1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Oyun Hakkındaki Eleştirileriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    öncelikle bu oyunu ne kadardır oynuyorsun,hangi seriden itibaren bu oyunla berabersin bilmiyorum,oyunu ne kadar iyi oynadığını da umursamıyorum,burada yazdıklarım benim şikayetlerim,rahatsız olduklarımdır bu şekilde ''senin hatan,şu şekilde yap,bu şekilde yap'' tarzı şeyler için benim bu oyunu nasıl oynadığımı veyahut ne tür şeylerden zevk aldığımı bilmen lazım. Senin dediğin; '' taktiklerini ayarla,duran toplarını ayarla,defansı geri çek,adam markajı ver,her gol mü öyle oluyor'' tarzı yorumların için söylüyorum ki bunların hiçbirini yapmadığımı nereden biliyorsun.''Kadroyu kur,takımı çıkar devri bitti'' lafı nedir yahu. O senin dediğin olay PES ya da FİFA da olur burada olmaz. Burada hangi adam ''10-11 hıza sahip adamı Poacher ya da Tackling özelliği 9-10 olan adamı stoper, marking 5 olan adama adam markajı verir ki. Ben küçük takımlarla oynayan.her zaman en az 4-5 farklı taktik kullanan ve taktiğe göre oyuncu dizilimi-transferi yapan bir oyuncuyum.Ve şundanda eminim ki bu oyunu oynamayı gayet iyi bilirim.Konuşmaya başlamadan önce karşındaki insanın ne hakkında ve hangi gerekçelerle konuştuğunu anlaman lazım.Anlayamıyorsan da o senin eksikliğindir...
    Ben cm-04'den beri oynuyorum ve 2007'den beri orjinal alıp oynarım. Benim şahsi görüşüm senin oynayamadığın yönünde.

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Yapmayın lütfen. Oyunu bu kadar savunmanın bir anlamı yok. Arkadaşın yazdıklarını bir çoğumuz yaşıyoruz sadece o değil. Eğer siz bun problemlerin hiç biri ile karşılaşmıyorsanız sadece kendinizi şanslı hissedebilirsiniz ama burada "hatalar tamamen sizden kaynaklı" dememeniz gerekir.
    İşte bende çok karşılaşıyordum bu sorunlar ile ama bak açıkladım ve çözdüm bu sorunları. Ben diyorum ki tabi ki oyun hatası olur,tabi ki sıkıntı olur ama şimdi sen bana gelip hep ön direkten gol yiyorum böyle oyunun ..... dersen bu yemiyor işte. Olmuyor yani. Bunca sene oynayan adamların hakkınada,oyunun hakkınada giriyorsun. Yoksa bu oyundan benim ne karım var. Bende para bayılıp oynuyorum. Ben bir ezmek amaçlı yada rencide etmek amaçlı yazmadım ki yazımı. Öneriler verdim. Hemen oyuna kızmayın dedim. Bir denesin arkadaş eğer tutmazsa yine konuşalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Dargan View Post
    Ben cm-04'den beri oynuyorum ve 2007'den beri orjinal alıp oynarım. Benim şahsi görüşüm senin oynayamadığın yönünde.

İşte bende çok karşılaşıyordum bu sorunlar ile ama bak açıkladım ve çözdüm bu sorunları. Ben diyorum ki tabi ki oyun hatası olur,tabi ki sıkıntı olur ama şimdi sen bana gelip hep ön direkten gol yiyorum böyle oyunun ..... dersen bu yemiyor işte. Olmuyor yani. Bunca sene oynayan adamların hakkınada,oyunun hakkınada giriyorsun. Yoksa bu oyundan benim ne karım var. Bende para bayılıp oynuyorum. Ben bir ezmek amaçlı yada rencide etmek amaçlı yazmadım ki yazımı. Öneriler verdim. Hemen oyuna kızmayın dedim. Bir denesin arkadaş eğer tutmazsa yine konuşalım.
    yahu anlatamadığım konu da bu işte.. ben bu sorunu 1-2 takımla yaşamadım ki...Fulham lada oynarken,Fenerbahçe ile de oynarken,RB Salzburg ile oynarken de yaşadım. Tek seferlik veya tek kariyerlik bir durum değil bu. Ha sen büyük oyuncusundur,artık aşmışsındır olayı,uğraşma canım buralarda, yolla manager arayan takımlara cv'ni...''bakın ben herkesin şikayet ettiği konularda oyunu yenmeyi başardım.En büyük benim,benden başkası yapamıyor bunu,kimse bilmiyor oynamayı ama ben çözdüm'' diye...

Takımlar manager aramaz ve CV göndermek ile olmaz bu işler. TFF'nin açtığı kurslara katılmak gerekir ve çok uzun zaman ile uğraş isteyen bir iştir. Teknik sorumlu diye geçer ayrıca.

