Sayfa 265 / 480 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

sakary Ali Misafir

Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

DEVRİM ÇETİN - Transfer harekatına erken başlayan Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'e talip oldu.

1988 doğmmlu sol bek, bu sezon Sakaryaspor'da ligde 27 maçın 26'sında ilk onbirde forma giyerken, rakip filelere de 1 gol atmayı başardı.

Genç sol bek, takımının Spor Toto 2. Lig play-off maçlarında da yer aldı.
    Sakaryaspor'un altyapısında yetişen Şaban, ilk olarak yeşil-siyahlı takımın Bank Asya 1. Lig'den düştüğü 2008-2009 sezonunda forma giymişti.

Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi

EDİT : Kaynak NTVSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3 m €'yu gözden çıkarsın Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

DEVRİM ÇETİN - Transfer harekatına erken başlayan Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'e talip oldu.

1988 doğmmlu sol bek, bu sezon Sakaryaspor'da ligde 27 maçın 26'sında ilk onbirde forma giyerken, rakip filelere de 1 gol atmayı başardı.

Genç sol bek, takımının Spor Toto 2. Lig play-off maçlarında da yer aldı.
    Sakaryaspor'un altyapısında yetişen Şaban, ilk olarak yeşil-siyahlı takımın Bank Asya 1. Lig'den düştüğü 2008-2009 sezonunda forma giymişti.

Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi

EDİT : Kaynak NTVSPOR
    Nasıl bir futbolcu kendisi, sizce Beşiktaş'ta oynayabilecek kapasite ve potansiyele sahip mi? Yoksa gereksiz görülebilecek isimler arasında mı? Bu arada, üstte arkadaşın yazdığı gibi, işte şimdi Robinho lazım bize.

sakary Ali Misafir

İyi bir oyuncu.Beşiktaş için sol bekte alternatif olabilir.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.Ama inşallah iyi bir bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer olur ve çok iyi performans sergiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İyi bir oyuncu.Beşiktaş için sol bekte alternatif olabilir.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.Ama inşallah iyi bir bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer olur ve çok iyi performans sergiler.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Benim şahsi düşüncem de bizde oynayamayacağı yönünde, şu kadroda en fazla yedek kulübesine girer.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şaban iyi bir oyuncu ancak Beşiktaş'ta en fazla yedek kulübesine girebilir ancak kendisini geliştirip iyi performans sergilerse niye ilk 11'e girmesinki Ersan gibi olabilir diyorum yani...inşAllah gider bizde para kazanırız bu arada Mustafa Pektemek hayırlı olsun valla Ajax'a döndük bizden çıkan adamları 3 büyükler alıyor hep

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Son play-off maçlarında izledim sadece. Fenerbahçe de sol bek sıkıntısı çektiği için düşündüm alınsa olur mu diye. Aklıma Mahmut Hanefi Erdoğdu geldi nedense.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Pektemek iyi bir transfer Bjk için.İnşallah forma şansı bulurda oralardan milli takıma kadar yükselir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncu Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşma sağlanmış olup; Rapid Wien'e oyuncuların sözleşme fesih bedelleri olarak Veli Kavlak için 750.000.Euro, Tanju Kayhan için ise 1.050.000.Euro ödenecektir.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşma sağlanmış olup; Bayer 04 Leverkusen'e oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 650.000.Euro ödenecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İyi bir oyuncu.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.
    Entry imza uyumsuzluğu bu kadar olabilir herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gurbetçilere yönelmek mantıklı bir politika. İçlerinden 1 tanesi bile tutsa Beşiktaş için kazanç sayılır. Çünkü maliyetleri düşük oyuncular.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Veli iyidir şans verilirse kendini gösterir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

TRANSFER ŞOV DEVAM EDİYOR!.. BEŞİKTAŞ´TA 3 İMZA BİRDEN!..

Sezon bittikten sonra transfer piyasasına hızla giren Beşiktaş, bugün 3 oyuncuyu daha resmi olarak kadrosuna kattı.

Beşiktaş Kulübü Bayer Leverkusen´de forma giyen Burak Kaplan ve Rapid Wien´de forma giyen Veli Kavlak ile Tanju Kayhan transferlerinin tamamlandığını borsaya bildirdi.

İşte yapılan açıklamalar:

BURAK KAPLAN AÇIKLAMASI

"Oyuncu Burak Kaplan´ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşma sağlanmış olup; Bayer 04 Leverkusen´e oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 650.000.Euro ödenecektir."

