Nereden nereye elemanın PAsı 170 CA şuan 155lerde biraz daha gelişir herhalde.. Not:Benhur ne demek bilen var mı acaba
Originally Posted by DeathLess Nereden nereye elemanın PAsı 170 CA şuan 155lerde biraz daha gelişir herhalde.. Not:Benhur ne demek bilen var mı acaba Elemanın gücünü 3 ten 14'e nasıl çıkarabildin şaşırdım açıkçası bravo , o kadar gelişebiliyor mu fiziksel özellikler ?
steam : aytekin79 Football Manager 2016 Taktik İndir
Originally Posted by aytekin79 Elemanın gücünü 3 ten 14'e nasıl çıkarabildin şaşırdım açıkçası bravo , o kadar gelişebiliyor mu fiziksel özellikler ? kondisyon antremanını bana da 1 ay dayasalar füze gibi olurum tabiki potansiyeli olacak tam hatırlamasam da pası 170-180lerde olacaktı..
Originally Posted by DeathLess Nereden nereye elemanın PAsı 170 CA şuan 155lerde biraz daha gelişir herhalde.. Not:Benhur ne demek bilen var mı acaba Oyuncuyla editörden güzel oynanmış yalnız
Originally Posted by comenman Oyuncuyla editörden güzel oynanmış yalnız editörden oynanmadığına senin istediğin herhangi bir yolla ispat edebilirim.sen inanırmısın bilemem ama.varmısın?
Leverkusen Eren'in Leverkusen'e transferinden dolayı %18 pay alıyor
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Daha oyunun başında regen kardeş: Ligin son 2 maçı anca bu kadar denk gelebilirdi:
Forum Rules