Quote Originally Posted by Dargan View Post
Ben cm-04'den beri oynuyorum ve 2007'den beri orjinal alıp oynarım. Benim şahsi görüşüm senin oynayamadığın yönünde.

İşte bende çok karşılaşıyordum bu sorunlar ile ama bak açıkladım ve çözdüm bu sorunları. Ben diyorum ki tabi ki oyun hatası olur,tabi ki sıkıntı olur ama şimdi sen bana gelip hep ön direkten gol yiyorum böyle oyunun ..... dersen bu yemiyor işte. Olmuyor yani. Bunca sene oynayan adamların hakkınada,oyunun hakkınada giriyorsun. Yoksa bu oyundan benim ne karım var. Bende para bayılıp oynuyorum. Ben bir ezmek amaçlı yada rencide etmek amaçlı yazmadım ki yazımı. Öneriler verdim. Hemen oyuna kızmayın dedim. Bir denesin arkadaş eğer tutmazsa yine konuşalım.
yahu anlatamadığım konu da bu işte.. ben bu sorunu 1-2 takımla yaşamadım ki...Fulham lada oynarken,Fenerbahçe ile de oynarken,RB Salzburg ile oynarken de yaşadım. Tek seferlik veya tek kariyerlik bir durum değil bu. Ha sen büyük oyuncusundur,artık aşmışsındır olayı,uğraşma canım buralarda, yolla manager arayan takımlara cv'ni...''bakın ben herkesin şikayet ettiği konularda oyunu yenmeyi başardım.En büyük benim,benden başkası yapamıyor bunu,kimse bilmiyor oynamayı ama ben çözdüm'' diye...