VELİ KAVLAK VE TANJU KAYHAN AÇIKLAMASI

"Oyuncu Veli Kavlak ve Tanju Kayhan´ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşma sağlanmış olup; Rapid Wien´e oyuncuların sözleşme fesih bedelleri olarak Veli Kavlak için 750.000.Euro, Tanju Kayhan için ise 1.050.000.Euro ödenecektir."
    Last edited by footballer33 : 27.Mayıs.2011 at 17:06

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu andamLar Antep, ya da GençLerbirLiğin de oynuyor oLsaydı temiz hepsinin maLiyeti 12-13 miLyon euro oLurdu. Süper transfer poLitikası gerçekten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Takımdaki kadro derinliği açısından süper transferler. Burak forvet veya forvet arkası oynuyor diye biliyorum. Süper bir alternatif olacaktır.

Veli kanatta Q7 ve Simao'nun alternatifi, Tanju da yanlış hatırlamıyorsam solbekte İsmail'in alternatifi olacaktır.

Bu oyuncular rotasyonda şans bulup takıma adapte olabilirlerse ileride muhtemel sakatlıklarda çok iyi alternatifler olurlar.

Ben bu oyuncuların Erkan Zengin gibi harcanacağını düşünmüyorum çünkü takımın başında artık Tayfur gibi sağlam karakterli bir hoca var.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bu oyunculari merak ediyorum bakalim nasil performans sergiliyecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3ü de çok iyi transferler. Gerek gelecekleri gerekse takıma katacakları açısından ümit vaadeden oyuncular. Toplam 2.450.000 euro. Hani en kötü ihtimali düşünürsek ve sadece 1 tanesinin dikiş tutturması halinde bile bize getirisi bu üç oyuncunun maliyetini fazlasıyla karşılar.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.
    Bonservis ne kadar düşünülüyor? Benim güvendiğim hiç bir yerde çoktan beri Forlan ın adı geçmiyor pek... Lafı geçmişken Pektemek Gol Demek miş

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. Bu arada, Pektemek gol demek.
    İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
    Bosingwa ya da başka bir sağbek alınmasına kesin gözle bakıyorum ben.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor.
    Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.

Bir yerde okumuştum, Veli-Tanju-Burak üçlüsünü 2.250 m euro ya almışız. Hepsiyle 5 er yıllık kontrat imzalanacak... Aynı oyuncuları Anadolu dan almaya kalksak 10 milyon euro dan aşağı kurtulamazdık, hele ki Veli nin Wien de Avrupa Kupası maçlarında oynayabilecek düzeyde olduğunu düşünürsek...

Pektemek e gelirsek 4 milyon euro artı Ali Küçik biraz fazla olmuş. Umarım karşılığını verecek kadar oynar da, yatırım boşa çıkmaz. Ayrıca Ligtv de enteresan haberler okuyorum dinliyorum, birçok oyuncu gelecek şeklinde... Hiç gerek yok, Forlan gelirse gelir, gelmezse bir sağbek transferiyle sezonu kapatmalıyız. Tabi Ersan ve Fernandes in alındığını varsayıyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    aliyi baya baya izledik pek hazır değildi pek beğenmemiştim ben. pek demişken PEKTEMEK GOL DEMEK
    Bu laf çok hoşuma gitti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok iyi transferler bence,gurbetten çıkan oyuncular genelde yetenekli oluyor bu fiyata 3 oyuncu valla süper.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan Demirören'in 4 milyon euroya kadar çıktığı pazarlıkta sevgili adanaspor yönetimi 5.5 milyon euroda direttiği için transfer yalan oldu..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.
    Sezer için istenen fiyatları biliyorum zaten ve hem o yüzden hem de Fener'e daha yakın olduğu için alamayız diye düşünüyorum. İ.Akın yerli olarak kanatlarda iyi bir yedek olabilir, Veli ile birlikte. Pektemek sol açıkta değil, forvette değerlendirilmeli kesinlikle. Atilla gelirse önü açık, genç bir futbolcu olduğu için alternatif olması açısından işimize yarar, Ekrem daha ne kadar oynayabilir ki bizde. Bosingwa'nın sözleşmesinin bu sezon bittiğini de bir sitede görmüştüm, demek ki yanlış biliyorlar ve o yüzden yanlış yazmışlar. Ben onların yalancısıyım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Başkan Demirören'in 4 milyon euroya kadar çıktığı pazarlıkta sevgili adanaspor yönetimi 5.5 milyon euroda direttiği için transfer yalan oldu..

