Sezon öncesi periyodunda şu çalışmaları yaptık:
# Alman 4-2-3-1 formasyonumuz aslanlar gibi duruyor!Fakat ilk sezonun son maçlarında takımın sahaya daha "geniş" yayılması üzerine gitmiştik bu sene de öyle oynayacağız.
# Geçen sezon özellikle Şampiyonlar liginde bizden daha güçlü rakiplere ve ligde de deplasmanda çektiğimiz 3 atma 5 yeme ya da 5 atma 3 yeme sorununa çözüm olarak 4231 formasyonumuzun defansif-kontra versiyonunu hayata geçirdik. Bayern maçının tamamında ve 2-1'den sonra PSV maçında görücüye çıkardım. Sonuç: Gol yemedik. Birkaç deneme şansım daha olursa, ayrıntılarını sizlerle de paylaşacağım.
# Sağbek konusunda bir ilerleme kaydedemedim. Çok para istiyorlar. En azından 6-7 M Euro benim için çok para. Tüm bütçemizi Barrientos'a vermiştik. Haa kasada 10M para olsa yine vermem. Elimden geldiğince altyapı elimden geldiğince Hollanda'lı oynatmak istiyorum. Sağbek için bizim van Rhjin'i oynatmaya karar verdim. İyi bir çocuk ama çok gıcık özellikleri var. Şöyle ki
DC olmaya baya müsait ama Jumping-Header 10'un altında. Olmuyor, bozuyor.
DR olmak için hızı, tekniği (14) müsait fakat top sürme, topsuz alan gibi özelliklerden kaybediyor.
# Her ne kadar da süper bir AMR regenimiz olsa da Drenthe'den AMR yedeği olmaz diyerek Callejon'u tekrar kiraladım. Geçen sene hiç şans vermediğim kanat mı MC mi belli olmayan Serreo hazırlık maçlarında çok iyi oynadı, goller asistler falan. Ona da şans vereceğim. Kiralık oyuncular örneğin ligde bir rotasyon gerekiyorsa ikinci tercih olacak. İlk tercih altyapı ürünü ve Hollandalı olanların.
# Motta konusu da Callejon gibi. Bolatti ve Poulsen ile çok güzel idare ettim geçen sene. Poulsen 33 yaşında artık, Bolatti de ayrıldı. Hiç oynatmadığın Enoh var, idare eder. Odjidja ve Canadjidja alınmıştı ama bunlar Mücadeleci Orta Saha olacak tipler değil. Sporkslede var genç Hollanda'lı DMC'miz. Biraz yumuşak bi çocuk. Onu Poulsen'e öğrenci kıldım. Motta gelirse Poulsen'le değişmeli oynar, Sporkslede rotasyon oyuncusu olur. Diğer MC için Svensson ve Odjidja oynar falan diye hesap ettim.
# Forvette Sigthorsson ve Helenius yine devam. Sakatlık veya rotasyon durumunda süper gençlerimiz Josimar Dekker ve S.Becker hazır. Tabi hazır derken, üst seviye için hazır değiller fakat elimizin altındalar.
Şov başlıyor![]()

Fakat ilk sezonun son maçlarında takımın sahaya daha "geniş" yayılması üzerine gitmiştik bu sene de öyle oynayacağız.