Sayfa 467 / 480 İlkİlk ... 367417457465466467468469477 ... SonSon
13,981 ile 14,010 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sosa alınacakmış. Bence tatmin edici bir transfer olmaz.

Bence Linnes ile Ruiz transferleriyle bu transfer işi bir an önce bitmeli. Konu uzadıkça takımda sıkıntıya yol açacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fırat Günayer, Belhanda için son bir görüşme daha olacak dedi. Keşke o adamı alabilsek, kiralık bile olsa razıyım. Sağ beke de Linnes veya Pereira'dan birini alıp kapatsınlar transferi artık. Duruma göre, devre arasında bir çift yönlü orta saha ve stoper alınabilir. Şu an geç kalındı o bölgeler için.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Fırat Günayer, Belhanda için son bir görüşme daha olacak dedi. Keşke o adamı alabilsek, kiralık bile olsa razıyım. Sağ beke de Linnes veya Pereira'dan birini alıp kapatsınlar transferi artık. Duruma göre, devre arasında bir çift yönlü orta saha ve stoper alınabilir. Şu an geç kalındı o bölgeler için.
    İnşallah.. Belhanda gelirse güzel olur. Zaten adam ordaki savaş ve huzursuzluktan ötürü gelmek istiyor. Tek sorun D.Kievin bu adama ödediğim transfer parasını bizden çıkarmaya çalışması.. Bendeki asıl olay haftaya cumaya kadar bütün transferlerimiz biterse güzel gözüyle bakıyorum artık.. Kura çekimleri olacak ya hadi hayırlısı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    İnşallah.. Belhanda gelirse güzel olur. Zaten adam ordaki savaş ve huzursuzluktan ötürü gelmek istiyor. Tek sorun D.Kievin bu adama ödediğim transfer parasını bizden çıkarmaya çalışması.. Bendeki asıl olay haftaya cumaya kadar bütün transferlerimiz biterse güzel gözüyle bakıyorum artık.. Kura çekimleri olacak ya hadi hayırlısı..
    D.Kiev inat etti zaten, yoksa şimdiye çoktan bitmişti o iş.

Mersin İY maçına yetişmeyecek o transferler, ben de bu gözle bakıyorum. 1 Eylül'e kadar belirlenen 2 bölgeyi hallederlerse şampiyonluk için daha emin sözler kullanabiliriz.

D.Kiev inat etti zaten, yoksa şimdiye çoktan bitmişti o iş.

Mersin İY maçına yetişmeyecek o transferler, ben de bu gözle bakıyorum. 1 Eylül'e kadar belirlenen 2 bölgeyi hallederlerse şampiyonluk için daha emin sözler kullanabiliriz.
    Valla hocam hakkımız da hayırlısı diyorum. Yeter ki o mevkilerimize transferler olsun da, bizlerde maçlarda kalpten gitmeyelim. Yalnız bu Sosa transferi bize daha bir yakınmış gibi gözüküyor. Çünkü fiyatı ucuzmuş öyle diyorlar. O konuda bir duyumun var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yok ya, ne duyumu? Duyum kim, ben kim? Yalnız twitterde yine Ronaldinho haberleri hortlamış. Hiç istemiyorum bu adamın gelmesini.

Yok ya, ne duyumu? Duyum kim, ben kim? Yalnız twitterde yine Ronaldinho haberleri hortlamış. Hiç istemiyorum bu adamın gelmesini.
    Evet bu sabah ki bazı siteler de gördüm. İnşallah gelmez. Gelirse paracıklara kıyım olur. Ruiz ile anlaşmışız Kosta Rika basınına göre..

Kaynak:
    http://www.sondakika.com/haber/haber...iz-in-6409282/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Fenerbahce'de skora direkt katkı verip sezon içinde 10 golü aşma potansiyeli olan oyuncular;
    sow emenike kuyt webo diego
    Galatasaray'da;
    burak umut sneijder
    Beşiktaş'ta;
    olcay pektemek demba (ve beeelki töre)

işte sıkıntı burada beyler. sırf bu yüzden bile fenerbahçe ligin en büyük favorisi.

bunun dışında farklı sıkıntılar da yok değil. ama ortasahada hamallık olsun bekler olsun bir türlü kadro içinden çözebiliyorsun, fakat bitiriciliği asla çözemiyorsun.
    Umut'un potansiyeli var ama Cenk Tosun'un yok he abi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yangına benzinle gitme. Kendince tespit yapmış. Ben %1,000,000 katılmıyorum, tespitlerine. Son derece uçuk bir tespit, gülmelik...

