Quote Originally Posted by Dargan View Post
Hatalar sizden kaynaklı tamamen.

-Bir anda taktik değişikliği yapıyorsanız bunun keskin bir şekilde olmayacağını bilmeniz lazım. Takım ona uyumlu değilse bu OLMAZ !

-Defans hattını ayarla. Adam kaçırıyorsa defansın hatası vardır. Bu kadar da değil. Her gol illaki böyle olmuyor.Yada her hatalı gol. Gerçek hayatta hiç mi hatalı gol olmuyor ? Zaten oyunda da 10 maçta 1-2 maç denk geliyor.

-Duran top çalışması yaparsan takımına ve duran top ayarlarından adam paylaşımını iyi ayarlarsan böyle bir şey olmaz. Yinede oluyorsa sıkıntı futbolcuda ve moralindedir.

-Kornerler içinde yukarıda yazdıklarım önemli.

-Şimdi amatör kümede sen bir kazmayı boş bırakırsan gelir golü sana uzaktan çakar ! Kadroyu kurdum maça girdim mantığı yok artık FM'de. Analiz ve baskı var. Duruma göre ayarlama var.

-Rakip vermez çünkü abi adam niye versin iyi oyuncusunu sana. Sen ver o zaman 3 M'lik adamını 4M'ye. Sana gelince 10 M fiyat çekiyorsun. Sonra işe yaramayan 2-3M'lik adama 10M istersen kimse almaz.

-Radikal kararlar vereceksin. Öncelikle adamı gereksiz maçlarda oynatma. Lig maçında da oynat. He oynatıyorsun ona rağmen dayılanıyorsa Ronaldo bile olsa biletini keseceksin. O zaman inan ki başka bir adam bile sesini çıkartamıyor.

-Sakatlık sıkıntısının tek çaresi oyunda rotasyon. Dar bir fikstürde bir adamı 3 maç kullanırsan o adam ölüyor bitiyor. Tek çaren bir maçta yedek adamlarada şans vermen. Zaten bu mantıkla bir sürü oyuncu yetiştirir satarsın. Ona rağmen varsa sıkıntı futbol bu. İlla 2-3 adama denk gelebilir. Ama bu şanssızlık 1 sezon olur.

-Save süresi yeni güncelleme ile gelen ciddi bir sıkıntı. Kısa zamanda düzeltilecektir.

-Galibiyet alamıyorsan oyuna suç atmak ? Taktiklerin falan kötü olduğu yok.

-Forvetleri oyun stiline ve forvetlerin stiline göre mi oynatıyorsun acaba ?

Yani ben yabancı forumlarda da geziyorum ama bu şikayetlerin hiç biri yok. Açıkçası yapamayınca oyuna bir pislik atma var. Oyunun suçu yok abi. Oyun 12'den sonra köklü olarak değişti. Artık takım seç ve çıkar mantığı bitti. Neredeyse tam bir teknik direktörülük amacı var.
Yapmayın lütfen. Oyunu bu kadar savunmanın bir anlamı yok. Arkadaşın yazdıklarını bir çoğumuz yaşıyoruz sadece o değil. Eğer siz bun problemlerin hiç biri ile karşılaşmıyorsanız sadece kendinizi şanslı hissedebilirsiniz ama burada "hatalar tamamen sizden kaynaklı" dememeniz gerekir.