1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bütün mücadele işte bu kupa için olacak,tabi ki rakibimiz Everton maçın favori tarafıydı.Ben ise buraya kadar gelmiş olmanın hazzı ile mağlubiyeti bekliyordum ama son derece huzurlu ve mutluydum.Maç öncesi 11'ler şu şekildeydi;

Everton'un taktiği bizim için iyiydi çünkü kanatsız oynayan takımlara karşı hep avantıj bizden yana oluyor.Tabi burda ki fark rakip çok güçlü ama bir Chelsea değil.Tecrübesizliğizin bizi yakacağını düşünüyorum maç öncesinde.

Maça rakibe neredeyse top göstermeden başlıyoruz.Daha santradan topu alıp rakip kaleye inen Khalil yürekleri ağızlara getiriyor,heyecan doruğa çıkıyor ama golü bulamıyoruz.Çok iyi oynuyoruz ve artık ilk yarı bitmek üzere maçı kazanacağımıza dair inanç en üst seviyede.Ama ilk yarı bitti bitecek derken Everton kullandığı kornerde seyyar kulesi ile golü buldu ve ağzımdan çıkan laf adaletin bu mu futbol oldu.Gelen gole kimse inanamadı bizim tarafımız da bir ölüm sessizliği ile soyunma odasındaydık.Takımı cesaretlendirmem gerekiyordu elimden geleni yaptım ve oyuncularımı sahaya gönderdim.Yenen golden hiç etkilenmemiş gibi müthiş bir hırs ile ikinci yarıya başladık dakikalar geçiyor golü bulamıyorduk ta ki 75. dakikada ki hamleye kadar takıma cümbür cemaat saldırın demiştim rakibi iyice sersemletmiştik ordan burdan derken Khalil'in bir anlık hamleyle savunmanın arasına müthiş süratli koşusu Van Den Borre'un nefis pasıyla birleşince Khalil kısa kariyerinin zirvesine ulaşıyordu dakikalar 84'ü gösteriyordu rakibi sürklaese etmiştik artık ve skora da denge gelmişti.Kalan kısımda da iyi oynadık pozisyonlar bulduk,rakipte geldi ama gol çıkmadı artık uzatmalardaydık.Fizik gücümüz yerindeydi yine saldıran bizdik olmuyor,olmuyordu ama uzatmaların ilk yarısı biterken Fellaini atıldı ve rüzgarı artık iyice arkamıza aldık ikinci yarıya da fırtına gibi girdik hemen başlarda Khalil müthiş driplinginin ardından 85'te etkisiz Zeman'ın yerine giren nöbetçi golcümüz Omer Damari'ye nefis bir ara topu attı.Damari yanında ki Dante'ye göre çok süratliydi ondan önce topu aldı,kaleci Howard'ın yanından geçti golü yaptı artık inanılmaz bir noktadaydık.Rakipte son anlarda Baines'ta sakatlanıp çıkınca artık kaderlerine razı olmuşluk vardı,son anlar saha içinde sukunet içinde kısa paslar ile geçiyordu kenarda biz tribünde seyircimiz çıldırıyordu ve kupa inanılmaz bir serüvenin ardından kaptanımız Courtais'in ellerinde yükseliyordu.

Bu zaferin ardından ligde Mechelen maçına geçtik maç kimin umrundaydı.U-19 oyuncularım sahadaydı 1-0 yenildik dcanları sağolsun.

Ligde açık ara şampiyonluğu elde etmiştik daha önce...

Kupa finalinede gelmiştik,dalip belliydi,rakip keşke sahaya hiç çıkmasaydı

Sezonu 3 kupa ile bitirmenin keyfi inanılmazdı ama önümüzdeki sezon için rotayı ŞL'ye çevirdik...

3.Sezon ile devam edeceğim.Bugunlükte bu kadar herkese iyi geceler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

karde ilk sezon özellikle sattığın oyunculardan gelen para dikkatimi çekti. bu sattığın oyuncuların profiline tek tek baktım . bunların hepsini satsan toplam 5 milyon euro zor eder kaldı ki sen 30 m.e gelir elde etmişsin.bu nasıl işitr.bu kadar keriz takımlar niye bize denk gelmiyor acaba merak ediyorum )).. bu transferleri gören sevgili kariyer takipçileri neden bu transfer satışından gelen paraya değinmemişsinz orasıda ayrı bi şey. ... bu arada vasat ötesi bi kariyer sunumu ... başarılar....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by realracing View Post
    karde ilk sezon özellikle sattığın oyunculardan gelen para dikkatimi çekti. bu sattığın oyuncuların profiline tek tek baktım . bunların hepsini satsan toplam 5 milyon euro zor eder kaldı ki sen 30 m.e gelir elde etmişsin.bu nasıl işitr.bu kadar keriz takımlar niye bize denk gelmiyor acaba merak ediyorum )).. bu transferleri gören sevgili kariyer takipçileri neden bu transfer satışından gelen paraya değinmemişsinz orasıda ayrı bi şey. ... bu arada vasat ötesi bi kariyer sunumu ... başarılar....
    Kardeşim 11.3.0 versiyonunda bir Genk kariyeri aç benim açtığım ligleri databese durumunu seçerek tabii ki ve bu oyuncuları satmayı dene bakalım.ben oyunda daha ileri bir tarihte olduğum için sezonları kısa anlatımlarla geçiyorum benim şu andaki oyun sürem 5 gün 14 saat 45 dakika.Ayrıyeten sana bir de pm attım.

Mesaj Yetkileri