Quote Originally Posted by HeLL1993 View Post
    Abi ben mi yanlış oyun oynuyorum?Kalecimden pek top sektiğini görmedim yada sekip gol olduğunu görmedim .Ayrıca oyuncuların zihinsel ve tekniksel detayları maç motoruna iyi yansımış bence . İyi özellikteki oyuncularım boştaki adamı daha iyi görüp daha iyi paslar atabiliyor . Aynı şekilde defansta da daha iyi kademeye girebiliyolar .

Bu yıl en sevdiğim olay kanat oyuncuları sürekli şut çekmek yerine orta açmaya başladı boştaki adamı görüyorlar .

En büyük eksi diyebileceğim şey 3 kuruşluk adama milyonlar istiyorlar .Çok fazla para isteniyor bu olay düzeltilmesi gerekli. Benim değerli oyuncum değeri kadar para alamıyor.

Ama bence genel olarak üstüne çok şey katmış FM geçen yıla nazaran. Ama elbette eksi olan şeyler var umarım yeni gelen patch'lerle düzeltilir bunlar.

Sakatlık sorununa gelince oyuncuların fiziksel özelliğine göre bence gayet iyi durumda. Pek sakatlık sıkıntısı yaşadığım söylenemez .

Sonuç olarak FM bence bu yıl üzerine katmış (Tabi daha iyisi olamaz mıydı olabilirdi ama ben genel olarak memnun kaldım )

He bir de oyuncuların mutsuzluk/sorunlar yaşadığı durumuna değinmek istiyorum . Bir sezon boyunca sadece tek futbolcumda yaşadım oda AS takımda oynamak istiyordu . Herkeste farklı farklı sorunlar olması çok ilginç ya da bende sizdeki sorunlar olmaması çok ilginç

İşte beni anlayan biri.
    Last edited by E.Cartman : 24.Kasım.2014 at 18:59

Takımlar manager aramaz ve CV göndermek ile olmaz bu işler. TFF'nin açtığı kurslara katılmak gerekir ve çok uzun zaman ile uğraş isteyen bir iştir. Teknik sorumlu diye geçer ayrıca.

Yaşı 39 görünce ona göre hitap edeyim dedim zira yaşını yanlış yazmışsın 9 sanırım. Çocuk olduğun kesin. Sağlıcakla kalın.

İşte beni anlayan biri.
    Hocam sen haklısın sorun bende. Başlığı "Oyun Hakkındaki Kötü Eleştirileriniz" olarak açmalıydım. Oyun ile ilgili olarak, bu ülkede oyunu oynayanların %80'i bizim yazdığımız sorunları yaşıyor. Gerek ekşi sözlük gerekse bir çok forum sitelerinde bunu görüyoruz. Alıntı yaptığın arkadaş bile bazı sorunlar olduğunu söylemiş zaten. Ama sen sorun sizde diyerek ego tatminine girdiğin zaman seninle anlaşmamız mümkün değil. Millet olarak yüksek paralar ödeyip aldığımız saçma sapan hizmetleri yere göğe sığdıramamayı çok seviyoruz, bu davranışımızı aşmamız gerekiyor.Ben bu oyuna ön sipariş ile değerinin 3 katı para veriyorsam ve bu oyunu 01-02 den beri oynuyorsam verdiğim paranın geri dönüşünü almak isterim. Ayrıca saygı ve hitap şekli yaşa hürmeten olmaz arkadaşım.

Hocam sen haklısın sorun bende. Başlığı "Oyun Hakkındaki Kötü Eleştirileriniz" olarak açmalıydım. Oyun ile ilgili olarak, bu ülkede oyunu oynayanların %80'i bizim yazdığımız sorunları yaşıyor. Gerek ekşi sözlük gerekse bir çok forum sitelerinde bunu görüyoruz. Alıntı yaptığın arkadaş bile bazı sorunlar olduğunu söylemiş zaten. Ama sen sorun sizde diyerek ego tatminine girdiğin zaman seninle anlaşmamız mümkün değil. Millet olarak yüksek paralar ödeyip aldığımız saçma sapan hizmetleri yere göğe sığdıramamayı çok seviyoruz, bu davranışımızı aşmamız gerekiyor.Ben bu oyuna ön sipariş ile değerinin 3 katı para veriyorsam ve bu oyunu 01-02 den beri oynuyorsam verdiğim paranın geri dönüşünü almak isterim. Ayrıca saygı ve hitap şekli yaşa hürmeten olmaz arkadaşım.
    Elbette bir takım sorunlar var (Her oyunda olduğu gibi ) . Benim yazımda demek istediğim önceki oyuna göre üzerine katmış olmaları . He tabi okuduğum yaşanılan sıkıntıların çoğunu şuana kadar yaşamadım çok şükür .

Ayrıca bende senelerdir tek orjinal aldığım oyun olarak FM ödediğim paranın değerini hiçbir zaman yansıtmadı o da ayrı bir konu.

