Screw you guys, I'm goin' home
Tamam yıldızları önceden buluyoruz da stadları da önceden bulmayalım yahu o kadar da değil![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kariyerimde milli takımın başına geçemiyorum bu neden dir? FM13 te iki takımı aynı anda(milli ve lig ) yönetebiliyordum burda birisi kovulsada başvuramıyorum bunun için ayrı bir seçenekmi var?
Veeee sonunda bana da oldu....![]()
Ligin son 2 maçı Bjk ile oldu. İlk kez böyle bir fikstüre denk geldim.
Nottm Forest ŞL'de çeyrek oynamış![]()
Onu lige ben çıkardım![]()
Benhur sabah sabah beni benden aldı.
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
steam : aytekin79
bende ılk fotografla 2. fotograf arasındakı 7 farka takıldım.adam gelısıyorum dıye sırıtmaya balamıs.
37 yaşındaki Nuno Gomes i senelik 150 bin euro maaşla rizeye aldım. 8 maç da 8 gol 3 asist 8.03 ortalama. Süper lig gol kralı. En yüksek puanlı oyuncusu oldu![]()
Cezalı forvetim Kweuke gelene kadar 5 hafta oynatırım sonra kovarım diye düşünüyordum ama 90 dk kondusyon hiç düşmüyor. Özelliklerinde "Gerekirse defansa gelir topu alır atağa çıkar" yazıyor. Yaş 37 ama iş bitmemiş![]()
Bence Normal Profesyonelliği Yüksek Olan Oyuncular Çalışmayı Hiçbir Zaman Bırakmıyorlar Drogba'da da Artış Oluyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Leverkusen Eren'in Leverkusen'e transferinden dolayı %18 pay alıyor
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Daha oyunun başında regen kardeş:
Ligin son 2 maçı anca bu kadar denk gelebilirdi:
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Evseev'e arapası atılıyor
Evseev ve Areola karşı karşıya
Neler oluyor? Areola sebepsiz yere sola doğru gitti?
Evseev bu fırsatı kaçırmıyor ve boş ağlara topu yolluyor
Bu ne yahu
Bende de bazen oluyor, hatta 2 kez kalecim ceza sahası dışında topa elle müdahele etti ve atıldı. Oldukça saçma bir şey.