1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Dirildik | Vefaspor Süper Lig'de | 8. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

hocam senin başkan biraz kara para haklıyo herhalde ne zaman para gelirse klube atıyo

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    hocam senin başkan biraz kara para haklıyo herhalde ne zaman para gelirse klube atıyo
    Ben şikayetçi değilim

Sınavlar dolayısıyla bayağı boşlamışız burayı. Devam edelim

2016-2017 Sezonu Bütçesi ve Hazırlık Kampı

Yeni taktik, yeni kadro, yeni yıl felsefesiyle yola çıktık. Yönetim ciddi bir bütçe verdi. Ben de hepsini maaş bütçesine ayırdım.750B Euro maaş bütçemiz oldu. Bu da bizim ligdeki takımlar içerisinde bizi ilk 10'a soktu en çok maaş verenler sıralamasında. Kadro fena olmadı. Tüm 11 değişti diyebilirim. Özellikle hücum hattımız bu sene can yakacak Tek tanıdık transferimiz İrfan Başaran oldu. Çok şey bekliyorum ondan bu yıl

Hazırlık kampımız da fena geçmedi. Taktik güzel işliyor ama defansif açıdan sıkıntı çıkarabilir biraz ofansif kalıyor Defansı sert top kapma olarak çözmeye çalışıyoruz çok kart yemeyiz inşallah

Bu arada bu sene de çıkamassam istifa edeceğim. Bırakmak da bir erdemdir
    Last edited by Gncl1905 : 19.Mayıs.2012 at 11:05

Nesil
    2007

2. Lig / 1-8 Hafta

Ligin ilk 2 haftasında 2 puan toplayabildik ancak. Ben yine mi derken ilk 11'imi biraz daha düzeltince ardarda galibiyetler geldi. Sonraki haftalarda tek puan kaybımız 2 kez önce geçtiğimiz maçta 90+2'de gol yeyip yenildiğimiz Tepecikspor oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Yönetim klübe 215B Euro daha para aktardı.

Türkiye Kupası 1.Tur rakibimiz Boluspor olmuştur. Bir Bank Asya ekibiyle eşleştik, geçen sene bizi play-off'da eleyip çıkmışlardı. Şans yok bizde daha kolay rakipler gelebilirdi ancak en azından elersek bir nebze olsun intikamımı almış olacağım

Nesil
    2007

2. Lig / 9-15 Haftalar

Ligin ilk yarısını lider bitirdik geçen seneki gibi umarım sonu geçen sene gibi olmaz. Sakatlar, kart cezaları Türkiye Kupası ile sıkışan maç trafiği yüzünden çok puan kaybettik. Yine de lider olmamız sevindirici.

Türkiye Kupası 1.Tur

İntikamımızı aldık

2.Tur'daki rakibimiz Kayserispor oldu. Kayserispor eski Kayserispor değil takım çok güç kaybetmiş şu anda Bank Asya'dalar. Açıkcası Türkiye Kupası oyuncuları yoruyor o yüzden çok da ilerlemek istemiyorum. Muhtemelen yardımcıya atarım maçı n'olursa artık...

Yönetim kasaya 70B Euro daha aktardı...

Mesaj Yetkileri