Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
Finne'nin elden kaçması kötü olmuş.Barmen ve Hoegh'e bakabilirsin defansif oyuncu arıyorsan ama pahalıdır sana göre
Ligde ise konum iyi bence daha da yükseleceğimize inanıyorum ben.
Galibiyetten sonra keyifle evime giderken telefon çaldı arayan Cerseiydi.Ona gitmemi istiyordu bu saatte önemli birşey olmalıydı.Hemen ona gittim kör kütük sarhoştu.Neden diyordu.Neden beni sevmiyorsun.Ne diyeceğimi bilemedim.Bende ona karşı birşeyler hissediyordum ama İsabellanın hatırasınıda lekelemek istemiyordum.Cersei yalpalanıyordu.Odasına yatırdım.Gitme dedi son sözü bu oldu sızıp kalmıştı.Cevabım kısaydı sen yeterki iste.
Son cümleyi gülerek okudum![]()
![]()
![]()
Yeni yengemiz hayırlı olsun diyelimDüğün ne zaman İnş
![]()
Bu aralar İskoçyada St.Johnstone u çalıştırıyorum, davetiye gönderirsen gelirim norveç. Yabancı yer değil benim için, her transfer sezonu altını üstüne getiriyorum norveç takımlarının![]()
Uzun bir aradan sonra beraberlik yüzü görmüştük.Takımsa bunu şansa bağlıyor umursamıyordu.Bu ise beni korkutuyodu.Rehavet bizim en büyük düşmanımızdı.Bunu engellemeliydik.Cerseiyle ise herşey çok güzel gidiyordu.Kulüp binasında konuşmasakta her akşam Oslo ya gidip geziyorduk.Yorucu olsa bile onun güldüğünü eğlendiğini görmek beni stresten uzaklaştırıyor.İsabelladan sonra ilk defa huzuru bulduğumu düşünüyordum.Herşey yolunda gidiyordu aslında
çok iyi gidiyosunrun norveç premier ligte çıkarsan iyi iş yaparsın bu gidişle
kız işleri uğraşmAKtan takımı boşlama daha üst lige çıkmamız lazım![]()
Soyunma odasında ilk kez kavga etmiştim bu onun hikayesidir.İsmini verip kendisini lekelemek istemediğim 2 futbolcum ben ve Cersei hakkında konuşup benim takımda torpille durduğumu söylüyorlardı hayatımda bir ilkti bu sinirden soyunma odasını kitleyip ikisinede temiz bir sopa çektim.Herkes haddini bilmeliydi.Takıma olan etkisini ise bilemiyeceğim bir kısım beni bir kısım onları destekliyordu.Takımda bir temizlik farz olmuştu.
Start takımıyla 3 puan fark kalmıştı onlarlaysa bir maçımız daha vardı.Onları yeneceğimiz bir maçla şampiyonluk içten bile değildi.Takımdaki kavganın bir etkisi olmamıştı.Yine lige göre üst düzey bir performans gösteriyorduk.Herşey çok güzel gidiyordu.Gözlemcilerimi Norveç,İsveç,İzlanda ülkelerine yolladım 1 tanesi dönüncede Finlandiyaya yollamayı planlıyordum.İskandinavya tam bir futbolcu cevheri bunu biliyordum.
Hocam yabancı takımlarla açılan kariyerleri pek takip etmiyorum ama bu kariyer çok iyi ya , Anlatım filan gerçekten süper
Lige kötü başlamışsın ama sonradan toparlamışsın bu gidişle kesinlikle Norveç Süper Lige çıkarsın.. Güvenimiz sonsuz , bu arada Bursa'ya da davetiye gönder tüm takımı toplar gelirim![]()
2. direk olarak mı çıkıyor yoksa play-off mu oynuyor![]()
hocam gayet güzel gidiyor başarılar dilerim
Aklıma gelmişken paylaşayım dedim dizilişimiz ve ilk 11 miz bu şekilde
başarılar, böyle kariyerler sayesinde kitap okumuş kadar oluyorum![]()