-
Bir başka konu hakkında konuşurken bu konuya değindim direk buraya kopyalıyım yazıyı gerekli araştırmacılar değerlendirsinler.
Fernandes konusunada değinmek istiyorum geçenlerde Fernandesin mental özelliklerini iyi yansıtılmadığı için bu forumda bir konu görmüştüm Karar verme Konsantrasyon Takım oyunu gibi oyunun belli başlı ana özelliklerini kötü yapılması, İsterse bütün özellikleri iyi yapılırsa bile onları saha içerisinde gösterememesine neden oluyor.Bir kere Fernandes konsantrasyonu neden 9 ? biri açıklıyabilirmi ? hani desin; Fernandes oyunda çok kopuk, bir var bir yok, bir maç var bir maç yok desin tamam diyelim takım oyunu neden 10'un altında(galiba sonradan 11 yapılmış) Bu oyuncu araya kacan adamı gorunce kendı kendıne gıdıp şut mu çekiyor ? kimseye pasmı vermiyor ? sonra gelelim en önemli özelliğe Karar verme Bu özellik en önemli özellik mesela bir kontra atak sağdan holosko soldan mustafa pektemek kaçıyor bu adam gerçekte 2 sinede pas vermeyip her zaman kendi vuran bir adammı ? soruyorum araştırmacı arkadaşlara ki bu adamın Karar verme özelliği 12.Bir de top sürme özelliği 15 düşük en az 17 olması gerek sanırım Fernandesin top sürme dribling becerilerini iyi bilmiyorlar Hurşut Meriçin 17 iken Fernandesin 15 olması gerçekten güldürücü oluyor.
Mesaj Yetkileri