1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.
    Bonservis ne kadar düşünülüyor? Benim güvendiğim hiç bir yerde çoktan beri Forlan ın adı geçmiyor pek... Lafı geçmişken Pektemek Gol Demek miş

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. Bu arada, Pektemek gol demek.
    İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
    Bosingwa ya da başka bir sağbek alınmasına kesin gözle bakıyorum ben.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor.
    Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.

Bir yerde okumuştum, Veli-Tanju-Burak üçlüsünü 2.250 m euro ya almışız. Hepsiyle 5 er yıllık kontrat imzalanacak... Aynı oyuncuları Anadolu dan almaya kalksak 10 milyon euro dan aşağı kurtulamazdık, hele ki Veli nin Wien de Avrupa Kupası maçlarında oynayabilecek düzeyde olduğunu düşünürsek...

Pektemek e gelirsek 4 milyon euro artı Ali Küçik biraz fazla olmuş. Umarım karşılığını verecek kadar oynar da, yatırım boşa çıkmaz. Ayrıca Ligtv de enteresan haberler okuyorum dinliyorum, birçok oyuncu gelecek şeklinde... Hiç gerek yok, Forlan gelirse gelir, gelmezse bir sağbek transferiyle sezonu kapatmalıyız. Tabi Ersan ve Fernandes in alındığını varsayıyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.
    Sezer için istenen fiyatları biliyorum zaten ve hem o yüzden hem de Fener'e daha yakın olduğu için alamayız diye düşünüyorum. İ.Akın yerli olarak kanatlarda iyi bir yedek olabilir, Veli ile birlikte. Pektemek sol açıkta değil, forvette değerlendirilmeli kesinlikle. Atilla gelirse önü açık, genç bir futbolcu olduğu için alternatif olması açısından işimize yarar, Ekrem daha ne kadar oynayabilir ki bizde. Bosingwa'nın sözleşmesinin bu sezon bittiğini de bir sitede görmüştüm, demek ki yanlış biliyorlar ve o yüzden yanlış yazmışlar. Ben onların yalancısıyım.

Mesaj Yetkileri