Bonservis ne kadar düşünülüyor? Benim güvendiğim hiç bir yerde çoktan beri Forlan ın adı geçmiyor pek... Lafı geçmişken Pektemek Gol Demek miş
İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...
Bosingwa ya da başka bir sağbek alınmasına kesin gözle bakıyorum ben.
Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.
Bir yerde okumuştum, Veli-Tanju-Burak üçlüsünü 2.250 m euro ya almışız. Hepsiyle 5 er yıllık kontrat imzalanacak... Aynı oyuncuları Anadolu dan almaya kalksak 10 milyon euro dan aşağı kurtulamazdık, hele ki Veli nin Wien de Avrupa Kupası maçlarında oynayabilecek düzeyde olduğunu düşünürsek...
Pektemek e gelirsek 4 milyon euro artı Ali Küçik biraz fazla olmuş. Umarım karşılığını verecek kadar oynar da, yatırım boşa çıkmaz. Ayrıca Ligtv de enteresan haberler okuyorum dinliyorum, birçok oyuncu gelecek şeklinde... Hiç gerek yok, Forlan gelirse gelir, gelmezse bir sağbek transferiyle sezonu kapatmalıyız. Tabi Ersan ve Fernandes in alındığını varsayıyorum...