Harika bir kariyer oluyor zevkle takip ediyorum![]()
Harika bir kariyer oluyor zevkle takip ediyorum![]()
Teşekkürler. Banada ilaç gibi geldi. FM'den soğuduğum bu günlerde beni tekrar FM'ye bağladı
3. Lig
Müthiş bir oyun oynamadık aslında maçlarda ancak genelde en az rakip kadar oynadık. Tek Darıca maçında rezalet bir oyun ortaya koyduk yenilmeyi hakettik aslında ama az kaldı 1 puanı alıyorduk90+3'de yemeseydik keşke
![]()
Yine de puan farkını açarak liderliğimizi sürdürüyoruz
3. Lig
Ünyespor maçına çok üzüldüm ama yapacak birşey yokPazarspor maçında ise tatildeydim, adamlar 15. idi bizim maçla çıkışa geçtiler; ilk 4'ü zorluyolar
Lider olarak devam ediyoruz, puan farkını da 4'e kadar açtık. İnşallah devamı gelir
3. Lig
30. haftaya kadar olan maçlar. Liderden 3 puan gerideyiz. Bu performansa göre mucize gibi2 ileri 1 geri formatında ilerliyoruz.
Nereden başlasam bilmiyorumDevre arasından önce kadro zaten yetersizdi. Neyse atlattık bir şekilde. Devre arasında da maaş bütçesi yüzünden istediğimiz adamları kadroya katamadık. Bir gömlek alt oyuncuları kadromuza kattık ve Kazak takımlarından adamlar kiraladık. Bunların da bizi götürmeyeceği belli oldu. Çok saçma maçlar çıkardık. Bazen şans yanımızda değildi bazen biz sahada değildik
Sonuç olarak yine de ligde iyi konumdayız ama oyundan hiç memnun değilim.
Bu arada finans berbat durumdaydı. Başkanda elini cebine atmaya karar verdi. Çok şaşırdım soğrusu ama işin aslı belli oldu; seçimler yaklaşıyomuş2 defa 28B Euro koydu kasaya.
Pinti başkandan kurtulduk. Yeni başkan da gelir gelmez kulübü borca soktu, bankadan 70B Euro aldı. 40B Euro da kendi cebinden verdi.
3. Lig
Son 6 maçlık seriye 2. olarak girdik ama şansla 4. olduk! Şampiyon olup direk olarak 2. lige çıkmak varken biz işimizi Play-off'lara bıraktık. Orada da umutlu değilim, takım tel tel dökülüyor.
Play-off yarı finalindeki rakibimiz Kocaelispor oldu. Güçlü bir ekip gibi duruyor. Kendi liglerini lider bitirmişler, kadroları da fena değil. Zaten umudum da yok açıkcası...
VEFA NİHAT'LA "GÜZEL"
Play-off elemeleri tek maç üzerindenmiş. İlk önce Kocaelispor'la karşılaştık. Kocaelispor kendi grubunda birinci olmasına rağmen benle nasıl play-off oynadı onu anlamadım açıkcası, zaten çıkmayı garantilemişler. Her neyse onları eledik, sonra da finalde Gebzespor ile eşleşip eledik. Çok mutlu oldum; artık 2. ligdeyiz
Kocaelispor ve Araklıspor da direk olarak lig yükselenler. Tam olarak nasıl kimler çıktı anlamadım ama biz çıktık önemli olan bu
Ödüller
Çok ödül alamadık berbat performansımızdan sonra
Bu arada yine hayallerimi yıktı belediyeNeyse lig atladık önemli olan bu kimse moralimizi bozamaz
Çok takımla adım anıldı. İlk resmi teklif de geldi, reddettim
İlk defa bir lige katıldığım için para aldımDarısı STSL'ye
Yönetime şampiyon olacağım dedim, verdikleri paraya bak! Yönetime de çok kızamıyorum ligin en az ortalama taraftara sahip olan takımıyız. Sponsor gelirimizde yok. Kazanç olmayınca para da veremiyolar tabi.
Hazırlık maçlarımız pek de iyi geçmedi geçen yıllara nazaran. Zaten hep tatildeydim
Transfer Çalışmaları
Takımı baştan düzdüm ama aynı kalitedeki adamlarlaYine belki bu sefer iyi adamlar alabilirim diye eskilerle kontrat yenilemedim ama aynı kalitede adamlar aldım. Eskilere yazık oldu
Umarım birşeyler yapabiliriz ligde...