1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Manuel Fernandes'den verim almak

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Beşiktaşın en iyi oyuncusunu Beşiktaşın en vasat en gönderilmek istenen oyuncusu haline getiren BJK araştırmacısı arkadaşı konuya davet ediyorum bir açıklama yapsın en azından hepiniz suçlusunuz oynatmayı bilmiyorsunuz desin bari
    Kusura bakmayin ama ayip olmus.

Fernandes'ten verim alamiyorsaniz, verim almanin yollarini aramak ve buna gore taktik gelistirmek yerine arastiran arkadasin elestirilmesini kabul etmek oldukca zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kusura bakmayin ama ayip olmus.

Fernandes'ten verim alamiyorsaniz, verim almanin yollarini aramak ve buna gore taktik gelistirmek yerine arastiran arkadasin elestirilmesini kabul etmek oldukca zor.
    Bukadar eleştirilmeye müsait, herkezi tatmin edemeyeceğiniz bir işi yapıpta bu ince esprili yazıyı ayıplamanıza şaşırdım doğrusu.

Sizi bilmem ama ben sorun varsa önce kendimde, kendimden kaynaklanmıyorsa karşı tarafta arayanlardanım. Beşiktaş'ı tam 3 sezon hepsi 1'er sezon sonuna kadar olmak üzere kapatıp açarak oynadım Fernandes'in gerçek hayattan esinlenerek yaratıldığını varsayarak Oyun kurucuda oynattım, Defansif oyun kurucuda oynattım bu oyunu 97 den beri oynuyorum bu özelliklerdeki bir adamın ve gerçek hayattan gözlemlediğim bu adamın başka pozisyon altında başka direktiflerle oynayabileceğini düşünemediysem ben özür dilerim.

Benim eleştirdiğim kısım Mental Özelliklerin olduğu Karar alma 12, konsantrasyon 9 ve kararlılık 10 bu özelliklerin bukadar önemli olduğu bir oyunda gerçek hayatta kararları ve yaptığı işler gıptayla izlenen bir futbolcunun bu özelliklerinin bukadar düşük değer alması kendi açımdan şaşılacak şey.

Mesaj Yetkileri