1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Markaj Antremanı Yok

Hybrid View

Tesisi sadece yeşil alan, çim saha olarak düşünmemek lazım Katılıyorum bence de saçma tesislerle ilişkilendirilmesi ama yüksek imkanların ekstra avantajı olması gerektiğini düşünmüş oyun yapımcıları, böyle bonuslar koymuşlar işin içine.

Antrenman tesisleriniz iyi ve üzeri durumdaysa (yamulmuyorsam 3 yıldıza tekabül ediyor olması lazım gelir ) markaj, pozisyon alma ve topsuz alan bireysel antrenmanları aktif oluyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Tesisi sadece yeşil alan, çim saha olarak düşünmemek lazım Katılıyorum bence de saçma tesislerle ilişkilendirilmesi ama yüksek imkanların ekstra avantajı olması gerektiğini düşünmüş oyun yapımcıları, böyle bonuslar koymuşlar işin içine.

Antrenman tesisleriniz iyi ve üzeri durumdaysa (yamulmuyorsam 3 yıldıza tekabül ediyor olması lazım gelir ) markaj, pozisyon alma ve topsuz alan bireysel antrenmanları aktif oluyor.
    Zaten ekstra avantajı veriyor tesisler. İyi tesislerin yoksa zaten altyapıdan iyi futbolcu çıkarmak zor oluyor. Ama bazı antremanları yaptıramamak çok saçma. Mesela pozisyon alma, her tesisin bir futbol sahası doğal olarak var yani en kötü adama maç yaparken öğretirsin pozisyon almayı. Kenardan bağırır- çağırır yeri geldiğinde oyunu durdurur adama nasıl pozisyon alacağını söylersin. Tabi tesislerin iyiyse bunun için özel ekipmanların olur ve daha iyi geliştirirsin ama hiç olmaması olamaz diye düşünyorum.

Mesaj Yetkileri