Sayfa 320 / 480 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
9,571 ile 9,600 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O zaman akıllı olsunlar, kısa süreli kontratlar yapsınlar. 4 yıllık anlaşma yapıp ilk yılın sonunda kovuyorlar adamı her gittiği takımda
    Adam parayı seviyor, o nedenle kontratlarını sağlam yapıyordur.

Beşiktaş'taki 2. dönemi hariç ki orada da her hafta Almanya'ya mahkemeye gidiyordu, Türkiye liglerinde başarılı bir teknik direktör Daum.

Gelsin temel atsın, kısa vadede takımı zirveye oynatsın ve gittikten sonra da geliştirilebilir bir takım isteniyorsa Daum'un işi.

Ama sanmıyorum Beşiktaş'ın tekrar Daum'u getireceğini çünkü genel kanı amann Daum mu şeklinde olacaktır, eğer Tayfur hoca devam etmeyecekse, gelecek olan ses getirecek birisi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bırakalım şu adı sanı bilinmeyen teknik direktörleri. Tayfur hocaya güvenilsin bu sezon ona emanet edilsin takım
    Valla ben Tayfur Havutçu ismi yerine Samet Aybaba veya Hikmet Karaman'a bile razıyım.Tayfur Havutçu'nun Beşiktaş teknik direktörlüğü yapabilecek ne kapasitesi,ne de tecrübesi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Beşiktaş'ın Oğuz Çetin'idir kendisi.Yıllardır bir çok kişi gitti,YD bile gitti,o gitmedi.Hala takımda kendisi için pozisyon aranıldığı söyleniyor.Buna bile razı değilim şahsen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Hadi onları geçtim başarı getiremediler derler ama Lucescu ? Şuanda istenileni Shaktar ile gerçekleştiriyor.
    Demirören'in yaptığı ilk büyük yanlış oldu zaten o adamı göndermek. Aslında kendini o olayda belli etti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Demirören'in yaptığı ilk büyük yanlış oldu zaten o adamı göndermek. Aslında kendini o olayda belli etti.
    Ondan öncesinde daha başkanlığa geliş şekliyle belli etmişti kendini ama neyse o konulara girmeyeceğim

Lucescu'nun gönderilişi içimde hala bir yaradır bildiğin. Ambargo koyacaktık kupalara resmen. Ah o Samsun maçı..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Onda YD'nin suçu yoktu yahu. Medya, federasyon vee Sinan Engin böyle istemişti.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lucescu yaşanılanlardan dolayı kendisi de gitmek istemişti diye biliyorum.Neyse bunlar artık geçmişte kaldı.Bizim önümüze odaklanmamız gerekiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ondan öncesinde daha başkanlığa geliş şekliyle belli etmişti kendini ama neyse o konulara girmeyeceğim

Lucescu'nun gönderilişi içimde hala bir yaradır bildiğin. Ambargo koyacaktık kupalara resmen. Ah o Samsun maçı..
    Herşey o maçla başladı zaten en büyük yaramızdır o, Bilgili, Mansız, Luce..
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşey o maçla başladı zaten en büyük yaramızdır o, Bilgili, Mansız, Luce..
    Aynen öyle abi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onda YD'nin suçu yoktu yahu. Medya, federasyon vee Sinan Engin böyle istemişti.
    Bir başkan olarak tutması gerekmez miydi peki öyle bir teknik adamı? Hani yanlışım olabilir ama en azından onu yapması lazımdı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Rangnick falan derken heyecanlandım ben hakikaten, yapıştım bu başlığa. Zaten geleneksel Felix Magath şenlikleri başlamadıysa hâlâ, bu yönetim işini biliyor demektir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başkanın transfer ve hoca hakkındaki açıklamaları.Çok açık konuşmamış ama ipuçlarını vermiş yine de.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...tcu-gidecek-mi
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Rangnick falan derken heyecanlandım ben hakikaten, yapıştım bu başlığa. Zaten geleneksel Felix Magath şenlikleri başlamadıysa hâlâ, bu yönetim işini biliyor demektir.
    Abi o dediğim adamı da buldum, Helmut Gross. Rangnick'in baş analisti diye geçiyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önümüzdeki hafta Rangnick'in açıklanmasını bekliyorum. Umarım yanılmam.

