1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Biz deneme tahtası mıyız?

Hybrid View

1. Default

Sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar oyundan ne bekliyorsun diyor. Öğrenciyiz oradan buradan kısıp orjinal oyun alıyoruz. Kolay kolay alamadığımız içinde beklentilerimiz yüksek oluyor. Ve bu beklentilerimizde sonuna kadar haklıyız diye düşünüyorum. Son 3 senedir bir daha orjinal almayacağım diyorum. Ama yine dayanamıyorum alıyorum. Bu sene daha da pişman oldum.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar oyundan ne bekliyorsun diyor. Öğrenciyiz oradan buradan kısıp orjinal oyun alıyoruz. Kolay kolay alamadığımız içinde beklentilerimiz yüksek oluyor. Ve bu beklentilerimizde sonuna kadar haklıyız diye düşünüyorum. Son 3 senedir bir daha orjinal almayacağım diyorum. Ama yine dayanamıyorum alıyorum. Bu sene daha da pişman oldum.
    Hocam bende 17 yaşındayım. İki yıldır kendi biriktirdiğim paramla alıyorum oyunu. Oyunda belli başlı hatalar var ama bunu dert etmiyorum. Şurada 3 aylık bir dilim var şubata kadar. Eninde sonunda oyun istenilen kıvama ulaşacak. Açıkçası pişman da değilim çünkü bu aralar fazla zamanım olmuyor. Genelde FM'yi ilkbahar-yaz mevsimlerinde sıkı oynarım. Şubatta alsam fiyat biraz daha düşmüş olabilirdi ama bu yıl Türkçe'nin de verdiği bir gazla ön sipariş verdim. Önemli olan bu durumdan ders çıkarmak. Büyük ihtimal seneye biraz daha geç sipariş vereceğim.

Mesaj Yetkileri