Ayrıca eleştiri olunca başlık eleştiri hem iyi hem kötü yapılabilir dediğiniz gibi kötü diye açmalıydınız sanırım . Ama şöyle bir durum da var evet millet olarak yüksek parayı ödediğimiz şeyin kötü yanlarını görmüyoruz yada görmezden geliyoruz .

Ama bu yıl ki FM kötü demek tamamen yanlış bir yorum . FM bizden sürekli taktiksel değişikliğe gitmemizi ve sürekli düşünerek oynamamızı istiyor artık . Transferleri çok ince detaylarla yapmamızı . Sadece tekniksel,fiziksel yada zihinsel olarak değil tamamına bakarak düzgün transferler ve ayrıca taktik olarak da takım kimyasına ve maçlara göre sürekli taktik rotasyonları uygulamamızı istiyor . Bu sağlanırsa yaşanılan sorunlar en aza indirgeniyor . Ben ilk defa FM oynarken bu kadar taktik , talimat ve incelemelere yöneldim. Buda yaşanılan sorunları azaltıyor bence . (Tabiki mantık hataları da mevcut ) .

Arkadaşın dediği gibi bazı insanlar sürekli yenmek , yada bi taktik ayarlayım takım sürekli iyi oynasın istediği için kötülemeler yada sorun yaşadığını yazıyorlar (ekşi veya başka forumlarda)..

Oysa biraz daha kafa yorup sorunların aza indirgendiğini görmek mevcut bence . Belkide ben yanılıyorumdur tabiki herkesin eleştirisi kendi yorumu,düşüncesi saygı duymak düşer

Quote Originally Posted by HeLL1993 View Post
    Elbette bir takım sorunlar var (Her oyunda olduğu gibi ) . Benim yazımda demek istediğim önceki oyuna göre üzerine katmış olmaları . He tabi okuduğum yaşanılan sıkıntıların çoğunu şuana kadar yaşamadım çok şükür .

Ayrıca bende senelerdir tek orjinal aldığım oyun olarak FM ödediğim paranın değerini hiçbir zaman yansıtmadı o da ayrı bir konu.

Ayrıca eleştiri olunca başlık eleştiri hem iyi hem kötü yapılabilir dediğiniz gibi kötü diye açmalıydınız sanırım . Ama şöyle bir durum da var evet millet olarak yüksek parayı ödediğimiz şeyin kötü yanlarını görmüyoruz yada görmezden geliyoruz .

Ama bu yıl ki FM kötü demek tamamen yanlış bir yorum . FM bizden sürekli taktiksel değişikliğe gitmemizi ve sürekli düşünerek oynamamızı istiyor artık . Transferleri çok ince detaylarla yapmamızı . Sadece tekniksel,fiziksel yada zihinsel olarak değil tamamına bakarak düzgün transferler ve ayrıca taktik olarak da takım kimyasına ve maçlara göre sürekli taktik rotasyonları uygulamamızı istiyor . Bu sağlanırsa yaşanılan sorunlar en aza indirgeniyor . Ben ilk defa FM oynarken bu kadar taktik , talimat ve incelemelere yöneldim. Buda yaşanılan sorunları azaltıyor bence . (Tabiki mantık hataları da mevcut ) .

Arkadaşın dediği gibi bazı insanlar sürekli yenmek , yada bi taktik ayarlayım takım sürekli iyi oynasın istediği için kötülemeler yada sorun yaşadığını yazıyorlar (ekşi veya başka forumlarda)..

Oysa biraz daha kafa yorup sorunların aza indirgendiğini görmek mevcut bence . Belkide ben yanılıyorumdur tabiki herkesin eleştirisi kendi yorumu,düşüncesi saygı duymak düşer
    Senin söylediklerine tamamen katılıyorum zaten arkadaşım. "Ama siz beceremiyorsunuz" a gelince durum değişiyor. Tabi ki oyuna kötü demiyorum. 13 ve 14 den çok daha iyi olduğu bir gerçek. Benim kötülediğim kısım şu an ki sürüm. En son gelecek olan güncelleme ile umarım verdiğimiz paranın karşılığını alırız.

Senin söylediklerine tamamen katılıyorum zaten arkadaşım. "Ama siz beceremiyorsunuz" a gelince durum değişiyor. Tabi ki oyuna kötü demiyorum. 13 ve 14 den çok daha iyi olduğu bir gerçek. Benim kötülediğim kısım şu an ki sürüm. En son gelecek olan güncelleme ile umarım verdiğimiz paranın karşılığını alırız.
    Aynen öyle hocam umarım güzel güncelleme gelir

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Herkesin görüpte senin göremediğin şeyler içinde sanırım açıklama yapmak ya da cevap yazmakla uğraşmaya değmez. Oyunda çözülmesi gereken sorunlar var ve bu gerçeği savunan tek kişi ben değilim. Gel gör ki bu sorunların neredeyse hepsine çözüm bulduğunu söyleyebilen tek kişi olmak garip. Aynı oyunu oynamıyoruz sanırım...
    Last edited by E.Cartman : 24.Kasım.2014 at 18:58

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri