Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 456 sonuç

Konu: FIRTINA [6.sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ALPASLAN OZTURK

£3,500,000 karsiliginda TRABZONSPOR'da

Serkan'in sozlesmesi sezon sonu sona erecek, sozlesmeyi uzatmayi dusunuyoruz ama yavas yavas o bolgeye baskasinida hazirlamak lazim. Yabanci kuralli yuzunden yerli olacakti bu isim, uzunca ugraslar sonucu Alpaslani alabildik. Umarim faydali olur

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ilk defa aldim, cok kariyerde gordum gelisimini ama bana nasip olmadi oynatmak. Bu sezon cok sure alacak umarim istediklerimizi yapar.

Janko'yu gonderebilsek forvet alacagiz ama taliplisi cikmiyor.

Adriana musteri bulamadik onun icin simdilik Necip tranferi askida.

Yerliye donmek zor is bizim kuluplerimiz sanki gelecegin Ronaldosunu pazarliyor sana
    Janko giderse Leigh Griffiths'e bir göz at derim, çok tatlı golleri var
    Yerliye dönmek ciddi anlamda zor iş.. Hem yabancı kuralı var, hem de yerliler aşırı pahalı. Elimizi kolumuzu bağlayan bir durum söz konusu

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler şahane.Orta sahaya Nizamettin'i öneririm çok iş yapmıştı bende

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hazirlik maclarinda ve avrupa 3.tur macinda istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik. Rakibin ceza alanimiza yanasmasina fazlasi ile musade ediyoruz. Daha baskin bir oyun kurmamiz lazim ! Defanstaki 2 DC'ye birden STOPER gorevi verdim. Belki fazla risk olacak ama risk almadanda olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler şahane.Orta sahaya Nizamettin'i öneririm çok iş yapmıştı bende
    Sezer Ozturk'le ilgilendik bir donem ama nakit sikintimiz var ve halen on libero almadik.

Simao var kontrati bitmis bekliyen ama oda kontratinda yuklu imza parasi istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan Sen

Sezon sonuna kadar Kayserisporda

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray macimiz vardi lige baslamak icin, o ertelendi avrupa macimiz yuzunden.

Hollandada oyunumuz tatmin edici degildi, rakibin bizden ustun olacak tek mevkisi forvetti (BONY) onu beslemelerine engel olamadik ve kalemizde tehlikeler yasadik. Ikinci yari baslarken oyuncularla gol atabilecegimizi soyledik ve en hirsli gordugumuz isim Colman bizi yaniltmadi. Ceza sahasi icine kendi cabalari ile sarkti ve kalecinin dibinden topu kaleye yolladi.

Fenerbahce macinda az kaldi elimizde olan 3 puani verecektik. 2-2 olduktan sonra yuklendik 71 de golde bulduk ama hakem saymadi. O saymayinca biz ona saydik neyseki Sanogo macin uzatma dakikalarinda bize 3 puani getirdi.

Galatasaray macinin ertelenmesi iyi oldu yoksa bugun Fenerbahceyi yenemezdik, cunki moralmen cok kotu durumda olurduk

Tessekurler DEMIROREN

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Inanilmaz bir mac oldu gercekten. Hersey bittigini sanmistik BONY topun basina gectiginde ama ONUR bizi kurtardi.
    Turu gecebilmek onemliydi, nasil oynadigimiz degil. Elbet degisiklikler olacak oyunumuzda ama suanda son saniyede gelen turu kutlamak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simao Trabzonsporda

Uzun zamandir anlasmaya calisiyorduk kendisi ile ama rakamlar yuzunden olmamisti bugun ortak noktada birlestik ve kadromuza kendisini kattik.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Aşırı zor bir grup değilmiş. Çıkacağını düşünüyorum. Simao ise güzel transfer, daha önce bende kullanmıştım memnun kalmıştım kendisinden.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Simao çok iyi olmuş.Grup dengeli çıkmış yine ne zor ne kolay

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Aşırı zor bir grup değilmiş. Çıkacağını düşünüyorum. Simao ise güzel transfer, daha önce bende kullanmıştım memnun kalmıştım kendisinden.
    Lille'den Gueye icin girisimlerimiz oldu ama o kiralik gelmeye sicak bakmadi.
    Bonserviside ayiracak paramiz olsa onu almazdik.

Fazla secenek yoktu, gecen sezonda bos biraktik o bolgeyi bu sezon yamalarla devam edilmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Transferin son gunundeyiz ve takimimizi buyuk olaslikla son haline getirdik

Gonul isterdi Haci abi biraz daha para ciksin ama olmadi, kulubun ekonomisi belli.

