Sayfa 283 / 480 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
8,461 ile 8,490 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Toraman sağ bekte, Egemen sol bekte kullanılabilir. Elbette ikisi ayı anda değil

Gerçi Quaresma-Simao-Fernandes-Guti gibi oyuncuların oynadığı maçlarda beklerin hücuma katkı vermesine gerek duyulacağını zannetmiyorum. Bir şekilde gol atılır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Şemsi Abi naptın sen ya ? Coştum durduramıyorum
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=5inpbUWwczw&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=5inpb...layer_embedded[/YOUTUBE]

Bir de bunu dinle derim. Yeni transfer müziği.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu habere çok çok çok sevindim. Ersan'ı galatasaray forması ile görmek beni üzerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte şimdi mükemmel oldu. Ligin en sağlam defansına kavuştuk diyebiliriz. Sidnei ve Ersan uyum sağlarlarsa bizi en az 10 sene götürürler. Sidnei'nin 4milyon euroluk opsiyonunun kullanılacağını düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanırım Tayfur hoca geLecek yıL soL bekte Egemen, Sağ bekte Toraman göbekte Ersan ve Sidnei iLe oynayacak. ÖzeLLikLe Quaresma nın savunmaya yardım etmemesinden ve hücum çıkışLarında arkasında ki bek oyuncuya ihtiyaç duymamasından doLayı böyLe bir savunma hattı kurması mantıkLı. BöyLece Simao yu da iLeride daha verimLi kuLLanabiLir. Simao da iLeride kaLır ve geri dönme probLemi yaşamaz. Quaresma da Simao da orta sahadan aLacağı yardım iLe atakLarda buLunursa geLecek yıL süper başarıLar eLde edebiLiriz.

HayırLı oLsun Ersan transferi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sanırım Tayfur hoca geLecek yıL soL bekte Egemen, Sağ bekte Toraman göbekte Ersan ve Sidnei iLe oynayacak. ÖzeLLikLe Quaresma nın savunmaya yardım etmemesinden ve hücum çıkışLarında arkasında ki bek oyuncuya ihtiyaç duymamasından doLayı böyLe bir savunma hattı kurması mantıkLı. BöyLece Simao yu da iLeride daha verimLi kuLLanabiLir. Simao da iLeride kaLır ve geri dönme probLemi yaşamaz. Quaresma da Simao da orta sahadan aLacağı yardım iLe atakLarda buLunursa geLecek yıL süper başarıLar eLde edebiLiriz.

HayırLı oLsun Ersan transferi.
    mustafa denizli ve tigana'nın yaptığı gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beyler kadro muhabbetleri lütfen sohbet alanına

http://forum.turksportal.net/vb/show...=95862&page=13

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sevindim ersana sidnei iyi ama kötü çıkarsada öyle aman aman üzülmem zaten kiralık direk devre arasında veda ederiz ben egemen ersan veya ersan sidnei diye düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aerysnmz View Post
    Biz İbrahim'i nerdeyse bedavaya İBB'ye verdik diye hatırlıyorum Holosko'yu da; Bize bu transferde biraz kolaylık sağlamaları gerekirdi.
    1 milyona verdik
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bence çok yanlış hamle yaptı Beşiktaş. Sivok gitse bile çok yanlış bir hamle.. Egemen - Toraman - Sidnei - Sivok - Sezer Özmen - Furkan Şeker. Bence bu isimler gayet yeterli. Toraman - Sivok - Egemen - Sidnei 4lüsü 2 sene götürse stoper işini 2 sene sonra Sezer ve Furkan zaten 11i zorlamaya başlar...

4 milyon € vermezdim ben...
    toraman sağ bek olur diye düşünüyorum eğer yabancı alınmazsa ayrıca sidnei avrupada oynar egemen ersan ligi götürür ve sezer furkan atınç şuan için yetersiz bence biz bi Real bi Barca değiliz o yaşta oyuncuya güvenelim malesef keşke öyle olsakta ne ersana ne sivok egemene gerek kalsa
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla bence harika bir transfer oldu, stoper ikilisini uzun yıllar için garanti altına aldık.
    Yalnız niye herkes Sivok'u gönderdi ki? Yıllardır istikrarlı bir şekilde oynayan, geriden oyun kurabilen Beşiktaş'ın en sağlam savunma oyuncusu bence.
    Bence Sidnei'den çok fazla şey bekliyorsunuz, 20 yaşında ve bizim biraz üstümüzde olan bir takımdan kiralandı, FM profili Portekiz'den gelen bir oyuncu için bir şey ifade etmiyor. Sidnei çok iyi de, çok kötü de oynayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Valla bence harika bir transfer oldu, stoper ikilisini uzun yıllar için garanti altına aldık.
    Yalnız niye herkes Sivok'u gönderdi ki? Yıllardır istikrarlı bir şekilde oynayan, geriden oyun kurabilen Beşiktaş'ın en sağlam savunma oyuncusu bence.
    Bence Sidnei'den çok fazla şey bekliyorsunuz, 20 yaşında ve bizim biraz üstümüzde olan bir takımdan kiralandı, FM profili Portekiz'den gelen bir oyuncu için bir şey ifade etmiyor. Sidnei çok iyi de, çok kötü de oynayabilir.
    Bana gidecek gibi geliyor o yüzden, Sidnei'yi hazirlak kampinda gördükten sonra bakarlar belki. yoksa Sivok ve Ersan bence iyi ikili olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Matteo Ferrari ne oldu ? Nereye gitti ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Matteo Ferrari ne oldu ? Nereye gitti ?
    duruyor daha ama 1 senelik alacaklarinin bir kismini verip gider bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

%50 olarak anlaşma teklifi sunmuş Matteo. 1.2 mn euroya tekabül ediyor yanlış hatırlamıyorsam. Onu verin gideyim diyor. Pazartesi günü menajeri ile masaya oturup anlaşma zemini arayacakmış yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ferrari'yi de Fenerbahce maci yakti. Bence cok kaliteli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse kötü oyuncu olduğundan gitsin demiyor zaten. Bir sakatlık bir kart cezası sürekli takımdan ayrı. Ne yapayım öyle oyuncuyu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ersan transferi oldu ya, artık her şey keyfe keder oldu Ferrari-Sivok-Tabata-Fink-Holosko-Bobo-Hilbert... Bunlardan isteyenler gidebilir isteyenler kalabilir Eldeki oyuncularla bu oyuncular arasında uçurumlar yok. Fernandes-Ernst-Guti-Simao-Q7-Sidnei-Almeida dışında 3 yabancı daha kadroya katılacak. Seç beğen al

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ersan transferi oldu ya, artık her şey keyfe keder oldu Ferrari-Sivok-Tabata-Fink-Holosko-Bobo-Hilbert... Bunlardan isteyenler gidebilir isteyenler kalabilir Eldeki oyuncularla bu oyuncular arasında uçurumlar yok. Fernandes-Ernst-Guti-Simao-Q7-Sidnei-Almeida dışında 3 yabancı daha kadroya katılacak. Seç beğen al
    14 yabancı olmuş hocam daha 3 tanede alıncak diosun 17.. 7oyuncuda gidecek sonuçta 10 yabancı hakkı var Bahçeli'nin hesapları geçer bu iş.Beşiktaş'a kolay gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligtv'de Ersan ile röportaj sırasında da takımdaki stoperleri sayarken Ferrari'nin adı geçmedi, dedim acaba Ferrari bir yere gitti de haberim mi yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akıllarından çıkmış olabilir Murat abi. Ferrari hala sözleşmeli futbolcumuz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by okumus View Post
    14 yabancı olmuş hocam daha 3 tanede alıncak diosun 17.. 7oyuncuda gidecek sonuçta 10 yabancı hakkı var Bahçeli'nin hesapları geçer bu iş.Beşiktaş'a kolay gelsin.
    3 tane daha katılacak derken yanlış kelimeyi seçmişim. Bu 3 tane eldekilerden de olabilir, tamamı dışarıdan da gelebilir. Bobo nun kontratı bitti. Tabata yı Araplar alıyor. Gönderilmesi gerek ve henüz net durumu olmayan, Fink-Holosko-Ferrari ya da Sivok. Forvet transfer edilmezse Holosko ile devam edilir. o 7 oyuncu içinde Hilbert ve Sivok ya da Ferrari zaten kalıyor sağ bek alınmazsa. Bu andan itibaren dışardan kimseyi almasak Ferrari ve Fink i gönderdik mi olay bitiyor zaten... Derdimiz bu olsun Yine kiralarız dışarıya. Bunlar işin kolay kısımları, zor olanlar Ersan-Pektemek-Egemen-Gurbetçi transferleriydi. Piyasada Türk stoper yokken bunları yapmak kolay değildir asıl

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

3 tane daha katılacak derken yanlış kelimeyi seçmişim. Bu 3 tane eldekilerden de olabilir, tamamı dışarıdan da gelebilir. Bobo nun kontratı bitti. Tabata yı Araplar alıyor. Gönderilmesi gerek ve henüz net durumu olmayan, Fink-Holosko-Ferrari ya da Sivok. Forvet transfer edilmezse Holosko ile devam edilir. o 7 oyuncu içinde Hilbert ve Sivok ya da Ferrari zaten kalıyor sağ bek alınmazsa. Bu andan itibaren dışardan kimseyi almasak Ferrari ve Fink i gönderdik mi olay bitiyor zaten... Derdimiz bu olsun Yine kiralarız dışarıya. Bunlar işin kolay kısımları, zor olanlar Ersan-Pektemek-Egemen-Gurbetçi transferleriydi. Piyasada Türk stoper yokken bunları yapmak kolay değildir asıl
    Aynen. Gerçekten bu transfer döneminde çok akıllıca bir politika izledi yönetim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sidnei nin opsiyonu konusunda ciddi bir kaynaktan net bir fiyat öğrenen oldu mu? Ben bir kaç yerde okudum ama pek sağlam kaynaklar değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

4 Milyon € diyolar ama bende tam bilmiyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İnşallah işi imzaya dökmüşlerdir, çünkü Benfica zaten 6 ya 3 sene önce almış... İyi oynarsa resmiyette olmayan bir fiyata bırakmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İnşallah işi imzaya dökmüşlerdir, çünkü Benfica zaten 6 ya 3 sene önce almış... İyi oynarsa resmiyette olmayan bir fiyata bırakmazlar.
    Bu kez öyle bir hata yapılacağını sanmıyorum abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes'te işlem tamam

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Portekizli futbolcu Fernandes'in transferi ile ilgili bütün işlemler tamamlandı.

Beşiktaşlı yöneticilerin Valencia kulübü ile sözleşme imzaladığı, ancak bu transferin Sevilla kulübünün isteği üzerine 1 Temmuz'da açıklanacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

en çok istedigim oyuncular Ersan ve Fernandes idi ikiside geldi

edit: daha dogrusu ikiside kaldi

Mesaj Yetkileri