Uçuyor arkadaş bu kulüpler ne 5.5 m eurosu tamam geleceği olabilcek bir futbolcu ama Yobonun değeri okadar zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi Veşi Kavlak ve Burak alındı kanatlar için daha ne gerek var İbrahim'e..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Uçuyor arkadaş bu kulüpler ne 5.5 m eurosu tamam geleceği olabilcek bir futbolcu ama Yobonun değeri okadar zaten.
    3 tane kaliteli gurbetçiyi 2.5 a kapatıyoruz bir Ersan'ı 4 e vermiyorlar. Ersan'ı Ersan yapan biziz. Sezon başında adını sanını duyan yoktu satmaya kalksa 500.000 verenin elini öperdi belki de Adanaspor yönetimi. Şimdiyse 5,5 ten aşağı inmeyiz diyorlar. Soyguncu musunuz vurguncu musunuz arkadaş..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Burak orta sahada da oynar, o yüzden. Zaten yönetimin ve bilhassa Tayfur'un çok istediği bir isim İ.Akın. Ben de pek olumsuz bakmıyorum, ama olmasa da olur. Ersan için ise sanırım defter kapandı diyebiliriz. Bakalım 1 yıl Adana'da oynayıp seneye gelecek mi, yoksa G.Saray'a mı gidecek göreceğiz. Bayram Akgül'e de burdan saygılarımı yolluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ersan'ı Ersan yapan biziz lafı biraz abartılı değil mi ? Sezon başında Galatasaray'ın da ilgisini çekmişti diye hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin. Elbette Beşiktaş vitrine çıkmasını sağladı ama, oyuncu oldukça yetenekli zaten, bu sene olmasa seneye yine dikkat çekerdi. Beşiktaş sadece süreci hızlandırdı bence.

5.5 milyon diye tutturuyorsa Adanaspor başkanı kesinlikle güvendiği bir şey var demektir, ilk aklıma gelen Galatasaray ya da Fenerbahçe de bu oyuncu için teklif vermiş olabilir.

Edit: Lig Tv son dakika gelişmesi olarak, Beşiktaş transferden vazgeçti, Galatasaray devrede haberini geçti. Fatih Terim istiyor diye söylentiler vardı, hatta Abdürrahim Albayrak ilgileniyor deniliyordu. Ben pek olumlu bakmıyorum oyuncu ısrarla Beşiktaş diyordu. Bakalım nasıl bir süreç gelişecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Ersan bir sene daha oynar Adana'da ondan sonra kuruş kazandırmadan bize gelir. Bize gelmiyorsa bile başkasına gitsin ama beleş gitsin. Bu kadar paragöz insanlara müstehak bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ersan'ı Ersan yapan biziz lafı biraz abartılı değil mi ? Sezon başında Galatasaray'ın da ilgisini çekmişti diye hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin. Elbette Beşiktaş vitrine çıkmasını sağladı ama, oyuncu oldukça yetenekli zaten, bu sene olmasa seneye yine dikkat çekerdi. Beşiktaş sadece süreci hızlandırdı bence.

5.5 milyon diye tutturuyorsa Adanaspor başkanı kesinlikle güvendiği bir şey var demektir, ilk aklıma gelen Galatasaray ya da Fenerbahçe de bu oyuncu için teklif vermiş olabilir.
    Burak abi ben de hani futbolu bizde öğrendi bu günlere biz getirdik falan boyutuna getirmek maksadında değilim ancak bizde oynadığı futbolla bu kadar piyasa yaptı. Anlatmaya çalıştığım şey oydu. Üstelik adam her fırsatta Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum başkasıyla oynamam diyor. Daha neyin peşinde adana yönetimi anlamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Veli'nin kenarda oynadığı ısrarla belirtilse de kendisi merkezde oynayan bir oyuncu. FM'deki AMC tanımına uygun. Oyunkurucu özelliğe sahip ve fiziğine göre yavaş bir oyuncu. Burak Kaplan ise bana Aydın Karabulut'u hatırlatıyor. Burak sağ kanat başta olmak üzere solda da oynayabiliyor. Fürth'de savunmanın sağında da oynamış, tekniği ve hızı iyi olduğu kadar bencil bir oyuncu kendisi. Tanju ise adı birçok kez yazılıp çizilen bir oyuncuydu geçen yıl, açıkcası onun hakkında yeterli bilgiye sahip değilim; aynı takımda Yasin Pehlivan ilaç olurdu. Ernst'in son dönemini yaşaması, Fernandes'in gelip gelmeme durumu, buna gereksinim duyduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Az önce ntvspor'da Yasin'in Gaziantepspor'a gittiğini öğrendim. Çok iyi bir oyuncu bana kalırsa; Murat Ceylan, Yiğit İncedemir, Ceyhun Gülselam üçlüsünden biri bile işimize yarar. Aurelio'yla yürümez o bölge.

Mesaj Yetkileri