Cenk'i unutmuşum haklısın onu da sayabiliriz.

ama ne sizin ne de bizim ileride oynayan oyuncularımız fenerinkiler kadar kaliteli değil.
    bahsettiğim buydu.

cenk'i umut'a tercih ederim tabi ki orası ayrı konu. gözümden kaçmış sadece.

yine bakalım;

fener: kuyt sow emenike webo diego
    gs: burak umut sneijder
    bjk: olcay demba mustafa cenk

sence de fener bu konuda bizlerden çok önde değil mi ?

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Yangına benzinle gitme. Kendince tespit yapmış. Ben %1,000,000 katılmıyorum, tespitlerine. Son derece uçuk bir tespit, gülmelik...
    aklınca eziyorsun da karşıt görüş oluştur gel tartışalım ne dersin ?

tüm oyuncuların geçen sezon kaç gol kaç asist yaptığını falan ekle mesela karşıt görüş olsun bir şeyler kat bir şeyler ver.

varsa yoksa fanatizm.

aslına bakarsan ben senin gibilere gülüyorum, tuttuğu takım dünyanın en düzgün takımı, kendi formasını terleten oyuncuyu dünya yıldızı sanan senin gibiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk'i unutmuşum haklısın onu da sayabiliriz.

ama ne sizin ne de bizim ileride oynayan oyuncularımız fenerinkiler kadar kaliteli değil.
    bahsettiğim buydu.

cenk'i umut'a tercih ederim tabi ki orası ayrı konu. gözümden kaçmış sadece.

yine bakalım;

fener: kuyt sow emenike webo diego
    gs: burak umut sneijder
    bjk: olcay demba mustafa cenk

sence de fener bu konuda bizlerden çok önde değil mi ?
    Çok önde değil abi. Evet skor potansiyeli olarak daha yüksek bir hücum hattına sahip Fenerbahçe ancak bu onları ligin açık ara favorisi yapacak bir düzeyde değil. Kaldı ki takım savunması olarak -hazırlık maçları itibariyle söylüyorum- yerlerde sürünüyor Fenerbahçe. Hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir unutmayalım

Volkan desen kalede var mı yok mu belli değil.

Siz bu konuda Fenerbahçe'ye göre bir adım daha ötedesiniz bizden de bir tık geridesiniz bence. Muslera çok büyük bir güvence eyvallah ama hal-i hazırda bizim gibi sağ bek sorununa sahipsiniz. Semih'in yanında bir türlü dikiş tutturamayan (bence çok kaliteli bir isim olmasına rağmen) bir türlü beğenilmeyen bir Chedjou var , henüz doğru düzgün forması terlememiş bir Koray Günter var.

Var oğlu var yani. Tüm bunları göz önünde bulundurmadan Fenerbahçe ligin en büyük favorisi demek "bana kalırsa" yanlış bir düşünce.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Martin Linnes dünkü maçta show yaptı 2 gol 1 assist inşallah gelir dicemde zor.

Çok önde değil abi. Evet skor potansiyeli olarak daha yüksek bir hücum hattına sahip Fenerbahçe ancak bu onları ligin açık ara favorisi yapacak bir düzeyde değil. Kaldı ki takım savunması olarak -hazırlık maçları itibariyle söylüyorum- yerlerde sürünüyor Fenerbahçe. Hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir unutmayalım

Volkan desen kalede var mı yok mu belli değil.

Siz bu konuda Fenerbahçe'ye göre bir adım daha ötedesiniz bizden de bir tık geridesiniz bence. Muslera çok büyük bir güvence eyvallah ama hal-i hazırda bizim gibi sağ bek sorununa sahipsiniz. Semih'in yanında bir türlü dikiş tutturamayan (bence çok kaliteli bir isim olmasına rağmen) bir türlü beğenilmeyen bir Chedjou var , henüz doğru düzgün forması terlememiş bir Koray Günter var.