Transfer doneminde yerlilere onem vermeye calistik ve Ismail gibi Alpaslan gibi gencleri takima kazandirdik. Bunun yaninda rotasyondaki oyuncularin kalitesine artirmak istedik, Erman geldi ve Kadiride takima kazandirdik.

Sanogo ve Simao yabanci transferlerimiz oldu, ikiside cok guclu ve fizikleri on planda olan arkadaslar

Ideal 11

Onur
    Serkan Giray Aykur Ismail
    Simao
    Colman Soner
    Emre Janko Llalijc

Yedek 11
    Zeki
    Alpaslan Mustafa Celu Yusuf
    Kadir
    Adrian Veysel
    Halil Sanogo Olcan

Hedefler gercekci olmali. Bizim bu sezon hedefledigimiz iyi bir puanla 3'luk

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

KADER KEITA TRABZONSPOR'da

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

NOBETCI GOLCU SANOGO !

Yine son dakikada 3 puani getiren golu atti.
    Direkt oyundan kisa pasli oyuna gectik, daha dogrusu gecmek zorunda kaldik. Yoksa ilerdeki adamlarimiza top gostermiyordu IBB. Seriyi devam ettirebilirsek sezon sonu gelmeden hedegi ilk 2 de yapabiliriz.

KEITA 1 sene bizimle beraber olacak, sag kanatta hizli bir isime ihtiyacimiz vardi, ozelikle geriye dustugumuz maclarda cok ise yariyacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fazla para harcamadan transferi kapattik. Direkt katki yapacak tek isim Simao, digerleri rotasyonda kullanilacak.

Nakit sikintilarimiz var, forvet almak istedik ama elimizdeki Jankoyu gondermeyince simdilik onunla devam etme karari aldik.

Gozlemcilerimiz Arjantinde yeni bir yetenek bu takima kazandiracagiz, Ocak ayinda bu transferi yapmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

MILLI takimda kaleciler birer birer sakatlaniyor.

Once Volkan Demirel sakatlandi, yerine Tolgayi cagirdilar. Rakibimizin kalecisi sakatlandi diye sevinirken kotu haber bize geldi.

ONUR 1 ay yok !

Yedek kaleci durumumuz sikintili kimi oynatacagiz ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

KALEYE KIM GECECEK ?

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Schwabe'yi Kocaelispor kariyerimde almıştım genel olarak iyi oynuyor ama hem yabancı hem de arada yavaş topları sektirebiliyor önüne

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adam yuriyerek kalemize geldi butun gollerde.
    Ilerde baski yapalim dedik, ilerde baski felan oldugu yok, olsada top kaptigimiz yok. Topu ayagimizda tutamiyoruzda. Yine kisa paslara ve hizli tempoya donecegiz baska yolu yok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Schwabe'yi Kocaelispor kariyerimde almıştım genel olarak iyi oynuyor ama hem yabancı hem de arada yavaş topları sektirebiliyor önüne
    Kim gecse kaleye yazik olacakti olduda.

Zeki pek guven vermedi diyebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kotu oynamadik ama golleri cok basit yedik. Zeki bugun belki kaybediyor gibi gozukebilir ama bu maclar ona cok sey katacaktir ve ilerde daha iyi olacaktir !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uzerimizde cok buyuk bir sansizlik var !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kim geçti kaleye ? Zeki mi ?
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray macinda oynadigimiz futbol ilerisi icin iyi bir isikti. Samsun macina bu futbol yine yansidi ve rahat bir galibiyet aldik.

Sheriff kolay bir mac olacagi onceden belliydi, yedek agirlikli ciktik ve yine rahat bir skor ile maci kazanmasini bildik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Kim geçti kaleye ? Zeki mi ?
    Bora Sevim'de vardi paf takimda ama tercigimizi Zeki'den yana kullandik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"NOBETCI GOLCU YINE SAHNEDE"

Sanogo sonradan oyuna girdiginde elinden kimse kurtulamiyor. Her gecen gun gelisim gosteriyor ve takimin en iyi forveti olma yolunda hizla ilerliyor !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"KIRALIK KATIL HENRI"

Maci Henrinin golu ile kaybedecegimizi biliyorduk, mactan once bunu hissetim, hislerimde beni yaniltmadi Tek tesselimiz Henrinin biraz piyasa yapmasi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok ustun bir futbol oynadik ama sanslarimizi istedigimiz gibi degerlendiremedik ! Bu kadar baskiyla bence deplasmandada 3 puan icin oynariz yeterki girdigimiz pozisyonlari comertce harcamiyalim.

Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri