Bu aralar İskoçyada St.Johnstone u çalıştırıyorum, davetiye gönderirsen gelirim norveç. Yabancı yer değil benim için, her transfer sezonu altını üstüne getiriyorum norveç takımlarının![]()
Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
Bu aralar İskoçyada St.Johnstone u çalıştırıyorum, davetiye gönderirsen gelirim norveç. Yabancı yer değil benim için, her transfer sezonu altını üstüne getiriyorum norveç takımlarının![]()
Uzun bir aradan sonra beraberlik yüzü görmüştük.Takımsa bunu şansa bağlıyor umursamıyordu.Bu ise beni korkutuyodu.Rehavet bizim en büyük düşmanımızdı.Bunu engellemeliydik.Cerseiyle ise herşey çok güzel gidiyordu.Kulüp binasında konuşmasakta her akşam Oslo ya gidip geziyorduk.Yorucu olsa bile onun güldüğünü eğlendiğini görmek beni stresten uzaklaştırıyor.İsabelladan sonra ilk defa huzuru bulduğumu düşünüyordum.Herşey yolunda gidiyordu aslında
kız işleri uğraşmAKtan takımı boşlama daha üst lige çıkmamız lazım![]()
Soyunma odasında ilk kez kavga etmiştim bu onun hikayesidir.İsmini verip kendisini lekelemek istemediğim 2 futbolcum ben ve Cersei hakkında konuşup benim takımda torpille durduğumu söylüyorlardı hayatımda bir ilkti bu sinirden soyunma odasını kitleyip ikisinede temiz bir sopa çektim.Herkes haddini bilmeliydi.Takıma olan etkisini ise bilemiyeceğim bir kısım beni bir kısım onları destekliyordu.Takımda bir temizlik farz olmuştu.