Var oğlu var yani. Tüm bunları göz önünde bulundurmadan Fenerbahçe ligin en büyük favorisi demek "bana kalırsa" yanlış bir düşünce.
    saygı duyarım. yani bizim lig ispanya ligi olsa dediklerin çok doğru.
    fakat bizim ligin değişik kriterleri var.
    savunmada uzun boylu güçlü oyuncular olacak aynı şekilde hücumda yıkılmayan güçlü fuleli oyuncular olacak.

çünkü bizim ligde acayip derecede futbol uzun topa dayalı.

yani şu ki rakip takım da şişiriyor sen güçlü sindirebilen stoperlerinle topu bir daha dolduruyorsun bir daha bir daha ve böylelikle baskı kurup gol buluyorsun.

ligde gollerin yuzde 80'i böyle.

semih chedjou koray, bunların hiçbiri bu ligde egemen'in alves'in bekir'in yaptığı katkıyı yapamaz.
    ayrıca dediğin çok doğru savunma şampiyon yapar. ama bizim lig için yine geçerli değil.

mesela geçen sene fener'in attığı 74 yediği 33
    bizim attığımız 59 yediğimiz 32
    sizin attığınız 53 yediğiniz 33

bu gol istatistiklerinde gördüğün gibi gözümüze net vuran olay fener'in attığı.
    bu istatistiklerle adamlar nisan'da şampiyon oldular.

ve gollere dikkat edersen aynen yukarıda bahsettiğim gibi ya stoperler doldurmuş ya da caner - gökhan çok uzaklardan orta yapmışlar.
    orta 3lü de ha babam koşmuş. zaten o tarz oyunculardan oluşturulmuş genelde.

set hücumuyla yerden top cevirerek atılan gol çok çok az.

her ligin belli başlı dinamikleri oluyor. bunu herşey etkiler. zemin kalitesi de dahil.

eski dönemlerdeki şampiyonluklara da bakabilirsin. ben bizim özelimizde söyleyeyim ne zamanki 4-5 tane çatır çatır skor yapan oyuncumuz oldu o zaman şampiyon olduk.
    ve bu skor yapan oyuncuların genelde ortak özellikleri fiziki kuvvetleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin de haklı olduğun yanlar var.

Ben de duble yaptığımız sezona bakıyorum , kupayı pek fazla baz almamak gerekir ama ligde 60 gol atıp 28 gol yiyerek şampiyon olduk. 4 tane 1-0 kazandığımız maç var. Savunma Sivok-Toraman , yani dediğin gibi öyle güçlü yıkıcı savunmacılar sayılmazlar. Forvetimiz Bobo-Nobre. Nobre zaten dokunduğunda yere düşen bir oyuncu Bobo O'na nazaran biraz daha mücadeleci.

İlk cümlemde de dediğim gibi haklı olduğun noktalar var ama bahsettiğin şeyler kalıplaşmış şeyler değil bana kalırsa. Sivasspor geçen sene bizden yanılmıyorsam 1 ya da 2 gol fazla attı ama yediği gol en az 10 fazla. Bu fark 9 puana tekabül etti bizden 2 maçta 4 puan almalarına rağmen. Attığının önemi var elbet ama yediğinin önemi de böyle noktalarda çıkıyor ortaya bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

aklınca eziyorsun da karşıt görüş oluştur gel tartışalım ne dersin ?

tüm oyuncuların geçen sezon kaç gol kaç asist yaptığını falan ekle mesela karşıt görüş olsun bir şeyler kat bir şeyler ver.

varsa yoksa fanatizm.

