikamı aldı,bariz şekilde rakibimizden zayıf kaldık öyle böyle 2 gol bulduk ama maçın hakkı rakibindi,aldılarda.Yedekler ile çıktığımız Rosenborg maçında 1-0 ile güldük.Zenit maçından zaten umudum olmadığı için yine gençlere şans verdim,tabi benim bu takımda genç dediklerim 15 ile 17 yaş arası oyuncular,as takımdakiler 18-20 arası zaten tektük oyuncumuz var bu yaş grubunun üzerinde olan.Mechelen ve Benteke'yi devirmenin verdiği hazzı anlatamam. Son maçta da Anderlecht resmen 1 puanı kaptı kaçtı.UEFA Avrupa Ligi'nde ise kaderin cilvesi Bursaspor ile eşleştik bu form durumumuz ile Bursa'nın bize karşı hiç şansı olmadığını düşünüyordum ki haklılığım maçlarda ortaya çıktı.

İki Bursa maçının arasında bir Wasterlo galibiyeti çıakrdık.

Bursa Maçları

1.Maç

Önlem aldıkları Kevin 17.dk'da sakatlandı yerine giren Stilic onu çokta aratmadı.

2.maç

Yedeklerle ile sahadaydık...

Böyle ilginç bir şekilde kazandık

Ara transferde ki sırrımız yönetimin hedef değiştirerek bize sağladığı kaynak sayesinde Tiago Alves oldu.7.5 trilyon ödedik genç oyuncu için toplam harcamamız 40.5 trilyon oldu,yaş ortalamamız ise 19.

Adrian Calello tamamen etkisiz eleman almayın,önermiyorum,test ettim,onaylamadım.