Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
3 kastamonulu olduk hemşerim başarılar dileriz
Sağol hemşerim teşekkür ederim

Beklenmedik bir şekilde şampiyon tamamladığımız sezonun ardındddan camiadaaaa müthiş bir coşku ve sevinç vardı.Ben ise yeni sezonun planlarını yapıyordum ve bunu parasız olmayacağını hesap ederek yapıyordum ki yönetim beni yanılttı,başkan muhtemelen yastık altı yaptığı paraları çıkardı ve 33 trilyonluk bir transfer bütçesi verdiler.Şahsen benim ağzım açık kaldı bu parayı görünce ve bende bütün hesaplarımı değiştirdim.

2.SEZON

2 tane basit hazırlık maçı yaptık,bu maçlara as takım oyuncuları çıkmadı.

Barca ile kardeş klüp olduk ve 1 oyuncu gönderdiler bize bizde onu eğittik.

Böyle bir transfer dönemi geçirdik.Daha hiç kimse bulaşmadan Lucas'ı kaptım,bu çok iyi oldu.Eren'i eyvah kimse gelmiyor paniği ile aldım savunmaya Galeano'nun yanına adam şarttı ama sonradan yeterince para kalınca gözümü kararttım bastım parayı Rever'i aldım.Ronaldo ve Serginho regen oyuncular.Serginho Dani Alvaas'in,Ronaldo ise Vagner Love'un veliahtı olarak gösteriliyor.

Kendilerine öngörülen potansiyellere ulaşırlarsa değmeyin keyfime ama bu konuda çok umutlu olduğumu söyleyemem.Büyük takımlar takipte bunları baktım birşey olmayacaklar iyi fiyatlara hertürlü satabilirim sanırım.

Ligi biz kupayı S.Liege aldı ve en büyüğü belirlemek için Süper Kupa'da karşılaştık.

Geçen sezonun sonunda dağıttığımız rakip karşısında rahat bir maç hayal etmiştim ama hiçte öyle olmadı.Çok çekişmeli geçen maçın ardından penaltılarda gülen biz olduk ve sezona bu kez resmi bir kupa alarak başladık.

Artık zorlu sezonun başlıngıcındaydık.Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında sırası ile Apoel ve Kopenhagen ile oynadık ikiside bize rakip olacak seviyede takımlar değillerdi ve rahat bir biçimde Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldık.grup çok zor Chelsea,Fiorentina ve Olimpiakos ile oynayacağız.Bu maçlara kadar ligde geçen süreçte ise rahat maçlar oynasakta fazla gol yiyor gibiyiz bu da zorlu ŞL mücadeleleri öncesi biraz nahoş bir durum.Ligde ise Mechelen'e takmış durumdayım geçen sene bizi lig maçlarında çok zorladılar,kupadan elediler hadi Benteke sayesinde dedim,bu sene Benteke'de gitti hala bize ters geliyorlar,özel bir motivasyon ile çıkıyorlar karşımıza sanırım.

Devam eden süreçte ŞL'de oynadığımız 4 maçta 3 yenilgi aldık.Evimizde Olimpiakos'u ise çok rahat bir futbolla 3-0 yendik.Bu maçlar bize devler liginde tecrübenin ne kadar önemli bir etken olduğunu iyice kanıtladı ve şimdiden gelecek sezonun transfer stratejisi üzerinde çalışma yapmaya başladım.Ligde ise Rever ve Boka transferlerinin muazzam katkısını görüyoruz pozisyon falan vermeden arkama yaslanıp rahat rahat izliyorum maçları yediğimiz goller ise çok ilginç

Beni uyku tutmayan bu geceden bizlik bu kadar herkese iyi geceler...