aslına bakarsan ben senin gibilere gülüyorum, tuttuğu takım dünyanın en düzgün takımı, kendi formasını terleten oyuncuyu dünya yıldızı sanan senin gibiler.
    "Tuttuğu takımı dünyanın en düzgün takımı, kendi formasını terleten oyuncuyu da dünya yıldızı sanan senin gibiler." aynen bumerang... Yazdığın yorumların %90'ı bu minvaldeyken ve üstelik yaptığın tespitin hakkında sadece fikrimi belirtip şahsına hakaret etmememe rağmen alınganlık gösterip bir de üste yapmadığım şeyler hakkında suçlama yöneltmen senin kendi çelişkin. Tespitlerin ve yorumların hakkında bundan sonra cevap vermeyeceğim. Fikirden bahsetmişsin. Basit bir şekilde tespitini eleştirdim. Özellikle transfer forumuna post bırakanlar, hiçbir realiteyi tınmadan direkt bodoslama takım kadroları çıkarıyorlar. Birçoğu da sürrealist kadrolar. Öncelikle tespitinle ilgili son mesajım olacak; ama yine de belirteyim, madem istiyorsun.

Cenk'le başlayayım:

kaynak: TFF

Cenk, kaç yaşında? 7 Haziran 1991'da doğduğuna göre günümüzde 23 yaşında. Resimde Türkiye'ye geliş devri olarak 2010-2011 sezonunun devre arası gözüküyor. 19 yaşındayken transfer olmuş oluyor.Yani takriben, Cenk 3,5 yıldır Türkiye'de oynuyor.

3,5 yılda Türkiye'de toplamda oynadığı maç sayısı 124 (SL+TK), attığı gol sayısı da 49 (SL+TK). Oynadığı maçların % 39'unda en az bir golü var.

İlk sezonunda; 18 maça çıkıp 12 gol atmış. Hem 19 yaşında bunu yapmış hem de yarım sezonda.

İkinci sezonunda; 39 maçta, 12 gol atmış.

Üçüncü sezonunda; 35 maçta 11 gol atmış.

Dördüncü sezonunda, yani geçen yıl; 32 maçta 14 gol atmış.

Salt istatistikle durum bu. Böyle bir oyuncu şahsen şu istatistiklere baktığımda anormal veya abartılı derecede kötü bir durum görmüyorum. Gayet iyi bir kariyer. Daha 23 yaşında bir oyuncu. Üstelik Fatih Terim faktörü unutulmadan milli takıma da pek çağrılmamış. (Çağrılmak ve oynamak için bir Anadolu ve Trakya klübünde oynayan oyuncu illa 3 büyüklere kapağı atmak zorunda sanki!) Daha bitmedi; burada da oynadığı mevkiler ve goller:

2011-2014 arası

kaynak: football-lineups

Son olarak sakatlık raporu:

kaynak: transfermarkt

Afaki yorum yapmak kadar kolay iş yok. Atıp tutarak iş tutulmuyor, maalesef. Daha da tartışmalara girmeyeceğim. Hoş değil, bu şekilde bilgisizce tartışmak...
    Başka bir şey?

Senin de haklı olduğun yanlar var.

Ben de duble yaptığımız sezona bakıyorum , kupayı pek fazla baz almamak gerekir ama ligde 60 gol atıp 28 gol yiyerek şampiyon olduk. 4 tane 1-0 kazandığımız maç var. Savunma Sivok-Toraman , yani dediğin gibi öyle güçlü yıkıcı savunmacılar sayılmazlar. Forvetimiz Bobo-Nobre. Nobre zaten dokunduğunda yere düşen bir oyuncu Bobo O'na nazaran biraz daha mücadeleci.

İlk cümlemde de dediğim gibi haklı olduğun noktalar var ama bahsettiğin şeyler kalıplaşmış şeyler değil bana kalırsa. Sivasspor geçen sene bizden yanılmıyorsam 1 ya da 2 gol fazla attı ama yediği gol en az 10 fazla. Bu fark 9 puana tekabül etti bizden 2 maçta 4 puan almalarına rağmen. Attığının önemi var elbet ama yediğinin önemi de böyle noktalarda çıkıyor ortaya bence.
    Anıl anladığım kadarıyla çok iddialısınız bu sezon.