O olmazsa, diğer aday olarak Bielsa'nın ismi geçiyor ama; pek ihtimal vermiyorum geleceğine.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Rangnick,Daum,Bielsa, olmadı ya Bilic vs.. Bunlar geldiği zaman Tayfur Hoca'dan farklı olarak ne verecekler takıma? Ya da şuana kadar getirilen yabancı hocalar ne başardı?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bielsa gelmez. Rangnick yada daum olabilir. turk hoca olarak kesinlikle yilmaz vuralin gelmesini isterim çok ciddiyim.

daumu getirmezler bence zico gelirse eğer çok iyi iş yapılmış olur

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Rangnick,Daum,Bielsa, olmadı ya Bilic vs.. Bunlar geldiği zaman Tayfur Hoca'dan farklı olarak ne verecekler takıma? Ya da şuana kadar getirilen yabancı hocalar ne başardı?
    Lucescu, Daum, Zico; eskilere gidersek Milne, Derwall, Piontek vs. gibi isimler yabancı hocalar değil mi? Başarılı olmadılar mı bu isimler? Ayrıca Türkiye'yi futbol anlamında mantalite olarak birkaç adım ileri taşıyan isimler hep yabancı hocalar değil miydi? Mustafa Denizli bile, Derwall'in yanında öğrendi birçok şeyi. Şu ülkede Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Şenol Güneş dışında gerçek manada bir yerli hoca söyleyebilir misiniz bana?

Hata Del Bosque, Tigana, Schuster gibi yabancı hocalarda mı; yoksa onlara sabır göstermeyi bilmeyen işbilmez yöneticilerde mi? Tabii, bu isimleri kaçırmamızda medyanın payı da yadsınamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Abi o dediğim adamı da buldum, Helmut Gross. Rangnick'in baş analisti diye geçiyor.
    Analist demişken... Böyle bir meslek var artık futbolun içerisinde. Hatta, bu seviyede işe başlayıp, bugün Avrupa'nın zirvesine kadar yükselen isimler var; Mourinho, Villas Boas gibi. Biz, analiz diye bir şeyin, varlığını değil elbette de, faydalarını yeni yeni keşfediyoruz: "Aaaa, bilgisayar diye bir alet varmış, bize izlediğimiz bir maç hakkında sezgilerimizden daha çok epistemik veri sunabiliyormuş, ne güzel" seviyesindeyiz. Uzaya çıkacak olan Ninja Kaplumbağalar'ın eline, "bu bilgisayar denilen alete güven olmaz" diyerek bir abaküs tutuşturan Splinter Usta seviyesini yeni geçtik. Oysa bugün bahsini ettiğimiz Rangnick'in idollerinden Valeri Lobanovski, daha 1980'lerde, o günün kıytırık teknolojisine dayanan bilgisayar tabanlı bir oyuncu ölçme-değerleme sistemi oturtmuştu, transferleri bile bu sisteme göre yapıyordu.

Ben senelerdir merak ederim; Müfit Erkasap'ın Fatih Terim'e katkısı nedir? Yanlış anlaşılmasın, "yoktur" demiyorum, "nedir" diye merak ediyorum. Benzer bir örnek daha geliyor aklıma: İkinci Beşiktaş döneminde Daum, bir antrenmanda futbolculara kağıt-kalem dağıtıp, haftasonu karşılaşacakları Diyarbakırspor'un muhtemel onbirini yazmalarını istemiş. Tahminleri tutanın olup olmadığı bir tarafa, o kağıda 11 tane futbolcu ismi yazabilen olmuş mudur?

Rangnick gelecek, dertler mi bitecek? Yooo! Beşiktaş'ın, Beşiktaşlı'nın derdi biter mi Allah aşkına? Burada mesele, uzun veya kısa vade bir tercih yapmak meselesi daha çok: Rangnick'in ismini gündemine alıyorsan, uzun vade bir şeyler yapmayı planlıyorsun demektir, Daum'un ismini gündemine alıyorsan kısa vade; benzer şekilde takımının başında Fatih Terim varsa uzun vade bir planın içerisindedir, Mustafa Denizli varsa kısa vade; Guardiola uzun, Mourinho kısa; hatta Rıza Çalımbay uzun, Yılmaz Vural kısa... Böyle gider bu.
    Last edited by meddah : 19.Mayıs.2012 at 14:25
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kisa vadede takimin toparlanmasi isteniyorsa bencede daum gibi bir isim getirilmeli he getirebilirlerse lucescuyu getirsinler tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Başkan'ın kısa vadeli adımlar atacağını sanmıyorum ben. Bir nevi yeni sayfa açtık kendisiyle , sıfırdan başlayacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@firatgunayer
    Bjk'nin yeni hocası yarın açıklanmayacak..Hala net bir sonuç yok..Rangnick ismi ön planda ancak yönetimde yerli isteyenlerde var (DHA)
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tayfur Hoca ile yollar ayrilmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şükür ...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tayfur Havutçu'dan istifa ve sitem

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, bugün öğleden sonra kulüp binasına giderek, Başkan Fikret Orman'a istifasını sundu.

