Abi ben mi yanlış oyun oynuyorum?Kalecimden pek top sektiğini görmedim yada sekip gol olduğunu görmedim .Ayrıca oyuncuların zihinsel ve tekniksel detayları maç motoruna iyi yansımış bence . İyi özellikteki oyuncularım boştaki adamı daha iyi görüp daha iyi paslar atabiliyor . Aynı şekilde defansta da daha iyi kademeye girebiliyolar .

Bu yıl en sevdiğim olay kanat oyuncuları sürekli şut çekmek yerine orta açmaya başladı boştaki adamı görüyorlar .

En büyük eksi diyebileceğim şey 3 kuruşluk adama milyonlar istiyorlar .Çok fazla para isteniyor bu olay düzeltilmesi gerekli. Benim değerli oyuncum değeri kadar para alamıyor.

Ama bence genel olarak üstüne çok şey katmış FM geçen yıla nazaran. Ama elbette eksi olan şeyler var umarım yeni gelen patch'lerle düzeltilir bunlar.

Sakatlık sorununa gelince oyuncuların fiziksel özelliğine göre bence gayet iyi durumda. Pek sakatlık sıkıntısı yaşadığım söylenemez .

Sonuç olarak FM bence bu yıl üzerine katmış (Tabi daha iyisi olamaz mıydı olabilirdi ama ben genel olarak memnun kaldım )

He bir de oyuncuların mutsuzluk/sorunlar yaşadığı durumuna değinmek istiyorum . Bir sezon boyunca sadece tek futbolcumda yaşadım oda AS takımda oynamak istiyordu . Herkeste farklı farklı sorunlar olması çok ilginç ya da bende sizdeki sorunlar olmaması çok ilginç