çok güzel örneklemişsin aslında sivok-ibo + bobo nobre.
    denizli döneminden bahsediyoruz sanırım ki.

yorumlarına tabi ki saygılıyım fakat bir sivok+ibo ikilisine bak o dönemki bir de bizim semih chedjou.

arada muthiş bir sertlik farkı var.
    ayrıca bobo nobre. nobre için hep yere düşüyordu demişsin. o kendini atıp faul alıyordu güçsüz oldugu için değil. bu ligde son yıllarda iyi hava topuna cıkıp bir çok kafa golu atan adam varsa o da nobre'dir zaten.

gelelim bu sezona. nasıl bu kadar iddialı olabiliyorsunuz anlamıyorum. bir kere lig uzun bir maraton ve bu sene avrupa kupalarında da olacaksınız muhtemeln ilerleyen turları göreceksiniz.
    bir kere bu kadro derinliği ne kadar yeterli olacak muamma.

demba ba afrika kupasına da gidecek öyle de bir durum var. ayrıca ona bir şey olsa yerini tutabilecek adam cenk. cenk ne kadar o tarz bir futbolcu tartışılır.

siz geçen sezon da sezona böyle başlamıştınız hatta daha bile iyiydiniz. biz sizi olimpiyatta yenene kadar.

ondan önce aybaba döneminde takım savunması şöyle iyi böyle süper deniyordu. taa ki fb maçına kadar.

bjk hala takım gibi değil ve çok genç oyuncular var. hala çok heyecanlı bir futbol oynuyorlar.
    her topu direkt ileri taşımak istiyorlar hiç top ceviremiyorlar neredeyse.

ortasahada necip ve veli ? gelse gelse atiba gelecek ne kadar guvenebilirsin bu 3 oyuncuya ? yani hatırlamadığım baska biri varsa söyle.

savunmada ersan OK 10 numara bir stoper bana kalırsa turkiye'nin en iyisi.
    fakat yanındaki pedro soru işareti.
    bek konusuna gelirsek sizinle bizim sorunlarımız aşağı yukarı aynı. sizde en azından bir motta var ki bizim telles'ten daha iyi gözüküyor şu an. bizde o da yok

taraftar profili olarak çok erken parlıyorsunuz her konuda. 3 büyüklerin taraftar profili çok değişti son yıllarda o tabi bambaşka bir konu.

ama bana kalırsa bjk'ın alması gereken çok yol var. bir kere önder özen'in gidişi uzun vadede çok zarar verecek klube benim tahminimce.

gelelim fenerbahce'ye.
    gökhan egemen alves caner
    mehmet topal.

bu 5li zaten fizik olarak tüm rakipleri çiğniyor

ileride oynama potansiyeli olan 5 oyuncu da;
    webo kuyt sow emenike diego.

yanlarında 2-3 tane de baglantı oyuncusu var emre alper meireles gibi.

yani sahayı 3 e bölersek bu 3 bölgede de üst düzey 2 ya da 3 oyuncusu var fener'in.

tek handikapı hoca değişikliği.

neyse çok fazla analizlere girdik bana kalırsa bjk'ın kesinlikle transfere ihtiyacı var.

kesinlikle bir kanat oyuncusu daha almalıydı mesela bizim aldığımız olcan ya da yasin gibi.
    onur ayık var mesela hala söylüyorum karabük almış onu bu sene.

ortasahaya bir selçuk inan/emre şart. tecrübeli oyun bilgisi üst düzey. mesela giunti kalkıp gelse.

ya oguzhan. bana kalırsa müthiş bir yetenek fakat senin de bildiğin üzere istikrar problemi var ve saha içi kaybolup gidebiliyor bazen.

sağ kanatta gökhan töre ve mustafa pektemek orayı halledecek gibi.

yani kısacası bir peri masalı olur eğer bjk bu sene şampiyon olursa.
    para çok önemli bir olay bir atletico madrid olmak gerçekten çok zor bir şey.

hele hele bizim ligimizde, çok zor.

@bjk_melo_151

eyvallah istatistikler şahane de,

keşke okusaydın üstte yazdıklarımı. ben Cenk'i unutmuşum onu da ekledim yani 10 gol potansiyelinde olmadığını iddia etmiyorum asla

yani bu da olmamış kardeş. ama bilgi kattın güzel bir şey bu. en azından yok gülünmelik yok bilmemnelik diye damgalamamışsın. keşke o mesajı yazmak yerine bu istatistikleri koyarak beni morartsaydın çok daha iyi olurdu o şekilde.

tekrarlıyorum cenk'i eklemeyi unutmuşum sadece. bir sonraki yazımda söyledim zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl anladığım kadarıyla çok iddialısınız bu sezon.

