Quote Originally Posted by benbenim View Post
Fenerbahçe TV
Fenerium
Fenercell
Fener Bank
1 Milyon Üye
Fenerland
Fenerbahçe Üniversitesi
Fenerbahçe AVM
FB Ülker Arena

hepsi bu adamın projeleri. Ama hala 2 yıllık başkana verilen ca'dan düşük pa değeri alıyor.
Ya verdigi zararlar?

Quote Originally Posted by di canio View Post
Az önce editörden baktım da Karl-Heinz Rummenigge'nin CA'sı 185, PA'sı ise 190. Sİzin mantığınıza göre gidersek eğer; geçmişinde sadece futbolculuk, tv yorumculuğu ve yaklaşık 11 yıllık sportif yöneticilik olan bir adam, hiçbir şirket kurup büyütmemesine rağmen, yıllarca fabrika kurup işletmemesine rağmen sadece sportif geçmişi ve yöneticiliği ile bu değerleri alır? Orası Bayern olduğu için mi? Demek ki bu değerlerin yüksek olması için şirket kurup büyütmek gerekmiyormuş, spor yöneticiliği de yeterliymiş. Diyebilirsiniz ki Bayern'in seviyesinde bir takım var, bunun mimarlarından birisi. Siz sportif yöneticiliği hiçe sayıp, sürekli şirket yönetmekten bahsediyorsunuz ama sadece.
Basinda oldugu kulubun itibari kac?

Dedigim gibi, baskanlar icin CA'nin tek amaci basinda olabilecegi ve olmayi kabul edebilecegi kuluplerin seviyesini belirlemek.

Quote Originally Posted by barahir View Post
Önceki mesajları okudum da Simcity mi oynuyoruz FM mi belli değil. Sportif başkanlıkla Şirket başkanlığı nasıl bir tutuluyor? O zaman Nihat Özdemir başkan olsa CA'sı 190 mı olacak. Oysa kulüpteki her söylemi tartışma yaratıyordu.
Ben sizin ne oynadiginizi bilmiyorum ama yukarida da yazdim. Aziz Yildirim Fenerbahce'den daha buyuk bir kulupte baskan/icra komitesi baskani (chairman) olur mu veya olabilir mi?

Ya peki Unal Aysal?