1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Bize Her Yer Bandırma| Hedef: Süper lig 2. sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar diliyorum.

Teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar odamda öyle oturmuş bilgisayara ne yapsam diye boş boş bakarken kariyerim aklıma geldi. İnşallah save'i silmemişimdir diyerek fm'ye girdim bir de baktım save duruyor. Bende kariyerime verdiğim aranın ardından devam etme kararı aldım. Az sonra yeni maçları sizlerle paylaşacağım.

Ve maçlar kaldığı yerden devam ediyor.

BANK ASYA 1. LİG 12. Hafta Karşılarşması:

MAÇ YORUMU:

İstatisliklerden de anlaşıldığı gibi Adanaspor bize karşı üstün bir oyun oynadı ve bizi kendi sahasında mağlup etmeyi başardı.

BANK ASYA 1. LİG 13. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Cafercan iki asistiyle maçı kazandırdı. İyi savunma yaptık. Dibi hem gol atarak hem de savunmada iyi iş yaparak ilk 11'deki yerini garantiye aldı.

BANK ASYA 1. LİG 14. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

İlk 20 dakikada pozisyon vermedik ve üstün oynadık; ancak 20. dakikada kontradan bir gol yedik ve kontrolü Denizlispor'a devrettik. O dakikadan sonra hiç iyi oynayamadık ancak Cafercan'ın ve Edim Demir'in harika asistleriyle zorlu Denizli deplasmanından
    1 puanı çıkardık.

BANK ASYA 1. LİG 15. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Maç çok dengeliydi ve orta sahada geçti diyebilirim. Güngören'in çabasına rağmen yüzü gülen taraf biz olduk. 3 haftadır mağlubiyet almıyoruz. İşler iyiye gidiyor gibi.

BANK ASYA 1. LİG Puan Durumu:

Umduğumuz sıralardayız diyebilirim. Ancak playyoff'lara kalabilmek şimdilik hedefimiz. Üst sıralar ile aramızda büyük bir puan farkı yok. Şimdilik hedefimiz lk 5'de bitirip play-off'lardan yükselmek. Gerçeği söylemek gerekirse Süper Lig'e çıkmayı pek istemiyorum. Çünkü finansımız berbat. TV gelirleri sayesinde borçlarımızı 200bin sterlin'e indirdik. Eğer Süper Lig'e çıkarsak iyi transferler yapamayacağız. O yüzden çıkınca ilk yılda düşmekten korkuyorum.

Mesaj Yetkileri