çok güzel örneklemişsin aslında sivok-ibo + bobo nobre.
    denizli döneminden bahsediyoruz sanırım ki.

yorumlarına tabi ki saygılıyım fakat bir sivok+ibo ikilisine bak o dönemki bir de bizim semih chedjou.

arada muthiş bir sertlik farkı var.
    ayrıca bobo nobre. nobre için hep yere düşüyordu demişsin. o kendini atıp faul alıyordu güçsüz oldugu için değil. bu ligde son yıllarda iyi hava topuna cıkıp bir çok kafa golu atan adam varsa o da nobre'dir zaten.

gelelim bu sezona. nasıl bu kadar iddialı olabiliyorsunuz anlamıyorum. bir kere lig uzun bir maraton ve bu sene avrupa kupalarında da olacaksınız muhtemeln ilerleyen turları göreceksiniz.
    bir kere bu kadro derinliği ne kadar yeterli olacak muamma.

demba ba afrika kupasına da gidecek öyle de bir durum var. ayrıca ona bir şey olsa yerini tutabilecek adam cenk. cenk ne kadar o tarz bir futbolcu tartışılır.

siz geçen sezon da sezona böyle başlamıştınız hatta daha bile iyiydiniz. biz sizi olimpiyatta yenene kadar.

ondan önce aybaba döneminde takım savunması şöyle iyi böyle süper deniyordu. taa ki fb maçına kadar.

bjk hala takım gibi değil ve çok genç oyuncular var. hala çok heyecanlı bir futbol oynuyorlar.
    her topu direkt ileri taşımak istiyorlar hiç top ceviremiyorlar neredeyse.

ortasahada necip ve veli ? gelse gelse atiba gelecek ne kadar guvenebilirsin bu 3 oyuncuya ? yani hatırlamadığım baska biri varsa söyle.

savunmada ersan OK 10 numara bir stoper bana kalırsa turkiye'nin en iyisi.
    fakat yanındaki pedro soru işareti.
    bek konusuna gelirsek sizinle bizim sorunlarımız aşağı yukarı aynı. sizde en azından bir motta var ki bizim telles'ten daha iyi gözüküyor şu an. bizde o da yok

taraftar profili olarak çok erken parlıyorsunuz her konuda. 3 büyüklerin taraftar profili çok değişti son yıllarda o tabi bambaşka bir konu.

ama bana kalırsa bjk'ın alması gereken çok yol var. bir kere önder özen'in gidişi uzun vadede çok zarar verecek klube benim tahminimce.

gelelim fenerbahce'ye.
    gökhan egemen alves caner
    mehmet topal.

bu 5li zaten fizik olarak tüm rakipleri çiğniyor

ileride oynama potansiyeli olan 5 oyuncu da;
    webo kuyt sow emenike diego.

yanlarında 2-3 tane de baglantı oyuncusu var emre alper meireles gibi.

yani sahayı 3 e bölersek bu 3 bölgede de üst düzey 2 ya da 3 oyuncusu var fener'in.

tek handikapı hoca değişikliği.

neyse çok fazla analizlere girdik bana kalırsa bjk'ın kesinlikle transfere ihtiyacı var.

kesinlikle bir kanat oyuncusu daha almalıydı mesela bizim aldığımız olcan ya da yasin gibi.
    onur ayık var mesela hala söylüyorum karabük almış onu bu sene.

ortasahaya bir selçuk inan/emre şart. tecrübeli oyun bilgisi üst düzey. mesela giunti kalkıp gelse.

ya oguzhan. bana kalırsa müthiş bir yetenek fakat senin de bildiğin üzere istikrar problemi var ve saha içi kaybolup gidebiliyor bazen.

sağ kanatta gökhan töre ve mustafa pektemek orayı halledecek gibi.

yani kısacası bir peri masalı olur eğer bjk bu sene şampiyon olursa.
    para çok önemli bir olay bir atletico madrid olmak gerçekten çok zor bir şey.

hele hele bizim ligimizde, çok zor.
    Abi çok güzel uzun uzun açıklamışsın ama ben biz kesinlikle iddialıyız diye bunca şeyi yazmadım ki

He önceki sezonlara göre daha umutla baktığım doğru , 1 sağ bek ve 1 on numara transferiyle senin dediğin gibi çok iddialı konuma bile gelebiliriz benim gözümde. Ben sadece Fenerbahçe'nin işinin senin anlattığın kadar kolay olmadığı görüşündeyim. Avrupa'da olmamaları onlar için bir avantaj evet ama aynı zamanda bir rehavet sebebiyle bir handikap da olabilir. Olmaz diye bir şey yok.