Başkan Fikret Orman ile görüşen Tayfur Havutçu, playy-off maçlarının üçüncü haftasında Futbol Komitesi'ne dışarıdan getirilen İbrahim Altınsay'ın İspanya'ya giderek Barcelona yardımcı teknik adamı ile görüşmesi ve Almanya'da teknik adam arayışları içine girmesine anlam veremediğini ifade etti.

Gururunun incindiğini belirten Havutçu, "Türkiye kadar Almanya'da futbol çevrem var. Bana Ralf Ragnick'in Beşiktaş ile anlaştığı söylendi. Playy-off maçlarının başında yerime teknik adam aranması, benim kadar futbolcularımın da gururunu incitti. Benimle 1,5 yıllık anlaşma imzalanmasına rağmen yurt dışından teknik adam arayışı içine girilmesini presip olarak kabul etmiyorum. Ve istifa ediyorum" dedi.

Tayfur Havutçu, sezon başında bu kadroyu kendisinin oluşturduğunu ve güçlü oyuncu kadrosu ile hazırlandıklarını vurgulayarak, "Carvalhal'e çok iyi ekip bıraktım. UEFA Kupası'nda son 16 takım arasına kadar girdik. Elendiğimiz Atletico Madrid şampiyon oldu. Fakat Carvalhal’in UEFA Kupası ve Türkiye Kupası'nda takımı kontrol edemediği sizler ekranlarda söylediniz. Başarılı bir şekilde görev aldım ve başarılı bir şekilde noktaladım. Hatalarım olmadı. Beşiktaş Kulübü için yaşadığımız sıkıntı nedeniyle sorunlar yaşandı. Ben, Futbol Komitesi'nden Serdal Adalı ve Ahmet Ateş, zor günler geçirmemize rağmen kulübümüzün emrinde ve menfatleri doğrultusunda hareket ettik." ifadesini kullandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise takımın genel durumu ile Futbol Komitesi'nin ilgilendiğini ve yaşanan olaylardan haberi olmadığını ifade ederek, teknik adam arayışının komitenin düşüncesinde olduğunu belirti Tayfur Havutçu'ya bugüne kadar verdiği hizmetten dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Havutçu ile Süper Lig'de mücadele eden iki takımın ilgilendiği öğrenildi.

Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstifasına kulp bulmuş sadece başka şey değil. Emeklerin için teşekkürler , yolun açık olsun Beşiktaş'ın Çocuğu..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yolu açık olsun. Yönetim en doğru kararı verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Resmileşmesine sevindim.Tayfur Havutçu ile yola devam etmek doğru bir karar olmazdı.Çünkü hocalık yeteneği ve tecrübesinin Beşiktaş için yeterli olmadığını düşünüyordum.Bu düşüncem geçen sezon sonunda onunla devam kararı alındığında da geçerliydi.Umarım kendisine sırf hatır gönül ilişkisine başka bir pozisyon arayışına da girilmez.Şimdi sıra iyi bir hoca ile anlaşmakta.İnşallah futbol komitemiz iyi bir tercihte bulunur.Hayırlısı olsun diyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yolun açık olsun Tayfur Havutçu. Güle güle.

Şunu da söylemek istiyorum; hiçbir şahıs Beşiktaş camiasından üstün değil. Takımda kalsaydı, başarılı olamayacağını kendisi de çok iyi biliyordu. Öyle basın toplantısını iptal ettirip, madem gönderiyorsunuz sportif direktörlük de kalsın falan diyerek atara, gidere gerek yok. İlerde bu takıma dönebilme ihtimalini de düşünüp öyle davranmalı.

Her neyse. Gelsin artık Ralf Rangnick!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

NTVSPOR SON DAKİKA: Sakaryaspor'lu stoper Berat Çetinkaya Beşiktaş'ta.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Berat Çetinkaya hayırlı olsun Sakaryalı oyuncu sayınız 2'ye çıktı para alamadık sanırım çünkü sözleşmesi sezon sonu bitiyordu(FM'den böyle biliyorum)...Bu sene takımın en iyilerindendi umarım harcanmaz iyi bir yedek olur Beşiktaş'ta hatta abartmıyorum Semih Kaya gibi formayı bile kapabilir...Hayırlısı olsun...Şans verildiğinde hocasını utandırmayacağını düşünüyorum başarılı olur inşAllah...

Mesaj Yetkileri