He lafı geçmişken de belirteyim Önder Özen konusunda sonuna kadar katılıyorum sana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın 10 numaraya değil Atiba profilinde bir oyuncuya ihtiyacı var. 10 numara hiç bir şey katmaz bu takıma.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Beşiktaş'ın 10 numaraya değil Atiba profilinde bir oyuncuya ihtiyacı var. 10 numara hiç bir şey katmaz bu takıma.
    Yaratıcılık namına çok az şey var takımda Taylan , 10 numara lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum. Fakat 10 numara pozisyonundaki oyuncu takım savunmasını çok düşürecektir ve de topun arkasına çabucak geçmeyeceği ve sık sık ileride dinlenmeyi seçeceği için rakip takımlar oyunu direk orta sahaya karşı kuracaklardır. Bu da takımın savunma dengesini oldukça bozacaktır. Beşiktaş'a lazım olan tam anlamıyla bir 5 numara. Oyuncu profili olarak örnek vermek gerekirse Belluschi diyebilirim. 10 numara pozisyonundaki bir oyuncu kadar yaratıcılığı ve tekniği olacak fakat savunma çabası ve pozisyon alma bilgisi en az bir Atiba kadar olacak. Klasik bir 10 numara Demba Ba'nın da ileride kaldığını düşünrsek takımı savunmada 9 kişi bırakır ve rakip takımlar oyunu direk orta sahadan kurarlar, Beşiktaş'ı hapsedeler. Veli - Atiba ikilisinin az bişey önünde Emre Belezoğlu tipinde bir oyuncuya ihtiyacı var Beşiktaş'ın.

Tolga

İsmail
    Pedro
    Ersan
    Motta

Olcay
    Veli
    Atiba
    Gökhan

??

Demba Ba
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta ana problem oyunu 3 bölgeye çıkartmakta zorlanması. Bunu şimdiye dek uzun oynayıp pres yaparak çözmeye çalıştılar. Eldeki kadro gayet pasör br kadroydu, geçen sezon kanıtladılar.

Dribbling yapabilen elde Oğuzhan ve Gökhan var. Olcay çok zorluyor ama etkili dribbiling yapıyor demek zor. Top orta sahada sıkıştığında Oğuzhan top sürüp baskıyı aşıyor gerekirse ama Gökhan ise geri gelip top almadığından 3. bölgede ayağına geldikçe yapıyor bu işleri. Bütün yük Oğuzhan'ın üzerine binmiş durumda. Pres yedikçe baskı altında daha çok hissedilecektir. Bunun sıkıntısı aslında beklerin son çizgiye kateden hücum aksiyonları yapamaması, dolayısı ile oyunun genişleyememesi ya da dribbling ile top taşıyamamaları. Ramon o tip bir oyuncu değil. Oldukça teknik ve pas oyununa giriyor orta sahaya. Serdar Kurtuluş çok ağır. Atiba savunmayı kıvırıyor ama Ramon gibi orta sahaya pas oyununa giriyor, öne çıkmıyor.

Belhanda ciddi bir çözüm olabilir. Belhanda geriden top alıp dribbling ile oyunu açabilen bir playmaker. Oğuzhan ile beraber top taşıma sıkıntısını bölüşebilirler. Aksi durumda rakibin pas açılarını kapatması Beşiktaş'ı her zaman çok zorlayacak.

Arsenal'i gördünüz. Sürekli pas ile tempo yapmaya çalışan, yıllarca tempoyu hiç düşüremediğinden maç sonunda hep rakibi canlandıran dengesiz bir takım. Liverpool da böyle. Hep 3. bölgede bir kademe hatası ile oyuncu kaçırmaya çalışıyor. Halbuki pas ile tempo yapamazsınız, oyunun rölantiye alıyorsunuz. Barcelona gibi tek kanatta sıkışan oyunu 40 metre nokta pasla ters kanattaki adamınızın ayağına atıp oyuncunuzu gol pozisyonuna sokan bir kadro yok Avrupa'da. Top diğer kanata pasla gidene dek rakip savunmayı ters tarafa rahatça kaydırıyor.

Diğer bir sorun Ba'nın yedeğinin olmaması. Arsenal karşısında Pektemek sahte sağ açık oynadı. Bol bol pres yaptı. Gökhan hazır değil o yüzden oynadı, o ayrı. Dolayısı ile takımın gol sıkıntısı yaşaması muhtemelen. Sadece Ba'ya yüklenip 3 turnuvada gidebilmek imkansız gibi. Pektemek fiziksel mücadelede zayıf kalıyor, top saklayamıyor. Yardımcı forvet gibi. Cenk de top saklayabiliyor ama ağır kalıyor. Oyunu statikleştirir. Pas oyununa uygun olur. Ba'nın defansı yıpratan koşuları ve kanatlara kaçışı ortaya kateden Bjk kanat oyuncularına koridor açıyor. Ba'nın yaptığını yapabilecek bir miktar Pektemek var ki, o da defoları ile götürebilecek mi emin değilim. Bekler oyunu genişletmediği için kanatların marke edilmesi ve pozisyon alınması kolaylaşır. Ba bu yüzden önemli.

Bitiricilik konusunda bir tartışma olmuştu. Oyun formatı değiştiğinde haklılık payı olabilir ama bitirici bir playmaker bu eksiği de büyük ölçüde kapatır. Bir nevi sahte 9. Tabi savunmada alan doldurması, mücadele etmesi şart. Emre eski Emre değil. Fiziği daha çok kateden oyuncu konumunundan uzaklaştı, pasör oyuncuya dönüştü. Önliberoda mücadele ederse 60 dakikayı çıkaramıyor. Kalınlaştıkça çevikliği, çabukluğu ve hızı düşüşte.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence Beşiktaş'ın 10 numara oyuncu aramasına gerek yok. Beşiktaş kanatlarda da oynayan pasör özelliği önplanda olan bi oyuncu almalı. Bu bağlamda Bryan Ruiz tam isabet. Yabancı sınırını göz önüne alırsak Form tutmuş bir Pektemek'i kaybetmemeli Beşiktaş ve ana taktiği bu sezon 4-4-2 olmalı. Kesinlikle Ba ve Pektemek çift santrafor için biçilmiş kaftanlar. Hem sırtı dönük hem dikine çok iyiler. Beşiktaş bi sağbek ve Ruiz transferleri ile çok lükse kaymadan şampiyonluğun 1 numaralı adayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnönü'de son golümüzü atan Holosko'da takımdan ayrılıyor. Rize ile anlaşılmış. ...+para geyikleri de bitmiş olacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İyi ve sempatik bir insan; ama Beşiktaş seviyesinde olamadı ne yazık ki. Gitmesi herkes için hayırlı oldu.

Güle güle manyak Filip!

[YOUTUBE="fowf4mLlLoc"]Holosko[/YOUTUBE]

Holosko Çaykur Rizespor'a gidiyor tabi gitmesine de transferin içeriğini belki bilemeyenler vardır. Bende kaynak olarak paylaşıyorum, herkesin bilgisine sunarım.

Kaynak:
    https://www.ntvspor.net/haber/futbol...or-ile-anlasti

Sanırım perşembe yada cuma günü 2 transfer ya aynı anda söylenecek yada 1 tanesi kesin söylenecek gibime geliyor. İnşallah saçma sapan başka birşeyle karşı karşıya kalmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ayağındaki platin vida, temposunu bozdu. Daha iyi yerlerde olabilecekken yedek kalmasına sebep oldu. İyi bir insan ve iyi bir gençti. Onun için sakatlıktan önce ve sonra demek, daha doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko resmen Rizespor'da. 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atıldı.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri